Alči
|
Aja sem še hotela tole napisat. Ko je bla ptičja gripa aktualna, ne bom pozabila, ko sem bla tisto obdobje tut jaz neki bolna, pa sem po lekarnah bol skakala. V glavnem, ko piše ena, da je zasledila da se Tamifuja ne daje starejšim od 60...takrat, to je zdej kaj...ene 3 leta nazaj , so ble same stare mamce, res stare, k so prihajale po nenormalne količine Tamifuja....pa to takrat, ko še sploh ni bolan bil... tko da...poslanci bojo sebe, pa priležnike ščitili, pa dal arcnije tistim, ki so nujno potrebni za obstoj države, folk pa k po fabrkah pa štacunah dela, nej pa pocrka, me pa zanima kdo bo potem delal. No tole mal karikiram, da me ne bo katera napadla da jaz tut paniko delam . Ker ena gopsa, ne vem katera žal, iz WHO, pa je lih predlagala, da je treba zaščitit tiste, ki so najbolj izpostavljene skupine, najbolj rizične, to pa so kronični bolniki, nosečnice in otroci od 6m dalje. Sej ne veš kdo pije pa kgo plača, važno da je folk paničen, da je anarhija, pa da farmacevtske družbe mastno služijo. Tako da...ne jo staknit pa bo, pa optimizem, pa zdravo naprej punce pa bomo zdrave in zdrave otročke rodile, don´t worry, be happy!!!!!. (to dopovedujem namreč tudi sebi )