Nepoznana -> RE: spodnjeposavska (21.9.2009 9:17:36)
|
Kdaj moram priti mi ni nč natančno povedala, bom pa verjetno nekaj pred deveto tam - je fant zadnjič opazil, da nas je itak bolj malo, ki hodimo na ctg (je videl v tistem zvezku, kamor zapisujejo, da so bile samo tri ali štiri med mojima dvema ctg-jema). Drugače so mi pa vedno rekli naj okrog devetih pridem. Upam, pa da ne bo ginekološka polna drugih bolnic. Drugače pa zdej če moraš na ginekološko v P, so v prvem nadstropju, na internem oddelku (al neki takšnega) - jaz sem bila zadnjič spet čist zmešana od tistih hodnikov. Že tko imam bolj slabo orientacijo, pol te pa še pošiljajo sem pa tja...[sm=smiley36.gif] Kaj reči...jah, nč ekstra - sestri povej, da imaš rok in da so te tja poslali na pregled. Pa napotnico imej s seboj - meni jo je na prvem pregledu (že pred PDP) vzela in vnesla v računalnik, tako da vedo, da pridem v kratkem k njim rodit. Ja, včeraj mi je sestra (al je mogoče babica), ki mi je delala ctg, rekla, naj po ctg-ju počakam zdravnico, ampak me je ona pol kr domov poslala, ko je videla izpis ctg-ja, ker se res popolnoma nič ni dogajalo - menda je samo parkrat vrednost narasla do 23, ostalo skoz manj. Kolko sem odprta bo pa najbrž jutri preverila...Upam.
|
|
|
|