|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve črtici!
29.5.2005 23:18:01   
Anonimen
:modri: taki lepi modri :)
ampak kaj, ko nov Clear blue hoče met TRI črtice! :hudicek: plusek in še ena.
Kako sem pred enim letom čakala dve črtici. Zdaj sta pa dve, pa čakam tri. Grdo! :zmeden2:
In zdaj smo dobili še teto, dva dni po tem, ko sem naredila test in mi je zamujala že 10 dni.

No, morala sem povedat, da sem končno dočakala lepi, dve modri črtici. Ko bodo tri pa upam, da ne bomo čakali štiri :)
pogum punce, sej bo :) Maham iz obale, kjer je takooooooo vroče, da ima morje že 21 stopinj :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dve črtici!
30.5.2005 8:04:57   
biba77
:(

No, vseeno zelo fajn, da si dobre volje. Tudi na Stajerskem je ze prav toplo. :miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dve črtici!
30.5.2005 8:33:00   
girly
:( škoda, za 2 črtici. si pa vsaj ti dve dočakala :)-

no, važno, da si dobre volje, saj bo bolje, tud tri bojo in to takrat, ko ne bomo 4 čakal :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dve črtici!
30.5.2005 10:12:03   
PiaM
;)Lepo si nas ___________ :)-.
Drugič pa kupi onega, ki rabi samo 2 črtici;).

:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dve črtici!
30.5.2005 10:32:21   
tinkamiška
Joj, jst sem pa že hotela ploskat:(

Pa upam, da se naslednjič pokaže željeni reultat:)

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dve črtici!
30.5.2005 10:43:15   
Anonimen
:) malo smeha za dobro jutro ne škodi :)
Samo je pa res zanimivo, ko recimo že več kot eno leto čakaš tiste dve črtici... in ko narediš prvič test z novim CB-jem, se ti kar oči zasvetijo :) uau, končno :modri:. hahahahaha
edino pozitivno pa je to, da ta mesec nimam menstrualnih krčev. Juhu ;) take mirne menstruacije pa že dolgo ne. Sem pa sicer opazila, da se poleti normalizirajo (brez bolečin). po mojem zato, ker več svoje kože zraku in sončku pokažemo. hihihihi
punce pogum!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dve črtici!
30.5.2005 13:21:21   
aljča
UnderEja držim pestke za tretjo črtico.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:Tud jaz jo rabim, ker mi kaže tokrat samo eno, sem presedlala na tiste teste,ki so bolj normalni,ki pokažejo,če si noseč dve črtici.Ampak meni na žalost kaže samo ena:ups::(.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dve črtici!
30.5.2005 18:36:42   
Anitka
UnderEja :(:(:( Jaz sem pa želela seznamček popravljat. A ne obupat. Verjamem, da boš tudi ti nekoč občutila srečo in zagledala tri črtke.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!