crtek -> RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE (26.7.2011 9:51:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Punce, še nekaj bi vas vprašala... imate med vašo M "le" kri in nežno sluz, ki je sicer temna zaradi pomešane krvi, drugače pa prozorne barve ali se vam dogaja kaj konkretnejšega? Jaz sem to M namreč spet opazila velike dele sluzi, ki bolj spominja na nekakšno tkivo, saj je zelo gosto in belo, kot kakšen čigumi. V velikosti tudi po nekaj centimetrov.. je to normalno? Imam tudi neznosne bolečine, G me bo sprejela danes popoldan. si opravila pregled pri G? kaj pravi? js sm mela tokrat neki podobnega...je bla kri, ma je bla tudi taka prozorna sluz z rdečimi črticmi not, ki so spominjale na žilce...sm prašala osebno zdravnico in je rekla, da je to zato kr sm dolgo jemala tabletke...se ti baje na MV nardi neka neprehodna sluz, ki gre pol z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] vn, pri nekaterih prej, pri nekaterih malo kasneje, če pa bi takrat zanosila, bi tisto ratalo del čepa...tko da se pol nism več sekirala, mi je pa blo prou strašljivo tisto videt....je zgledalo kot tkivo, bolj kot sluz...
|
|
|
|