Encijan -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del (11.6.2010 7:00:25)
|
Punce, hvala vam za vaše izkušnje pri odvajanju od plenic, mi ji ponoči še vedno dajemo pleničko in je praviloma mokra, tako da bomo še malo počakali, smo v gužvi (urejanje okolice hiše) in zvečer samo pademo dol (mož od dela, jaz pa od dveh navihančkov), nam trenutno ni do vstajanja in preoblačenja ponoči. Bomo probali en vikend, ko bo malo manj gužve, da bomo vsi bolj mirni. Počitnice in vrtec. Tiste, ki ste še na porodniški, a boste imele oba otroka doma? Midva sva hotela Špelo imeti kar v vrtcu, pa so nas tako prestrašili, kako je otrokom poleti grozno v vrtcu (drugi vrtec, druge vgojiteljice, ki se vsak teden menjajo, gneča, jok...), da sva se premislila in bo zdaj doma. Malo bomo z babi pokombinirali, da ne bom ves čas sama z otrokoma, a me vseeno skrbi... Sploh mi je problem Špelo zaposliti, ko dojim, takrat mi večkrat kaj ušpiči. Zdaj prakticiram kar dojenje v stolu, na stopnicah ipd. (ko sva sama z Blažem, si še vedno privoščim dojenje v postelji, ker tamal fulkrat zaspi in ga potem kar pustim spati). Če je Špela doma, ful manj spi, tako da bo treba kar ven hodit, da bo mali spal, ker nam skoraj edino tako uspe spati, ko je punca zraven. Upam, da ne bo tako vroče, kot je sedaj, ker potem pač ne bomo hodili veliko ven (razen zjutraj in zvečer, pa na kak izlet na Pohorje mogoče). Ima še katera podobne probleme in kako jih rešuje? Dajadada, bravo za kampiranje in za spanje! Kam pa boste hodili kampirat čez vikend, si mi kar lušte naredila? Midva sva prej tudi vedno kampirala, kar so otroci pa še ne, imava premali šotor in smo doslej imeli možnost uporabe enega apartmaja na morju, tako da nisva še zamenjala šotora. No letos naj bi pa šli nekam južneje, še nismo ziher kam, naju malo vleče v Baško Vodo septembra, samo se meni zdi kar daleč (vožnja...), čeprav mali zelo lepo prenaša vožnjo, no ja, več kot 130 km v eno stran še nismo sprobali. Ampak rezervirali pa še nismo, loleki, ne vem, če ne bomo kar doma "kampirali". Petje. Naša punca je zdaj začela na veliko prepevati pesmice, do pred kratkim sploh ni hotela peti, sem morala jaz, ati ali pa babi, tudi za plesat ringa rajo, rdeče češnje rada jem ipd. No, zdaj pa včasih celo reče, da naj bomo tiho in poslušamo, ona pa poje. Pa ful pesmic zna, v vrtcu veliko prepevajo in se moramo zdaj besedila učit, da skupaj pojemo, Blažu so pa pesmice tudi všeč, tako da je vsem fino. Očitno smo pri vseh stvareh bolj pozni, ampak kot kaže bomo zdaj nadoknadili za nazaj... Imejte se! Pa kaj napište!
|
|
|
|