Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 19.8.2009 21:26:43
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Aha....da je tako s kranjem in vrtci...bo malo preverila. Drugače v Škofji Loki, nič novega glede mojega novega doma....sem prišla na idejo, da bi kar take mini plakatke naredila in jih vrgla v poštne nabiralnike...a bi bilo to preveč Kaj menite....bi vas motil tak listič v nabiralniku, kjer bi pisalo IŠČEMO STANOVANJE PROSIMO POKLIČTE:.........ali bolje MLADA DRUŽINICA POTREBUJE STANOVANJE, VZAMEMO V NAJEM POKLIČITE: ******** Plakate lepim take na pol A4 na okoli pa vidim da folk kar trga listke, čeprav nimam pojma kaj z njimi naredijo če me že ne pokličejo... Malo sem že na trnih ker se datum prihoda moža z svetlobno hitrostjo bliža jaz pa še vedno brez štalce (za enkrat) ...me že malo skrbi
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 28.8.2009 17:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijazno, Urša :).
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 30.8.2009 0:34:44
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kaj pa tole? http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=3;nep=1;posr=3;detail=5299141 tole pa niti ni tako drago. Sem ravno hotela komentirat. pa 08 letnik je. Res je ugodna cena. Je pa to kar ven iz Škofje Loke. Če imaš avto je super. Tako da hvala punce....Žal zame ne pride v poštev...
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 30.8.2009 0:36:05
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kaj pa tole? http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=3;nep=1;posr=3;detail=5299141 tole pa niti ni tako drago. Sem ravno hotela komentirat. pa 08 letnik je. Res je ugodna cena. Je pa to kar ven iz Škofje Loke. Če imaš avto je super. Tako da hvala punce....Žal zame ne pride v poštev... Izpit za avto sem ravno naredila, avta pa sigurno še več kot pol leta ne bomo imeli
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 1.9.2009 22:26:32
|
|
|
|
Pikec
|
Lahk mal vprašam če je še/bo fraj eno pr vojašnici (sta šla narazen, pa bo baje prazno, dvosobno - se mi zdi) za najemnino pa ne vem čist natančno, ker nikol nism vprašala. Do kolk se pa lahko z najemnino stegneš...
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 4.9.2009 1:32:38
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Lahk mal vprašam če je še/bo fraj eno pr vojašnici (sta šla narazen, pa bo baje prazno, dvosobno - se mi zdi) za najemnino pa ne vem čist natančno, ker nikol nism vprašala. Do kolk se pa lahko z najemnino stegneš... Lahko se pozanimas kako je s tem stanovanjem, bila bila zelooo vesela. Tudi glede najemnine koliko bi želeli.Pa mi sporoči...koliko bi me stegnili...
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 4.9.2009 22:28:33
|
|
|
|
Pikec
|
V pon., da ne bom lih sodelavki čez vikend na morje morila.
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 5.9.2009 0:14:05
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR V pon., da ne bom lih sodelavki čez vikend na morje morila. Super...hvala ti...
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 13.9.2009 15:27:37
|
|
|
|
hillmagic
|
.....domek pridi k meni da bom v njem z družinico stanovala in svojo družinsko srečo v njem negovala....pa čim prej....
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 21.9.2009 11:26:17
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic .....domek pridi k meni da bom v njem z družinico stanovala in svojo družinsko srečo v njem negovala....pa čim prej.... našli domek, v škofji loki, za vredu ceno(no recimo) tako da fullll vesela....nabiram škatle pa vso kramo na kup pa gasa v novi domek..
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 21.9.2009 11:35:11
|
|
|
|
urška76
|
Zdej pa lepo selitev in čimprejšni prihod tvojega moža.
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 21.9.2009 17:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic .....domek pridi k meni da bom v njem z družinico stanovala in svojo družinsko srečo v njem negovala....pa čim prej.... našli domek, v škofji loki, za vredu ceno(no recimo) tako da fullll vesela....nabiram škatle pa vso kramo na kup pa gasa v novi domek.. Ka dobr
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 21.9.2009 22:40:57
|
|
|
|
benika
|
O super Kdaj pa možeka dobiš domov?
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 22.9.2009 21:06:27
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika O super Kdaj pa možeka dobiš domov? Zelo kmalu...čez slaba dva tedena...uradno se 1.10. vselim pol pa pride k nama...fullllll se veselim.....da nama uspeva željeno....to pa volja dela....pa pozitivne misli nas in vas....Hvala Vam
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 22.9.2009 21:09:19
|
|
|
|
Rožica I
|
Super ! Si tak sonček, da ti vse mora šibat v življenju !
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 23.9.2009 10:43:09
|
|
|
|
hrchy
|
super!!!! vso sreco vsem!
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 23.9.2009 10:46:40
|
|
|
|
Erdbeere
|
oooo tole je pa lepo prebrat, da se ti življenje obrača v sončno stran
|
|
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 23.9.2009 10:54:16
|
|
|
|
MAŠKA
|
Čestitke za izpit in stanovanje. Bodite srečni in imejte se radi še naprej!
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 24.9.2009 23:09:46
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Čestitke za izpit in stanovanje. Bodite srečni in imejte se radi še naprej! hvala...vse dobro tudi tebi
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 24.9.2009 23:10:56
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Super ! Si tak sonček, da ti vse mora šibat v življenju ! hvala...mi bo še nerodno postalo
|
|
RE: Kdo pozna koga ki bi 24.9.2009 23:11:25
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy super!!!! vso sreco vsem! thank you
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?