Dve črtici! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Dve črtici! (29.5.2005 23:18:01)

:modri: taki lepi modri :)
ampak kaj, ko nov Clear blue hoče met TRI črtice! :hudicek: plusek in še ena.
Kako sem pred enim letom čakala dve črtici. Zdaj sta pa dve, pa čakam tri. Grdo! :zmeden2:
In zdaj smo dobili še teto, dva dni po tem, ko sem naredila test in mi je zamujala že 10 dni.

No, morala sem povedat, da sem končno dočakala lepi, dve modri črtici. Ko bodo tri pa upam, da ne bomo čakali štiri :)
pogum punce, sej bo :) Maham iz obale, kjer je takooooooo vroče, da ima morje že 21 stopinj :)

biba77 -> Dve črtici! (30.5.2005 8:04:57)

:(

No, vseeno zelo fajn, da si dobre volje. Tudi na Stajerskem je ze prav toplo. :miska:

girly -> Dve črtici! (30.5.2005 8:33:00)

:( škoda, za 2 črtici. si pa vsaj ti dve dočakala :)-

no, važno, da si dobre volje, saj bo bolje, tud tri bojo in to takrat, ko ne bomo 4 čakal :bravo:

PiaM -> Dve črtici! (30.5.2005 10:12:03)

;)Lepo si nas ___________ :)-.
Drugič pa kupi onega, ki rabi samo 2 črtici;).

:rozica:

tinkamiška -> Dve črtici! (30.5.2005 10:32:21)

Joj, jst sem pa že hotela ploskat:(

Pa upam, da se naslednjič pokaže željeni reultat:)

Tinka

Anonimen -> Dve črtici! (30.5.2005 10:43:15)

:) malo smeha za dobro jutro ne škodi :)
Samo je pa res zanimivo, ko recimo že več kot eno leto čakaš tiste dve črtici... in ko narediš prvič test z novim CB-jem, se ti kar oči zasvetijo :) uau, končno :modri:. hahahahaha
edino pozitivno pa je to, da ta mesec nimam menstrualnih krčev. Juhu ;) take mirne menstruacije pa že dolgo ne. Sem pa sicer opazila, da se poleti normalizirajo (brez bolečin). po mojem zato, ker več svoje kože zraku in sončku pokažemo. hihihihi
punce pogum!

aljča -> Dve črtici! (30.5.2005 13:21:21)

UnderEja držim pestke za tretjo črtico.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:Tud jaz jo rabim, ker mi kaže tokrat samo eno, sem presedlala na tiste teste,ki so bolj normalni,ki pokažejo,če si noseč dve črtici.Ampak meni na žalost kaže samo ena:ups::(.
l.p.Alja:metulj::metulj:

Anitka -> Dve črtici! (30.5.2005 18:36:42)

UnderEja :(:(:( Jaz sem pa želela seznamček popravljat. A ne obupat. Verjamem, da boš tudi ti nekoč občutila srečo in zagledala tri črtke.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]