RE: spodnjeposavska (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (20.9.2012 9:16:42)

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Lep dober dan

Mi smo pa dobili 27.8 našega novega člana po imenu Jan.Porod bil ekspres,sicer sprožen in samo z umetnimi popadki.Me je pa "matral" dobre 3urce.

Čestitkeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mi se tudi že na veliko pripravljamo na novega člana.
Še pribl. 7 tednov [sm=smiley1.gif] Že komaj čakam!

Tangerina
mi smo spol izvedeli šele v 27. tednu tokrat. Bo pa naš veliki fant (menda) dobil sestrico [sm=love.gif]

Iiiiii, čestitam, verjamem da bo bratec odlično izpolnil vlogo ˝Big Brotherja˝ [sm=smiley1.gif] Nam je pa spol včeraj na morfologiji portdili, mel bom fantka [sm=smiley1.gif]

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (20.9.2012 9:36:40)

To smo pa mi, takrat še v 17t 3d [sm=smiley1.gif]

[img]http://shrani.si/f/3R/En/2r0NwlAt/3/2012-09-10-083242.jpg[/img]

nincrli -> RE: spodnjeposavska (20.9.2012 11:05:20)

Tebi pa četitke za fantka [sm=bravo.gif]
Prvič smo mi tudi že na ns izvedeli, da bo fant na morfologiji in potem pa so potrdili [sm=smiley1.gif] Zgleda punčke bolj skrivajo [sm=smiley36.gif]

iiii lep mali buši [sm=smiley4.gif] Joj moj me že res prav fajn ovira... Ma sej malo še potrpim... [sm=smiley14.gif]

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (20.9.2012 11:08:16)

aiiii, kako lepo [sm=smiley1.gif] imeti parček mora biti čudovito [sm=smiley1.gif] upam da se tudi posavske nosečke kdaj srečamo ki na kavi, da malo poklepetamo, zdaj se vsekakor da lažjen dihati [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (20.9.2012 11:54:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

To smo pa mi, takrat še v 17t 3d [sm=smiley1.gif]

[img]http://shrani.si/f/3R/En/2r0NwlAt/3/2012-09-10-083242.jpg[/img]

lep trebušček [sm=bravo.gif]

nincrli -> RE: spodnjeposavska (26.9.2012 14:08:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

aiiii, kako lepo [sm=smiley1.gif] imeti parček mora biti čudovito [sm=smiley1.gif] upam da se tudi posavske nosečke kdaj srečamo ki na kavi, da malo poklepetamo, zdaj se vsekakor da lažjen dihati [sm=smiley1.gif]

Ja lahko bi... in to še preden gremo ene v rim [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (6.10.2012 9:09:05)

kako se počutite?

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (7.10.2012 12:34:14)

nincrli, se popolnoma strinjam!! [sm=smiley36.gif]

Anonimna, počutje je KONČNO odlično, zdaj sem tudi jaz začela uživat v radostih nosečnosti (konec slabosti, bruhanja, utrujenosti...) [sm=bravo.gif] včeraj smo dopolnili 21.tednov, premer našega bušija je pa že celih 103cm [sm=smiley1.gif] vzhajamo ko kvas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

niwci -> RE: spodnjeposavska (7.10.2012 13:08:53)

O še ena nova.

Jaz bi pa tudi že kar pakirala. Zdej mislim da je že vse pripravljeno, no sam postlo je treba še sestavit... Ma sem mela prejšnji vikend nek napad... Jaz bi si že kar torbo prpravla [sm=smiley36.gif]

Jaz pa malo pogrešam našo AmyZ [sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (9.10.2012 10:03:31)

punce jaz imam danes hudo vrtoglavico [sm=sad.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

O še ena nova.

Jaz bi pa tudi že kar pakirala. Zdej mislim da je že vse pripravljeno, no sam postlo je treba še sestavit... Ma sem mela prejšnji vikend nek napad... Jaz bi si že kar torbo prpravla [sm=smiley36.gif]

Jaz pa malo pogrešam našo AmyZ [sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif]

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 9:03:05)

[sm=zmeden.gif]kje ste ?zgleda da sem sama [sm=smiley13.gif]

posavka30 -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 13:33:34)

Hej hej!
Pa se vam še jaz pridružim iz Posavja (Krško). Rok imam februarja in sem v prvi nosečnosti.

Anonimen še imaš vrtoglavice al je boljše?

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 13:41:58)

se mi ne vrti več sem jela neki slanega in mi je pritisk padu tako da zdaj moram mirkat.
IZVIRNO SPOROČILO: posavka30

Hej hej!
Pa se vam še jaz pridružim iz Posavja (Krško). Rok imam februarja in sem v prvi nosečnosti.

anit6 -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 13:46:18)

Tudi jaz se danes slabo počutim. Glava me boli [sm=smiley19.gif] dober da bo kmalu konec delovnika.

Drugače pa komaj čakam naslednji pregled ( 23.10) da vidim mojo malo pikico. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se mi ne vrti več sem jela neki slanega in mi je pritisk padu tako da zdaj moram mirkat.
IZVIRNO SPOROČILO: posavka30

Hej hej!

[sm=bravo.gif]

niwci -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 17:20:13)

Ja ti tedni med pregledi se tok vlečejo. Jaz tudi komi čakam naslednjega drug teden. Bomo končno malo merli spet, da vidimo kaj približno nas čaka...

niwci -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 17:24:49)

hihi sem napisala da pogrešam amyZ, pa sem mislila na malek [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Le kam se je izgubila??? [sm=jezicek.gif]

AmyZ tudi ti se lahko kaj javiš kako ste! [sm=smiley1.gif]

nincrli -> RE: spodnjeposavska (10.10.2012 17:47:50)

Jaz imam že večina pripravljeno za novega člana. Naslednji teden dopolnim 37. in potem še samo čakam, da se začne kaj dogajat [sm=smiley1.gif]

Ja malek se res ni javila že ulalala časa...

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (11.10.2012 8:33:42)

včeraj se mi je spet vrtel in sem šla malo počivat pa sem neki malega pojela in čez kakih 15 minut sem bla kot nova [sm=smiley13.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Jaz imam že večina pripravljeno za novega člana. Naslednji teden dopolnim 37. in potem še samo čakam, da se začne kaj dogajat [sm=smiley1.gif]

Ja malek se res ni javila že ulalala časa...

niwci -> RE: spodnjeposavska (11.10.2012 8:39:23)

včeraj se mi je spet vrtel in sem šla malo počivat pa sem neki malega pojela in čez kakih 15 minut sem bla kot nova user posted image

Kako je pa s pritiskom? Vrtoglavice so ponavadi povezane s tem. Kaj pa kri? A si povedala G? Sem že malo pozabla za nazaj, mogoče si že kaj pisala.

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (11.10.2012 9:43:54)

[sm=smiley13.gif]pritisk imam ponavadi nizki,bom morala se it pokazat G.ko sem bla prvič noseča sem imela probleme tudi z vrtoglavico,ampak sem najdla sama uzrok sem premalo pila tako da lahko tudi zarad tega se mi je včeraj vrtel ker sem premalo pila

lillith82 -> RE: spodnjeposavska (20.10.2012 10:04:48)

Dobro jutro posavke [sm=smiley1.gif]
Mam eno vprašanje če bi ktera vedla odgovor. Kako je s krvnimi testi pr nas v KK? Moram do ginekologa, al kam se grem naročit? Ker me tile trgovinski testi neki zafrkavajo. Enkrat + enkrat - in zdej ne vem pri čem sem [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: spodnjeposavska (20.10.2012 10:33:37)

jaz sem šla k svoji zdravnici ker sem imela vročino 2 dni,37.5 in me je poslala na odvzem krvi čez eno uro mi je samo čestitala.[sm=bravo.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: lillith82

Dobro jutro posavke [sm=smiley1.gif]
Mam eno vprašanje če bi ktera vedla odgovor. Kako je s krvnimi testi pr nas v KK? Moram do ginekologa, al kam se grem naročit? Ker me tile trgovinski testi neki zafrkavajo. Enkrat + enkrat - in zdej ne vem pri čem sem [sm=zmeden.gif]

niwci -> RE: spodnjeposavska (6.11.2012 21:46:25)

lillith82 in kako si rešla? Kaj si izvedela? Se nam pridružiš? [sm=smiley1.gif]

niwci -> RE: spodnjeposavska (17.11.2012 10:13:20)

Nič novega? Ste šle vse v zimsko spanje??? [sm=jezicek.gif]

Mici11 -> RE: spodnjeposavska (4.1.2013 12:45:24)

Pozdravljene!
Se vam pridružujem, sicer priseljenka :) 1. nosečnost, rok pa junija.

Imam pa eno vprašanje: potrebujem novega G (zaradi prevelike oddaljenosti prejšnjega), me zanima, s katerim/katero imate dobre izkušnje in bi priporočale. Če ne bo nič v Brežicah in okolici, bom šla iskat pa v NM.

Lep dan

Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 44 [45] 46   Naslednja stran >   >>