|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
25.8.2009 8:14:18   
tatly
oj.vceraj zvecer je stella zgubla ze 2 pradedeka odkar se je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
petra ograjice jaz nebi mela zarad tega ker lahko samo se visje pade

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.8.2009 8:16:32   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

dobro jutro user posted image mi smo pa že tretji dan spali do pol osmih user posted image kar ne morem verjet user posted image

petra to se je meni tudi zgodlo, ampak mi je iz petleka zlezo pa sedo poleg postele ko sem se zbudla user posted image hb da tudi ni nič blo .. evo za pikico od Timona user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image  ja saj hb, da je vse ok, da se niti ni drla, te se že ni fejst vdarla. pa da je na roke priletela, ne na glavo. joj, kak sem se strašla, tak da so sosedi vena mene čuli, kak sem se zdrla. aleš je pa bil v nočni, in še mu jaz, koza, sms pošlem, te pa takoj napad, naj jo čuvam. jah halo, seveda da jo čuvam, samo sem bla res zmatrana in sem trdno spala. zaj pa morem do večera nekaj stuhtati

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.8.2009 8:22:03   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj.vceraj zvecer je stella zgubla ze 2 pradedeka odkar se je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
petra ograjice jaz nebi mela zarad tega ker lahko samo se visje pade

tatly, to kaj si včere pravla??

ja saj jaz je tudi nebi mela, samo kaj pa naj celo noč bedim, da mi nebo dol pala? nevem, kak jo naj zavarujem. pa sem mela pojšter na koncu, pa ga je dol vrgla.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.8.2009 8:56:15   
ada2
tatly kateri pradedek? tisti, ki ga jaz poznam? iskreno sožaljeuser posted image

petra poskusi navadit Tio, da bo spala v petleku, pa čisto dol spuščeno dno, ker če boš samo tisto nizko ograjico nabavila bo itak splezala čez.

morrak kdaj se torej dobimo? pa jaz bi bila bolj za park, glede na to, da so najini otroci že večjiuser posted image  pa obvezno mi povej, če se dobimo dopoldan ali popoldan, da vidim, če zadržim adama doma. sem mu povedala, da prideta alex in pridna lana pa je čisto navdušen, ima že neke plane za alexa user posted image user posted image  (pesek)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.8.2009 9:07:01   
*monchy*
tatly od dejana dedek? user posted image sožalje

petra veš kak mam jaz. stranico od petleka dol vzeto,zraven k postelji potegnjeno in ne more nikam past pa še v petleku lepo spi in se naspiva midva pa on. zdaj niti noče več spat na postli.. tak boš najbol ziher da ti ne bo mogla dol past

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.8.2009 9:46:36   
mamamajča
tatly, sožalje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.8.2009 10:21:34   
pondelak
tatly sožalje tudi od mene user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.8.2009 10:25:13   
mamamajča
če bi mogoče katera----- se zahvaljujemuser posted image

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=39386

Neposredna povezava do sporočila: 1208
25.8.2009 11:57:48   
tatly
ada ne od dejana dedek je umrl

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1209
25.8.2009 12:12:20   
mamamajča
tatly, ka pa tvoj dedk- je v redu? ga vidiš kaj?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
25.8.2009 12:14:02   
tatly
maja-ja ga vidim ja,je ok,zdaj cez poletje je doma pol pa gre nazaj v dom
kak pa je zdj z tvojim atom

Neposredna povezava do sporočila: 1211
25.8.2009 12:37:23   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

tatly od dejana dedek? user posted image sožalje

petra veš kak mam jaz. stranico od petleka dol vzeto,zraven k postelji potegnjeno in ne more nikam past pa še v petleku lepo spi in se naspiva midva pa on. zdaj niti noče več spat na postli.. tak boš najbol ziher da ti ne bo mogla dol past

tak kak maš ti nareto za Timona, se mi dopade. samo nevem, če bi na tiinem petleku ležišče šlo tolko dol, da bi blo v isti višini s posteljo. edino če bi aleš dodatne luknje naredo, samo kaj če on ni maher za take stvari... te še sto let nebo mela ležišča niže spuščenegauser posted image  pa ne, da bi kaj slabega  s tem mislila, samo on pač ni za take stvari delat, bog pomagaj. user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.8.2009 12:56:49   
trezika
Dan!
Midve sva danes špinačo jedli.... me je kr presenetila kako jo je fejst jedla user posted image

tatly iskreno sožalje

morrak kako smo zmenjene za jutri?

petra HB da se ni preveč udarla... js Maruše sploh ne upam met na najini postelji ko spim ker je čist preveč divja....

monchy tvoj Timon je pa pravi umetnik user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.8.2009 13:00:33   
ada2
trezika mislim, da ima morrak danes zobarja... bom jo popoldne probala poklicat, če se prej nič sem ne javi, pa se boma zmenile, potem pa javim sem.

jaz sem pa tak lačna, da vse že pečeno vidimuser posted image  sva z nušo pospravljale njeno sobo, pa sploh nisem vidla kolko je že ura... zdaj še samo počakam, da se meso do konjca speče, pa solato zamešam, pa hitro jestuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.8.2009 13:13:56   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika mislim, da ima morrak danes zobarja... bom jo popoldne probala poklicat, če se prej nič sem ne javi, pa se boma zmenile, potem pa javim sem.

jaz sem pa tak lačna, da vse že pečeno vidimuser posted image  sva z nušo pospravljale njeno sobo, pa sploh nisem vidla kolko je že ura... zdaj še samo počakam, da se meso do konjca speče, pa solato zamešam, pa hitro jestuser posted image

velja...pa dober tek user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.8.2009 13:40:48   
mamamajča
KAJ NAJ NAREDIM Z MOJIM OTROKOM?????
Je: juhe, kroglice, testenine, pomfri, jajčko, medaljončke...

Potem se pa konča.
Tak je bil priden, zdaj ga pa nekaj piple. Ma zgleda tako obdobje.
Še to kaj ma rad, ne bo sam dal v usta pa fertik. In se vsak dan za mizo deremo, jočemo, kregamo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 15:43:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.8.2009 16:22:33   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

evo zobarja sem rešla
jaz lahko jutri dopoldan, v četrtek dopoldan in petek dopoldan
zmente se in ada ti mi javi

pa pa, se gremo potepat

aja pa pri frizerju sem bla tudi user posted image

ja šeficauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
25.8.2009 18:29:47   
pondelak
morrak-opa nova frizurca...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
25.8.2009 19:02:51   
ada2
trezika kak zdaj? kdaj se dobimo? da vem morrak javitiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.8.2009 19:16:57   
mihi78
Še pozdravček od mene. Emo je že vrglo.
tatly, sožalje. Jaz sem tudi bla včeraj na enem pogrebu. Umrl je zelo dober prijatelj moje svakinje, star 39 let. Groza.
petra, ema tudi spi poleg mene pa me je tudi strah, da bo padlauser posted image .
maja, moj nečak bo star 3 leta pa tudi zadnje čase štrajka pri hrani - samo se dere "daj mi momota" (monte) za drugo niti čut nečeuser posted image .
Pa soseda je rodila - tudi Emo, težko 4100g pa 53cm veliko.user posted image
Drugače vse po starem, mamo se lepo, Ema vsak dan pokaže kaj novega, mami in ati pa se čudita in ploskata!
Lep večer!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.8.2009 19:42:29   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika kak zdaj? kdaj se dobimo? da vem morrak javitiuser posted image

js jutri dopoldan žal ne morem user posted image sn včeraj napisala pa verjetno nista videli (imava servis ob 10 dopoldan)... se bosta očitno brez naju morali zmenit... če pa lahko morrak popoldan jutri potem pa prideva...žal...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.8.2009 21:18:58   
ada2
trezika kaj pa v petek dopoldan?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.8.2009 21:23:45   
pondelak
nič grem počasi se spat spravit...

< Sporočilo je popravil pondelak -- 25.8.2009 21:24:25 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.8.2009 7:07:15   
petra *k
dobro jutroo!!

user posted image user posted image user posted image  za vse
gnes pa sem jaz mela blodnje pret kak sem šla spat, sem v stanovanju čula mijavkati mačka. še aleš niti ni začel delati, ki je šel v nočno, pa je že dobil sms, da me je strah.user posted image  zaj je pa prišo domov, in me zajebava, da nemre iti spat, da more prvo mačka v stanovanju poiskati. katastrofa.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?