RE: spodnjeposavska (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

štrumfek -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 8:28:30)

hejla
bom sam na brzino robčke pokomentirala, ostalo bom pa malo kasneje, šibam v Krško po par stvari
Jaz sem naši madam od prvega dne rito brisala z robčki, pa nikoli, res nikoli ni dobila ne pleničnega izpuščaja, ne kakršnega koli vnetja.... in zdaj pri drugem bo točno tako. Jaz imam dobre izkušnje z njimi.

nincrli -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 9:51:57)

Malek sušilc nabavit pa ne bo problem pozimi sušit pa še likat ne bo treba [sm=jezicek.gif]
Drugače pa ja, zaenkrat imaš dovolj, če porihtaš samo 56 in 62 cotike, ostale pa potem sproti, saj boš imela čas [sm=smiley2.gif] Jaz imam tudi od vse še za porihtat imam cotike od našega, sicer so oprane ampak, ker nekaj časa stojijo jih bom še enkrat. Ne mislim pa vsega vnaprej prat, zaenkrat samo mini cunjice, potem pa ostalo...

Ko smo ravno pri toto robčkih ima tosama zdaj akcijo po en 1€ in se res splača kaj naročit: http://www.tosama-trgovina.si/ Mi smo na začetku uporabljali toto suhe krpice in ga umivali z vodo, kasnej pa z osvežilnimi robčki pa nikol ni imel kakšnih problemov.

Če ste za akcijo lahko v ponedeljek ponovimo kofetkanje? Pa se še ostale pridružite [sm=smiley1.gif]

špica84 -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 10:29:01)

Jaz ji doma vedno z to-to krpicami za umivanje.Edino ko sva zunaj ali v vrtcu imajo vlažilne robce.,

Kafetkanje ta pondeljek bi pa šlo :P,se mi zadnjič pregled zavlekel in šlo časovno skozi

niwci -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 10:48:18)

IZVIRNO SPOROČILO: malek

niwci...pridna nosečka...hvala, ker si držala besedo in podala svoje mnenje...hvala, hvala, hvala... kaj to akcije spremljate na netu al grete vsak teden v trgovino al kako? user posted image user posted image ...user posted image ...

....pa še eno vprašanje....skoraj sem pozabla....nekje sem brala, da novorojenčku kao ne smeš brisat guzice z vlažilnimi robčki...je to res? in s kom mu torej ubrišeš rito? baje, da ga kopat tud ne smeš, dokler se mu popet ne zaceli....user posted image user posted image ...

Akcije spremljam predvsem v katalogih oz reklamah od Pikapolonice in BC ko pridejo na dom... Potem pa je še veliko oz ogromno stvari, ki jih lahko kupiš tudi v Šparu, DM, Mulerju,... oblekce v C&A, Kik, NKD... Če greš kam v LJ, se ti splača pogledat kaj v Leclercu, če greš pa do Ikeje, pa se ti splača veliko tam kupiti...

Vlažilni robčki so pa tko. Kao jih ne priporočajo. V brežiški porodnišnici boš [sm=duda.gif] čistila samo s čistilnimi robčki in tudi sama jih že iz P uporabljam. Redkokdaj da sem uporabila vato ali kaj drugega, pa zato nimamo nič več ali manj težav s kožo. Pravzaprav ima trenutno 1x mala plenični izpuščaj, pa še ta je traju sam ena 2dni... Je zelo odvisno od občutljivosti otroka. To boš pa sama sproti vidla. Mogoče tudi katera vrsta plenic ne bo ustrezela... Ampak vse ob svojem času [sm=smiley36.gif]

niwci -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 10:51:26)

Uf...kam boš pa dala vse te cotke? Jaz bi si na tvojem mestu malo razvrstila kaj rabiš in kaj ne, potem recimo po spolu (če ga boš slučajno že vedela) in po številkah, da na začetku opereš 56 in pa 62. Ostale še lahko počakajo.

Se podpišem [sm=smiley1.gif]

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 18:54:04)

Alo,alo posavske [sm=nosecka.gif]!! [sm=smiley36.gif]

Med vami sm danes prvič, živim sicer na Dolenjskem, sem pa ˝po rodu˝ Posavka, tako da upam da se tu najde katera frišna nosečnica za kakšno kavico :D
Mi pa še ne vemo točno kolko smo stari, pregled imamo šele jutri čez en teden, [sm=modricrtici.gif] smo pa ugotovili šele prejšni teden, tkao da smo še zelo na začetku (po mojih izračunih 4.teden :) )... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

špica84 -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 19:34:05)

Tangerina dobrodošla

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 19:37:58)

Hvala lepa, špica84[sm=bravo.gif]

nincrli -> RE: spodnjeposavska (14.6.2012 19:53:09)

Tangerina dobrodošla in čestitke [sm=bravo.gif]

amyZ -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 7:04:57)

Tangerina - dobrodošla! čestitke za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]!!!

No, v ponedeljek se bom pa narisala na pjački, če ste ZA, da se dobimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!

Ista ura in kraj ali kje drugje???

niwci -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 7:18:07)

Vedno več nas je. Super, forum spet živi [sm=smiley1.gif]

Tangerina dobrodošla med nami in čestitke za +! [sm=bravo.gif]

Pijača v ponedeljek... sem za! [sm=smiley1.gif] Isti kraj ista ura. hehe

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 9:04:23)

Pnce, Hvalaaaa!!! :D[sm=smiley36.gif]
A to imate pijačko v zaprtem krogu al se lahko ob priliki oglasim zraven? :D kateri pa je to kraj? :D

nincrli -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 10:13:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Pnce, Hvalaaaa!!! :D[sm=smiley36.gif]
A to imate pijačko v zaprtem krogu al se lahko ob priliki oglasim zraven? :D kateri pa je to kraj? :D

Ni v zaprtem krog, komot se pridružiš. Kraj je pa Krško, hotel. ponedeljek, ob 10 uri [sm=smiley1.gif]

Zadnjič smo tolk čvekale o nosečnosti itd., so se nam pri sosednji mizi prav režali [sm=smiley36.gif]

špica84 -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 11:44:15)

A ne bi bilo bolje pri bc-ju tam v lokalčku :)

niwci -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 11:55:45)

Zadnjič smo tolk čvekale o nosečnosti itd., so se nam pri sosednji mizi prav režali user posted image

Ja ma je blo res hecno [sm=jezicek.gif]. Res smo se mele super. Še vedrile smo potem pred dežjem... no to je bil izgoor za mojga kje sem bila cel dopoldne, pa še kruha nisem domou prinesla [sm=jezicek.gif]

Nč punce uživite s svojimi trebuški... mi imamo pester vikend in se slišimo v nedeljo! [sm=smiley1.gif]

nincrli -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 12:59:45)

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

A ne bi bilo bolje pri bc-ju tam v lokalčku :)

Smo 3 iz Vidma, zato nam je lažje tu [sm=smiley1.gif]

lillith82 -> RE: spodnjeposavska (15.6.2012 23:58:45)

ooo posavje ma svojo temo [sm=bravo.gif] lepo lepo :) upam da se vam kmalu pridružim[sm=smiley2.gif], zaenkrat se še zadržujem tam kjer ne pričakujemo [sm=hudicek1.gif] in upam da je ta mesec res ne bo :) pa seveda čestitke vsem bodočim mamicam :)[sm=bravo.gif]

amyZ -> RE: spodnjeposavska (16.6.2012 9:11:35)

lilith82 - držim pesti, da ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in da vama rata!!!!

lillith82 -> RE: spodnjeposavska (16.6.2012 10:14:30)

hvala amyZ...upam da je res ne bo :)

malek -> RE: spodnjeposavska (16.6.2012 15:26:39)

...amyZ hvala za vzpodbudne besede....samo mene prej dojenčki niso nikoli zanimali, sem bila čisto kontra njih, še govorila sem, da ga jst ne bom nikoli imela...zdej pa čisto nasprotje, ga bom imela in veselim se ga...tako, da imam voljo, da se vse naučim, da bom pripravljena ko bo januarja prišel k nama...kjer je volja tam je moč al kako že rečejo....glede cotk je pa tak, da so prijateljice res pretiravale z nakupovanjem...ker je vsega res malo morje...čeprav sta obe kupovali za oba spola, ena ga ni vedla, druga ga pa ni povedala... no na koncu sta obe rodili fantka...tako, da če bom tudi jaz imela fantka bom preskrbljena...če bo pa punčka bom mogla pa čisto vseeee kupit, ker v najinem krogu delajo sam pobe...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....hvala ti za vseeee nasvete [sm=bravo.gif]....
no naj ti povem, da sem na ikeini spletni strani naročila domov kataloge in ko sem začela listat sem dobila ideje kaj bi jst vse imelaaa...no in tega ni malo....ne sam stvari za maleka ampak tudi luči, novo sedežno, kopalniški blok....in še bi lahko naštevala....sem dobila voljo do šopingiranja kot še nikoli....moj sploh ne more verjet....prej sem bila racionalna in šparovna zdej bi pa samo trošla...[sm=smiley36.gif]
...haha..meni pa energija končno nazaj prihaja...[sm=jezicek.gif]

ava_sa...te toto robčke kupte navadne al vlažilne?...[sm=zmeden.gif]

štrumfek...se pravi, da si ti koristla vlažilne robčke...kero znamko si pa kupovala?

se pravi, da se treba seznanit z razlogi za in proti ter se odloči vsak po svoje....[sm=zmeden.gif]

nincrli...ne vem mogoče sem čudna ampak men sušilc nikakor ne potegne....jah ne moreš met i ovce i novce....[sm=smiley36.gif]...bo treba driblat....glede naročanja iz tosame...predlagam, da vse skupaj povemo kaj bi naročile in ena naroči vse skupaj in si delimo stroške poštnine....bomo pol res ugodno prišle skozi...drugače pa hvala za posredovano informacijo....če najdeš še kaj tazga le glej, da javiš...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...aja pa še glede vlažilnih robčkov....kdaj si jih ti začela koristit?...

špica84...škoda ker zadnjič nisi utegnila...smo si res privoščle....[sm=smiley1.gif]

niwci...to pa nisem vedla, da v P uporabljaš vlažilne robčke....hvala za informacijo....to bo še zanimivo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tangerina...še dobrodošlica od mene....oooo zakooon, čestitam [sm=bravo.gif]...to bo mladine v naših koncih in širše od nas....[sm=bravo.gif]

lillith82...moj nasvet je, da odmisliš vse kar si želiš oz.kar si želita in strastno [sm=sloncek.gif]...bo kr od sebe....sicer pa prihaja poletje, vroči večeri, lahke oblekice, koktelji na plaži in možno je vseee...držim pesti za vaju...pa le glej, da nam javiš veselo novičko [sm=modricrtici.gif][sm=smiley1.gif]....držim pestiiii, da ne bo tetke....

ava_sa -> RE: spodnjeposavska (16.6.2012 19:35:04)

mi uporabljamo navadne (suhe) to-to krpice, ki jih zmočim z vodo in obrišem, s suho krpico pa obrišem do suhega. včasih uporabljam tudi bombažne krpice (iz istega materiala kot plenice) na isti način kot to-to krpice. ne rečem, da škodujejo ali kej podobnega, samo mi skušamo kemijo in kozmetiko omejiti. smo tudi v pralnih plenicah, če katero zanima kej o tem...

špica84 -> RE: spodnjeposavska (16.6.2012 19:38:10)

Malek za punčko ti lahko tudi jaz posodim,moja je bila tako zimska.

Aj jbg pa drugič,sej bo še kakšna kavica :)

malek -> RE: spodnjeposavska (17.6.2012 16:18:21)

jaaaa...[sm=smiley36.gif]...

baje, da bo jutri kavicaa pa da nas kar nekaj pride....pridte [sm=kava.gif]....

niwci -> RE: spodnjeposavska (18.6.2012 7:54:23)

Babike [sm=kava.gif] da ne pozabite. Danes ob 10h v Hotelu! [sm=jezicek.gif]

Tangerina -> RE: spodnjeposavska (18.6.2012 8:24:34)

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Babike [sm=kava.gif] da ne pozabite. Danes ob 10h v Hotelu! [sm=jezicek.gif]

Jaz danes žal ne morem [sm=smiley13.gif] upam da se bom lahko naslednjič udeležila debatnega krožka v hotelu [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>