lluna -> RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE (2.8.2011 15:21:38)
|
janchek81, ja, tudi meni listki kar stran odpadajo, za znoret! Hvala za link, sem pogledala, sliši se fajn.. pa se ga dobi povsod ali ga je potrebno naročiti, ker ga nisem še nikjer videla. Drugače bom pa za prvo silo v Mullerja skočila, ker me res matra tole, sem že prav slabe volje. Pri prvi nosečnosti sem namreč zanosila takoj-prvi dan po M (tudi nisva pazila le ene 5x v treh mesecih), vendar takrat sploh nisem bila pozorna na ovulacijo, nisem imela pojma kdaj jih imam. Sedaj me pa "skrbi", da so tudi takoj po M, ampak glede na to, da je sluz kasneje, najbrž ne?, vsekakor bi rada razjasnila. Najprej si rečeš, ah fajn, zdaj ne pazimo več, ko bo bo, potem pa kmalu panika! No, in zdaj ne uživam več v vsem skupaj, pa še preganja me, da imam morda res endometriozo in bom morala na laparoskopijo, če ne bo nič v naslednjih nekaj mesecih. Oh, ko bi le ratalo takole na "ponesreči", res fajn, da vama je takole uspelo! Bom poročala, kako napredujem :), hvala še enkrat. Hvala lorelei tudi tebi za predlog, bom malo pogooglala. Je pa res, da svinjs** služijo s temi testki, packi!
|
|
|
|