|
RE: Kva skuhat, če nč ne znaš? :-S 18.7.2009 1:54:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband drugič pa se na kavč pred tv vleži,pivo v piksni obvezno, ko bo stopil čez vrata,pa mu reci ,,dragi kaj bo danes za kosilo ,ne upaš al upaš l.p. Upam, brez problema, samo kaj, ko ne pijem piva. A lahko vodko? IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Dobr da jz moje sinove učim tudi kuharske spretnosti, če lih najdejo kako fineso karneso Če najdejo kakšno fineso, mogoče res ne bodo imeli vsak dan sveže kuhanega kosila doma in tudi, ko bo kuhano, morda ne bo ravno domače, ampak dolgčas jim pa zagotovo ne bo. Kaj misliš, kakšnih žensk se moški prej naveličajo - tistih, ki niso prefektne kuharice ali tistih, ob katerih jim je tako dolgčas, da še njim zmanjka idej? IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Sigurno zna Kerensa dobro mešati drugje, ker edino tako lahko razumem Kamikazo. Tako, kakor sem jaz ženska, ki se je takorekoč ne da razumeti, tako je on moški, ki se ga takorekoč ne da razumeti. IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naj samo moj še kakšno čez mene reče! Go, girl, go - postavi se zase! IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ob vsem tem se sprašujem ženska draga, kaj si svojim otrokom kuhala ob uvajanju GH. Odprla konzervo z zelenjavo, jo pogrela na mikro Tudi to, med drugim. In čim so otrokoma zrasli zobje, sta že glodala rob pizze. A tvoji otroc sploh vejo kakšen je dejansko krompir? Seveda vesta. Kaj misliš, da moja tašča kuha umetnega, kakor jaz?
|
|
|