slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Absurd, sploh ne veš več, kaj ja in kaj ne.. Tako so ponavljali, da nosečnic ne bodo cepili, včeraj na večerni oddaji 24ur pa so rekli, da so nosečnice najbolj ogrožene in da bodo prve, ki bodo cepljene.. in ti verjameš vsemu, kar nam hočejo mediij prodati?? btw. roko dam v ogenj, da tisti , ki ima gripo ni sposoben hodit okoli po svetu. Tale gripa, pa ni nič drugega kot ena velika napihnjenost s strani medijev... Predvsem naših medijev, bi rekla. Smo se vrnili iz Barcelone in tam sploh nič ne poročajo o tem. Mi smo se pazili, res umivali roke, na letalu smo z vlažilnimi robčki vse obrisali... in smo se zelo fajn imeli. Nobenega problema... Dva na letalu tja sta imela maski in sta bolj paniko zganjala kot kaj drugega... sicer pa vsi na letališču mirni in normalni. Saj če bi kar tako z dihanjem zbolel, bi pa morale vse stevardese po vrsti zboleti... Midva z dragim bova zdaj začela delati na drugem bebiju. Razmišljam za nazaj, če bi me razne panike medijev in drugih, ki napihujejo situacijo, prestrašili, sploh ne bi živela. V tujino sem šla študirat, prvič na avion, 5 dni po napadu na NY - kaj če bi takrat ostala doma? Celo življenje bi mi zavilo v drugo stran. Pa ko sva delala prvo pupo, je bila ptičja gripa; če bi odložila do takrat, ko bi bil zrak čist, je še sedaj ne bi imela. REs, če je zdaj kakšnih 20 ljudi v Sloveniji bolnih, verjetno res ne hodijo naokrog, pa tudi sicer je to 1 na 100.000 ljudi - ne morem zaradi tega ostati doma, ne načrtovati življenja, ne živeti... življenje je zmeraj tveganje, v marsikaterem pogledu veliko večje kot ta gripa, samo da si ne računamo - promet, zrak, hrana...