dskubin -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del (5.10.2009 14:59:06)
|
draja, kok sta lušna skupaj, pa tamali je cel dec [sm=bravo.gif] tinaaja - pol leta že, se mi zdi, kot da si prejšnji mesec rodila [sm=jezicek.gif]. Samo res gre hitro okoli to leto. No ja, po drugi strani smo tudi mi že čez polovico, rok imam 15. februarja, pa se nadejam kak teden prej, da se ne bi slučajno vleklo. Taprvi je bil 2 dni prej, tadruga 5, torej mi zdej priprada cel teden (sanja svinja o kukuruzu) [sm=jezicek.gif] Edina težava je ta, da je otroček samo 1, Draž bi imel bratca, Diti pa sestrico [sm=smiley36.gif]. No, če povem prav po pravici, bi Draž imel še polno bratcev in sestric [sm=smiley36.gif]. Drugač se počutim odlično, še nobenih nosečniških težav (razen trebuh me začenja malo ovirat, ampak to spada zraven), pa bašem se s porkarijami 100 na uro, za vsak primer, če bom spet imela nosečniški diabetes, kar pa se mi lepo pozna na kg [sm=jezicek.gif] Tamaladva sta živahna, čeprav smo preboleli streptokokno angino - se mi zdi, da sta taprvič oba skupaj imela isto stvar in prvič v 4ih letih sem bila 2 dni na bolniški za otroka. Mi je prav pasal ta podaljšan vikend, da sem malo izpregla. Drugače imamo pestro, možek je šel za malo več, kot 2 meseca v Anglijo in smo doma sami in čakamo na zaslužen dopust, da gremo na obisk. Ja, nisem izkoristila niti še dneva letošnjega dopusta, ga šparam, da bomo v tem času lahko čim več skupaj. Ne vzamem si več tolk časa za pisat, ampak da ne boste mislile, da nimamo več "dogodivščin". Včeraj smo šli malo na sonček se sprehajat ob morju in sta si tamala umislila metat kamenčke v vodo. Jaz se lepo vsedem na klopco in gledam in gledam in ne morem verjet svojim očem - Draž je kar zakorakal v vodo do kolen (v supergah in dolgi trenerki), ker je šel iskat 1 kamenček (btw - če še niste vedle, uni v vodi so ful lepši od teh zunaj na obali) [sm=smiley36.gif]. Smo hiteli domov kot norci, oba še na antibiotikih in prehlajena [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|