Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:06:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika kaj pa v petek dopoldan? to pa lahko ja vidve samo recita uro in kraj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:08:03
|
|
|
|
trezika
|
Maruša je pa že dve noči fuuul lačna ponoči pa čez dan normalno je.... sva jedli ob polnoči pa ob 4 (do zdaj pa ponavadi enkrat med 5 in 6 zjutraj ) ... sicer je pol takoj nazaj zaspala tako da ni blema...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:24:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika kaj pa v petek dopoldan? to pa lahko ja vidve samo recita uro in kraj ok, torej v petek, ti javim takoj ko se zmenim z morrak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:26:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša je pa že dve noči fuuul lačna ponoči pa čez dan normalno je.... sva jedli ob polnoči pa ob 4 (do zdaj pa ponavadi enkrat med 5 in 6 zjutraj ) ... sicer je pol takoj nazaj zaspala tako da ni blema... tak mi je miha začel delat, pol je pa zobe dobil, tak da mogoče bo pa maruša tudi zobe dobila pa da te potolažim... takoj, ko sta bila zobka zunaj je spet spal celo noč nekje en teden pa je trajalo prebujanje.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:28:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša je pa že dve noči fuuul lačna ponoči pa čez dan normalno je.... sva jedli ob polnoči pa ob 4 (do zdaj pa ponavadi enkrat med 5 in 6 zjutraj ) ... sicer je pol takoj nazaj zaspala tako da ni blema... tak mi je miha začel delat, pol je pa zobe dobil, tak da mogoče bo pa maruša tudi zobe dobila pa da te potolažim... takoj, ko sta bila zobka zunaj je spet spal celo noč nekje en teden pa je trajalo prebujanje. mogoče bo pa res kaj na tem...bomo videli...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:29:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika kaj pa v petek dopoldan? to pa lahko ja vidve samo recita uro in kraj ok, torej v petek, ti javim takoj ko se zmenim z morrak zmenjeno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:37:51
|
|
|
|
mamamajča
|
Ženske, mam eno težavo. Mi smo dobli račun za prevoz s helikopterom, 3800e.Fora je v tem, ker so nam rekli, da evropsko zavarovanje tega ne krije, čeprav je bil nujen prevoz in nismo mi prosili za helikopter, ker se je to dogajalo preden smo mi sploh karkoli zvedli. oziroma mi smo zvedli za nesrečo, ko je bil ata že dobro uro v bolnici. Če katera ve karkoli o tem, kam se lahko obrnemo za povračilo stroškov, ker smo namreč že plačali, lepo prosim, če mi pove! Hvala!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:51:05
|
|
|
|
ada2
|
trezika zmenjeni smo za petek, uro ti pa še javim, vsekakor 1x dopoldne mamamajča žal ne vem nič o tem. nogoče bi vedeli kaj na zdravstveni zavarovalnici, ali pa kak odvetnik , ampak saj veš, odvetniki so pa spet tak, da že če ga pozdraviš ti zaračuna . se pa spomnim, ko je imel en nesrečo z motorjem na hrvaškem in so ga tudi potem s helikopterjem prepeljali v slovenijo, da so potem motoristi zbirali za prevoz... točnih okoliščin pa ne vem. kako pa je drugače ata?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 8:54:46
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kako pa je drugače ata? Nič novega ne vem. v nedeljo je bil ful v redu, zdaj čez teden so pa obiski šele ob štirih in moji pravijo, da je čisto utrujen in slab. kar je logično, ker je že začel z logopedom in fizioterapijo. Jaz grem jutri.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 11:08:23
|
|
|
|
ada2
|
pisker marmelade malo predolgo sem pustila testo v pečici, pa je biskvit zdaj presuh in se ful kruši.... kaj naj naredim? aja, torto sem se koza spravla pečt za mojega, ki ima danes RD....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 11:14:57
|
|
|
|
pondelak
|
ada-vodo pa rum skup zmešaj,pa malo biskvit pošpricaj,al pa z kuhinjskim čopičom namaži
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 14:16:25
|
|
|
|
petra *k
|
alo kak ste? vse vuni, da ni nobene gor? mi smo se glih najeli, zaj pa nevem, kaj se naj spravimo delat- za ven še ni za it, pospravlati se mi tudi ne da, pa tečna sem že 4 dni. brezveze.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 14:37:19
|
|
|
|
mamamajča
|
En za dobro voljo: Se peljeta mož in žena po grozljivem prepiru kilometre in kilometre po deželi popolnoma brez besed. Končno prispeta do neke kmetije, kjer zagledata dve svinji, kako se valjata v blatu. "Tvoji sorodniki?", vpraša žena. "Ja," odgovori mož. "Tast in tašča."
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 14:43:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča En za dobro voljo: Se peljeta mož in žena po grozljivem prepiru kilometre in kilometre po deželi popolnoma brez besed. Končno prispeta do neke kmetije, kjer zagledata dve svinji, kako se valjata v blatu. "Tvoji sorodniki?", vpraša žena. "Ja," odgovori mož. "Tast in tašča."
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 14:45:31
|
|
|
|
ada2
|
aja, pondelak hvala za nasvet, sem naredila tako, kot si rekla. torta je zdaj narejena, akšna pa bo pa javim zvečer ali pa jutri, ker ne vem kak bom danes s časom, glede na to, da dobimo obiske, pa še mojega moram spakirat, ker gre jutri za 2 dni v švico - službeno.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 20:42:04
|
|
|
|
ada2
|
torta je bila ok ni bila sicer super odlična, ampak glede na to, da s(m)o mojo pojedli, tista, ki jo je pa tašča kupila v šparu je pa razen enega kosa cela ostala, je bila očitno dobra. jutri in v petek dopoldne se dobim z morrak, a pride še katera? trezika ti prideš v petek, kaj pa katera druga?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 21:37:14
|
|
|
|
katka37
|
čer! za slikarja timona čestitke stelli za korake tatly sožalje za dedka mamamajča, super za očetov napredek ada, sem še kar dobro začela v službi, danes pa sem bila že v ljubljani, smo imeli predavanje neko za torto za tvojega, pivce pa sledi, ko bo čas dovolil jutri pa sem si še vzela fraj, da malo uživam z mojimi pa držim pesti za vse neješče škrate in tudi za tiste, ki ne vedo, da je noč za spanje
< Sporočilo je popravil katka37 -- 26.8.2009 21:38:01 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 21:45:59
|
|
|
|
*monchy*
|
tak da se vam še jaz oglasim sem mela naporen dan. vjutro sva taščo z mojim vozla v varaždin na tattoo ker ma ju3 rojstni dan in sva ji naredla presenečenje, ker si ga že full dolgo želi pol sem mojemu kavitacijo delala v službi in je po dveh terapijah zgubo 6,2 cm pol pa sva še z mojim malčekom bla v shopingu z sestrično, ker je šo ati v nočno iin sva dobla pižamo spidermana in je bil nenormalno srečen zdaj pa se še morem it učit anatomije celega telesa pa mi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ni ampak nekak se bom probala skup spravit ada evo za tvojega in za torto
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 21:52:14
|
|
|
|
*monchy*
|
ja zdaj pa ni nobene ko se jaz morem učit bi mela vsaj zgovor nek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 22:01:00
|
|
|
|
mamamajča
|
nič izgovorov, učit se je treba!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 22:11:19
|
|
|
|
katka37
|
monchy, učit, takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 22:14:43
|
|
|
|
*monchy*
|
saj si berem samo še jem poleg pa tu pa tam sem gor pošpeham
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 22:15:26
|
|
|
|
*monchy*
|
mislim da se bol ne bi mogla učit kot se
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 22:19:36
|
|
|
|
ada2
|
katka križ je bolje? aja, torte bom v prihodnje vseeno raje tebi prepustila monchy, ko ti dam moje zapiske, boš itak vse znala kaj zdaj, se katera pridruži jutri nama z morrak? ali v petek?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 22:20:57
|
|
|
|
*monchy*
|
ada te pa tak super me že glava boli od tote anatomije
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?