Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh kake cene majo eni pa nebi šla k frizerju z mojo bogo plačo.Da bi odštela tam 40 evrov jaooo pa jokala bi se ni šanse.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:25:06
|
|
|
|
S*
|
Striženje, prameni in fen frizura okoli 60€, lase pa imam postrižene na paža.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha še tole moja frizerka računa barvanje in striženje ter pač fen frizura 15 evrov ampak si sama barvam vedno.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Striženje, prameni in fen frizura okoli 60€, lase pa imam postrižene na paža. Majko milo še dobro,da živim tule kje živim.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:29:05
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: S* Striženje, prameni in fen frizura okoli 60€, lase pa imam postrižene na paža. Majko milo še dobro,da živim tule kje živim. To so cene na Primorskem, pa verjemi da še zdaleč ne hodim k najdržjemu frizerju v mestu.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: S* Striženje, prameni in fen frizura okoli 60€, lase pa imam postrižene na paža. Majko milo še dobro,da živim tule kje živim. To so cene na Primorskem, pa verjemi da še zdaleč ne hodim k najdržjemu frizerju v mestu. Saj ti verjamem kajti tudi pri nas imaš frizerje ki delao pričeske čez 100 evrov.Vem ja.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 20:53:23
|
|
|
|
Ribica **
|
Meni je 27e za pranje, strizenje in likanje dolgih las totalno odvec - ampak kaj naj, take so pac cene v LJ - pa to je Simple salon, ki naj bi bil cenejsi.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 21:20:01
|
|
|
|
Maleal
|
ravno danes sem prišla od frizerja,za barvanje narastka in fen frizuro sem dala 38€,skoraj me je kap,ja menda ker je frizer v europarku ,drugače pa dam pri moji frizerki za barvanje,striženje in fen frizuro med 34 in 36€.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 21:25:58
|
|
|
|
tassi1
|
savinska dolina- striženje in fen frizura- kratki lasje- predragih 22 eur! z barvanjem pa cc 60 eur!!
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 22:05:11
|
|
|
|
ksenija12
|
za striženje konic, pramene po polovici glave, fen (dolgi lasje, do sredine hrbta) plačam 32 eur.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 22:35:25
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 savinska dolina- striženje in fen frizura- kratki lasje- predragih 22 eur! z barvanjem pa cc 60 eur!! Ja, kriza, kje si pa tega frizerja najdla... jst v Lj pol manj plačam
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 22:59:51
|
|
|
|
anckabancka
|
Nika v službi - moj frizer je v Grosupljah. Sem pa iz Ljubljane in se mi res splača zapeljat malo ven, ker so tukaj cene ubijalske...
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 23:20:38
|
|
|
|
lily975
|
Imam lase do sredi hrbta : barvanje narastka , prameni ,fen frizura in na konc likanje pa sem dala vse skupi , aja pa mami se je še strigla in sem dala 23 €.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 23:36:40
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Striženje, prameni in fen frizura okoli 60€, lase pa imam postrižene na paža. ja, tam nekje...
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 17.7.2009 0:14:51
|
|
|
|
gita10
|
Tole pa morem mojmu pokazat, ker jaz imam pa kratke lase, hodim na striženje približno na tri tedne in plačam 7 eur do največ 10 eur v Žalcu .
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 17.7.2009 6:33:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 oz koliko plačujete frizerske usluge, za -barvanje, striženje, fen frizura+ dodatki pena, gel, lak (za kratke/dolge lase) Z dodatkom umivanja, sušenja in likanja (dolgih)las - do 75€.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 17.7.2009 6:59:17
|
|
|
|
aprilčica07
|
Primorska: srednje dolgi lasje, pranje, striženje po par cm, sušenje in oblikovanje frizurce okoli 40 eur, če bi se še barvala tam bi zneslo preko 60 se pa barvam zaenkrat še sama..
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 17.7.2009 8:07:55
|
|
|
|
arabela*
|
Zadnjič sem šla samo konice postričt in sem dala 43eur.....
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 17.7.2009 8:29:13
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zadnjič sem šla samo konice postričt in sem dala 43eur..... omg, ja ka ti je pa tolk zaračunala
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 17.7.2009 8:36:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zadnjič sem šla samo konice postričt in sem dala 43eur..... omg, ja ka ti je pa tolk zaračunala ja...hodim k enemu prof....frizerju v Celje......je drag ko ,ampak sem zadovoljna full..
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?