Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 8:14:18
|
|
|
|
tatly
|
oj.vceraj zvecer je stella zgubla ze 2 pradedeka odkar se je rodila petra ograjice jaz nebi mela zarad tega ker lahko samo se visje pade
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 8:16:32
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* dobro jutro mi smo pa že tretji dan spali do pol osmih kar ne morem verjet petra to se je meni tudi zgodlo, ampak mi je iz petleka zlezo pa sedo poleg postele ko sem se zbudla hb da tudi ni nič blo .. evo za pikico od Timona hvala ja saj hb, da je vse ok, da se niti ni drla, te se že ni fejst vdarla. pa da je na roke priletela, ne na glavo. joj, kak sem se strašla, tak da so sosedi vena mene čuli, kak sem se zdrla. aleš je pa bil v nočni, in še mu jaz, koza, sms pošlem, te pa takoj napad, naj jo čuvam. jah halo, seveda da jo čuvam, samo sem bla res zmatrana in sem trdno spala. zaj pa morem do večera nekaj stuhtati
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 8:22:03
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly oj.vceraj zvecer je stella zgubla ze 2 pradedeka odkar se je rodila petra ograjice jaz nebi mela zarad tega ker lahko samo se visje pade tatly, to kaj si včere pravla?? ja saj jaz je tudi nebi mela, samo kaj pa naj celo noč bedim, da mi nebo dol pala? nevem, kak jo naj zavarujem. pa sem mela pojšter na koncu, pa ga je dol vrgla.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 8:56:15
|
|
|
|
ada2
|
tatly kateri pradedek? tisti, ki ga jaz poznam? iskreno sožalje petra poskusi navadit Tio, da bo spala v petleku, pa čisto dol spuščeno dno, ker če boš samo tisto nizko ograjico nabavila bo itak splezala čez. morrak kdaj se torej dobimo? pa jaz bi bila bolj za park, glede na to, da so najini otroci že večji pa obvezno mi povej, če se dobimo dopoldan ali popoldan, da vidim, če zadržim adama doma. sem mu povedala, da prideta alex in pridna lana pa je čisto navdušen, ima že neke plane za alexa (pesek)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 9:07:01
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly od dejana dedek? sožalje petra veš kak mam jaz. stranico od petleka dol vzeto,zraven k postelji potegnjeno in ne more nikam past pa še v petleku lepo spi in se naspiva midva pa on. zdaj niti noče več spat na postli.. tak boš najbol ziher da ti ne bo mogla dol past
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 9:46:36
|
|
|
|
mamamajča
|
tatly, sožalje!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 10:21:34
|
|
|
|
pondelak
|
tatly sožalje tudi od mene
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 11:57:48
|
|
|
|
tatly
|
ada ne od dejana dedek je umrl
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 12:12:20
|
|
|
|
mamamajča
|
tatly, ka pa tvoj dedk- je v redu? ga vidiš kaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 12:14:02
|
|
|
|
tatly
|
maja-ja ga vidim ja,je ok,zdaj cez poletje je doma pol pa gre nazaj v dom kak pa je zdj z tvojim atom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 12:37:23
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* tatly od dejana dedek? sožalje petra veš kak mam jaz. stranico od petleka dol vzeto,zraven k postelji potegnjeno in ne more nikam past pa še v petleku lepo spi in se naspiva midva pa on. zdaj niti noče več spat na postli.. tak boš najbol ziher da ti ne bo mogla dol past tak kak maš ti nareto za Timona, se mi dopade. samo nevem, če bi na tiinem petleku ležišče šlo tolko dol, da bi blo v isti višini s posteljo. edino če bi aleš dodatne luknje naredo, samo kaj če on ni maher za take stvari... te še sto let nebo mela ležišča niže spuščenega pa ne, da bi kaj slabega s tem mislila, samo on pač ni za take stvari delat, bog pomagaj.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 12:56:49
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Midve sva danes špinačo jedli.... me je kr presenetila kako jo je fejst jedla tatly iskreno sožalje morrak kako smo zmenjene za jutri? petra HB da se ni preveč udarla... js Maruše sploh ne upam met na najini postelji ko spim ker je čist preveč divja.... monchy tvoj Timon je pa pravi umetnik
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 13:00:33
|
|
|
|
ada2
|
trezika mislim, da ima morrak danes zobarja... bom jo popoldne probala poklicat, če se prej nič sem ne javi, pa se boma zmenile, potem pa javim sem. jaz sem pa tak lačna, da vse že pečeno vidim sva z nušo pospravljale njeno sobo, pa sploh nisem vidla kolko je že ura... zdaj še samo počakam, da se meso do konjca speče, pa solato zamešam, pa hitro jest
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 13:13:56
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika mislim, da ima morrak danes zobarja... bom jo popoldne probala poklicat, če se prej nič sem ne javi, pa se boma zmenile, potem pa javim sem. jaz sem pa tak lačna, da vse že pečeno vidim sva z nušo pospravljale njeno sobo, pa sploh nisem vidla kolko je že ura... zdaj še samo počakam, da se meso do konjca speče, pa solato zamešam, pa hitro jest velja...pa dober tek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 13:40:48
|
|
|
|
mamamajča
|
KAJ NAJ NAREDIM Z MOJIM OTROKOM????? Je: juhe, kroglice, testenine, pomfri, jajčko, medaljončke... Potem se pa konča. Tak je bil priden, zdaj ga pa nekaj piple. Ma zgleda tako obdobje. Še to kaj ma rad, ne bo sam dal v usta pa fertik. In se vsak dan za mizo deremo, jočemo, kregamo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 15:43:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 16:22:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak evo zobarja sem rešla jaz lahko jutri dopoldan, v četrtek dopoldan in petek dopoldan zmente se in ada ti mi javi pa pa, se gremo potepat aja pa pri frizerju sem bla tudi ja šefica
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 18:29:47
|
|
|
|
pondelak
|
morrak-opa nova frizurca...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 19:02:51
|
|
|
|
ada2
|
trezika kak zdaj? kdaj se dobimo? da vem morrak javiti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 19:16:57
|
|
|
|
mihi78
|
Še pozdravček od mene. Emo je že vrglo. tatly, sožalje. Jaz sem tudi bla včeraj na enem pogrebu. Umrl je zelo dober prijatelj moje svakinje, star 39 let. Groza. petra, ema tudi spi poleg mene pa me je tudi strah, da bo padla . maja, moj nečak bo star 3 leta pa tudi zadnje čase štrajka pri hrani - samo se dere "daj mi momota" (monte) za drugo niti čut neče . Pa soseda je rodila - tudi Emo, težko 4100g pa 53cm veliko. Drugače vse po starem, mamo se lepo, Ema vsak dan pokaže kaj novega, mami in ati pa se čudita in ploskata! Lep večer!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 19:42:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika kak zdaj? kdaj se dobimo? da vem morrak javiti js jutri dopoldan žal ne morem sn včeraj napisala pa verjetno nista videli (imava servis ob 10 dopoldan)... se bosta očitno brez naju morali zmenit... če pa lahko morrak popoldan jutri potem pa prideva...žal...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 21:18:58
|
|
|
|
ada2
|
trezika kaj pa v petek dopoldan?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.8.2009 21:23:45
|
|
|
|
pondelak
|
nič grem počasi se spat spravit...
< Sporočilo je popravil pondelak -- 25.8.2009 21:24:25 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.8.2009 7:07:15
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutroo!! za vse gnes pa sem jaz mela blodnje pret kak sem šla spat, sem v stanovanju čula mijavkati mačka. še aleš niti ni začel delati, ki je šel v nočno, pa je že dobil sms, da me je strah. zaj je pa prišo domov, in me zajebava, da nemre iti spat, da more prvo mačka v stanovanju poiskati. katastrofa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?