Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 14:59:28
Arwenko
Dolge lase, pramene (barvanje), striženje, pranje, sušenje, vse kar spada zraven, plačam okrog 40 eur, ni malo, ampak 1x na 3 mesece se mi pa tudi ne zdi takšno premoženje.
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:04:27
Lolek in Bolek
u kako pa ene pridete poceni skozi... Jaz sem nazadnje plačala za preliv + striženje + dodatki za tanke lase 62 €.... vem da je drago, pa vendar toliko to znese in kaj naj? Če se mi javi kakšna frizerka ki v recesijskih časih fuša doma, se mi lahko pofočka z naslovom na zasebno, ne bom nič huda .
Pa še eno malo vprašanje, ali imajo v frizerski trgovini za frizerke kaj popusta za frizerske pripomočke?
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:18:34
Anonimen
Jaz sem dolgo hodili k eni drugi frizerki,ki računa za isto delo kot mi zdaj dela 18 evrov pa mi je bilo predrago za tale denar jaz grem skoraj trikrat sem kakor hodim.
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:05:15
Nika v službi
Midva z možem hodiva skupaj k frizerju, njega "obdeluje" hčerka, mene mama . Zadnji račun za oba skupaj je bil 71€, dala sem 75€, ker sem imela ravno toliko drobiža, običajno pa dajem napitnino med 5 in 10% zneska.
Sva pa oba imela barvanje (brez pramenov), striženje, fen, gel, kratki lasje. Hodiva na vsak mesec in pol približno, vendar je barvanje na redkejši interval - recimo ob vsakem drugem ali tretjem obisku, odvisno od razpoložljivega časa in stopnje katastrofe na glavi.
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:05:49
Klemy82
Pranje, barvanje, striženje, fen- 35-40 eur. Imam srednje dolge lase. S tem, da me je zadnjič pedenala ena nova frizerka v salonu in je na prvi uč izgledalo ok...zdej pa odštevam dneve, da pride moja stalna frizerka nazaj, da me popravi ker je
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:06:13
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka
En mesec nazaj sem dala za pramena, striženje in fen na dolge lase - 27 €
To je pa ful ugodno. Kje pa je ta tvoj frizer?
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:59:20
Alanis
Dolgi lasje - prameni po celi glavi, pranje, fen frizura= 80 evrov, prameni samo po narastku in pranje s sušenjem pa cca 60. To je pa Lj. No, pri sosedi, ki "fuša" (na črno dela) pa okoli 35.
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:22:16
TomTaylor
Cene pri moji frizerki zavisijo glede na to ali mi dela pramene ali ne, ter ali mi poleg pranja las naredi še relaksacijsko masažo lasišča ali ne. Plačam od nekje 30 - 45 EUR.