Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: po porodniški skrajšan delovni čas 12.11.2009 13:10:50
|
|
|
|
pomladno_dete
|
Razen seveda, če sem narobe razumela in si mi hotela sporočiti, da si ti tista, ki je kopirala. Kar je sicer logično, da že vem, kajne. Ampak ok, lepo da si se oglasila.
|
|
|
|
RE: po porodniški skrajšan delovni čas 12.11.2009 13:12:51
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomladno_dete Razen seveda, če sem narobe razumela in si mi hotela sporočiti, da si ti tista, ki je kopirala. Kar je sicer logično, da že vem, kajne. Ampak ok, lepo da si se oglasila. ja, samo to sme želela... pa sme samo še bolj zapletla... sem pa rada fer in priznam, če storim napako, zato sme se ti takoj želela opravičiti... še dobro, da si se oglasila in še dobro, da sme opazila, da si se...
|
|
|
|
RE: po porodniški skrajšan delovni čas 12.11.2009 13:14:42
|
|
|
|
pomladno_dete
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: pomladno_dete IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pomladno_dete... avtorica kopiranega sem jaz... zelo žal mi je, če si vzela vse skupaj kot krajo besedila.... še zdaleč nisem želela česarkoli prilastiti sebi... želela sem samo pomagati z nasvetom avtorici tele teme... se resnično opravičujem, če sem te kakorkoli užalila ali prizadela... Kako prosim, zvesta? Avtorica besedila, ki si ga objavila 21.7.09 in je do zadnje vejice enako mojemu besedilu z dne 14.10.0, objavljenem na forumu MON, Porod po meri ženske, si ti? ne, ne... čisto narobe si me razumela... pravim, da sem kopirala besedilo z MON-a.... sem se pa res nerodno izrazila z "avtorica kopiranega".... ehhh.... res oprosti... želela sem se opravičiti za necitiranje, pa sme samo še bolj zapletla zadevo... se vidi, da nisem vešča z besedami.. Evo, se mi je zdelo :) No, saj je kul. Samo pri takih stvareh dajte pazit! Tako kot veljajo zakoni delavskega prava, aktualni v tejle temu, tako veljajo tudi zakoni o avtorskih pravicah, ne samo za knjige, ampak tudi za internet. In poudarjam: v temle primeru ne gre za krajo, ker zapis ni moja last,ampak last portala MON - ni pa moralno in lepo kopirati in ne citirati avtorja ali pa se podpisati kot avtor tujega besedila. Težavo pa si lahko pridelate, ko bo tak zapis na lastniški strani avtorja. Dajte pazit, kaj kopirate in kako to citirate, samo na to bi rada opozorila.
|
|
|
Kdo je izbral ime?ErinKdo je bil tisti, ki je dokončno odločil o imenu otroka?mati (
22%)
oče (
10%)
skupaj (
68%)
Število vseh glasov: 285Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!