hillmagic -> RE: Kdo pozna koga ki bi (16.8.2009 14:22:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Prišla sem tudi na idejo, če se v Loki ne bo nič našlo. Se bomo pa v Kranj selili in tam se mi tudi mogoče obeta nova služba v katero se lahko sicer tudi iz Škofje Loke vozim če bo že na tem, ampak, mogoče bomo res naredili selitveni premik. Kar me drži malo bolj v Loki je samo vrtec za mojo punco pa vse imam na dosegu roke v parih 100metrih (pošta, vrtec,služba,CSD,banka,knjižnica, reka....) Meni se zdi, da boš v KR vseeno lažje našla kakšno stanovanje, je le več blokov kot v Loki. Saj tukaj v KR imaš tudi vse na dosegu roke, mi npr. smo s Planine, 5 min. peš stran je pošta in lekarna, 10 min. peš je do Qlandie, 20min. peš do ZD-ja in moje banke... Žal ne poznam nikogar, ki bi oddajal, ker sem tudi sama komaj 2 leti tukaj, ampak mislim, da se ti definitivno splača malo oglase v KR pregledat. Sploh pa če narediš vozniški izpit, pa KR-Loka res ni problem. Držim pesti, da najdeš kaj ugodnega. Res je Kranj ima 3 krat več ponudbe zunaj kot Loka.....Edino kar me drži nazaj je to da ima Karuna vrtec v Škofji Loki in jaz službo pred nosom, čeprav službo bom že ...samo vrtec ko ga enkrat imaš je fino da se ga držiš, sploh loška regija, ne vem kako je s Kranjem......
|
|
|
|