Nepoznana -> RE: spodnjeposavska (21.9.2009 16:09:58)
|
Melody, ja, seveda je lahko. Jaz niti vprašala nisem - sva se kr upalila in je šel z menoj not. Sej pol tam priden sedi pri nogah (sta dva stola not). Itak je prav posebna soba samo za ctg, tako da svojega kar s seboj vzemi. Moj je bil čisto navdušen, ko je poslušal srček. Kar pa se gibov tiče, mi je Šehović že na prvem pregledu naročil, da jih štejem in so mi tudi dali tabelico, da zapisujem. Jih pa prej nisem posebej štela, ker jih je bilo dosti.... Prav tako jih je tudi sedaj, čeprav se pa že čuti, da so res bolj redki... Danes sem pa kot [sm=lev.gif]. Vsi me sprašujejo, če sem še doma, če se še nisem rešla...Ko sem iz bloka prišla, mi je med drugimi to tudi ena babnca rekla in z njo se še niti nikoli nisem pogovarjala...Kako so ljudje tečno firbčni. Fant me tolaži, da so pač veseli za naju, pa da čakajo. Ja, čakajo, a mogoče bolj težko kakor jaz ?!?[sm=hudicek1.gif] Obični firbci. In največji hec je v tem, da sem vsem govorila, da imam rok konec septembra... Telefon sem pa itak kar na tiho dala in ignoriram sms-e, ki sprašujejo, če sem še doma.[sm=lev.gif] Sploh nikamor več ne grem, dokler ne rodim. [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|