Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jaz sem se danes pogovarjala z infektologom - glede našega potovanja v Pariz. Pa me je samo vprašal, če mislim,d anaslednje leto Pariz več ne bo stal. V glavnem, zaradi dveh malih otrok in samega cilja potovanja (Disneyland, velika frekvenca ljudi na enem mestu) mi je potovanje odsvetoval, še posebej zaradi tega, ker je sin resnično nagnjen k boleznim in pokasira vse, kar je na razpolago v trenutku. Še ne vem, kaj bomo storili, še razmišljam... Se mi pa po eni strani zdi neumno otroka ogrožati zaradi izleta. In ja, Disneyland bo naslednje leto tudi stal. A misli gospod doktor, da drugo leto pa ne bo več gripe . Mislim, da v Sloveniji res delajo prevelik medijski pomp glede te gripe in potem smo vsi . Ne gre se za medijski pomp, ne gre se za to, če bo ta gripa tudi naslednje leto. Nisem panična, gre se le za dejstvo, da se mi kot materi zdi izzivanje usode, da otroka, ki je nagnjen k različnim obolenjem in resnično pokasira vse, kar leze in gre v trenutku (zaradi tega, ker je bil nenehno bolan, smo ga morali izpisati iz vrtca), v trenutnih razmerah peljem na izlet, kjer je frekvenca ljudi izjemno velika. Res se lahko okuži tudi tukaj, res je, da ga zaščititi ne morem, vednar pa vem, kakšen je ponavadi pri njem razvoj bolezni in seveda vsi zapleti, ki smo jih že imeli, enako vesta tudi infektolog in njegov pediater. Iz tega razloga mi je pomembno, da ravnam v tem primeru racionalno.
|