Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.2.2010 15:54:01
|
|
|
|
Barbara111
|
Dober dan!!!!!! Mi pa smo bili na otvoritveni pustni povorki že v maskah!!!!!!!!!! Zdaj pa ,ko se Tjaž zbudi pa na sneg jaz pa imam ogromno za zlikat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.2.2010 22:05:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak En snežen pozdrav še od mene...še uro pa pol pa gotova smena,tak se mi več neda...kak so dečica?hvala za pikapoke kaj ti že delaš? pisker marmelade gre čas
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.2.2010 22:07:03
|
|
|
|
ada2
|
v kinu je bilo super, vožnja domov pa počasna, ker niso nič plužili... no, zdaj je avto na varnem v garaži, deca pod odejami, jaz se pa tudi kmalu zakopljem v posteljo....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.2.2010 10:05:10
|
|
|
|
pondelak
|
Ada jaz delam že 4 mesece.nažalost z denarjem ni šlo skozi mesec,pa sem mogla začet ko je blo tjaši pol leta...zaradi tote naše p.o.f....n.e. Države!!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.2.2010 10:36:54
|
|
|
|
*monchy*
|
hei babike! no da vam povem da sem na koncu še jaz fasala virozo. včeraj slabo tak da stat nisem mogla na cajte danes pa driska. poludiš. od včeraj pa do danes sem jedla samo prepečenec pa pila vodo. nenormalno sem shujšala 2kg komaj sem dobla gor zdaj pa spet dol. pa saj bo bolše menda ju3. Timon je pa super atija pa nama je tudi včeraj nekaj hecaalo ampak ninikih posledic dolgotrajnih ada samo da sta uživala. midva greva v torek v kino
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.2.2010 13:44:25
|
|
|
|
katka37
|
za vse bolnike, upam da bo boljše in da bo potem nekaj časa mir mamamajča, za službo ada, jeb.... samo uživaš vse dni le privošči si, zažuraj ga tin kašlja kar precej, drugače pa smo v redu in že v pripravah na pihanje svečk kako hitro gre čas barbara, sem videla da si slavila, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.2.2010 13:45:36
|
|
|
|
katka37
|
monchy, si spregledala zs
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.2.2010 14:07:45
|
|
|
|
Barbara111
|
katka hvala!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.2.2010 15:35:51
|
|
|
|
*monchy*
|
katka sem ti odpisala
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2010 21:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2010 21:05:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.2.2010 13:12:45
|
|
|
|
ada2
|
.... kako je dobrooo.... videti te opet i staviti ruuuuke na tvooooja ramena..... tak sem se nafeštala, da me vse boli če bo slučajno kaj po tv, ja, jaz sem tista, ki je v prvi vrstu plesala s sedmimi praznimi epruvetami jegra v roki, ampak spila pa nisem niti kaplje. epruvet pa poln prtljažnik za našo špelo (moja nečakinja), ki gre na državno tekmovanje iz kemije varuško sem pa tudi komaj pred kako uro domov zapeljala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.2.2010 20:21:21
|
|
|
|
trezika
|
ADA vidim, da si uživala prav tako... Maruša se je pa zdaj skoraj dve uri skupaj jokala, pa smrkala, pa kašljala,... zdaj sicer spi, ampak mislim da bo kr svetla noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2010 20:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 9.2.2010 17:57:35
|
|
|
|
trezika
|
daaaaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.2.2010 8:33:11
|
|
|
|
pondelak
|
Če še vse spite? :-) dobro jutro,pa eno kavico...lahko pa vam tapravo skuham,če pridete k tomaši k ozmecu...:-)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.2.2010 12:26:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak Če še vse spite? :-) dobro jutro,pa eno kavico...lahko pa vam tapravo skuham,če pridete k tomaši k ozmecu...:-) bi prišla pa preveč sneži kaj še res ne misli bit konec zime?????????????????
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.2.2010 13:00:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak Če še vse spite? :-) dobro jutro,pa eno kavico...lahko pa vam tapravo skuham,če pridete k tomaši k ozmecu...:-) bi prišla pa preveč sneži kaj še res ne misli bit konec zime????????????????? zdaj je pa tudi meni že dovolj te zime, pa imam drugače rada sneg....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.2.2010 13:23:15
|
|
|
|
pondelak
|
Pa jaz mam že vsega pun k.u...c
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 14:07:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.2.2010 21:22:05
|
|
|
|
ada2
|
pisker marmelade, komaj sem domov prigazila... ob 6, ko sem šla na vaje je bilo kak cm frišnega snega, zdaj pa 10 cm.... kurenti spet slabo opravljajo svoje delo... so preveč v gostilnah, namesto, da bi zimo preganjali
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 21:52:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.2.2010 7:58:13
|
|
|
|
trezika
|
dobro jutro no, da vam povem, kako je danes izgledala naša noč... zaspala je ob 20, se zbudila ob 20.45 povsem naspana in dobre volje nazaj je zaspala ob 23.30, se zbudila ob 2.00, jamrala in jokala skoraj do 4.00, potem zaspala do 6.00, takrat sn jo dala k sebi v posteljo in je spala do 7.00... si lahko mislite kako sem naspana maruša pa že nori okoli...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.2.2010 8:57:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak a braco bo prišel domov? menda bo, oz. je.... počasi pa ziher. ko je prišel na vaje je rekel, da je cesta kar spucana, samo potem je v 2 urah zraven napadlo veliko... trezika obvezno moraš iti spat ko bo šla maruša, drugače boš postala kronično utrujena mama jaz sem pa zdaj skidala zunaj, potem še grem balkon in teraso, so pa taki zameti, da mi je prav hecno, ko na enem koncu ni nič snega, potem pa na drugem skoraj meter.... aja, pa ravno pred vhodna vrata nam ga je naneslo do kolen, tak da niti prav ven nisem mogla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.2.2010 11:52:46
|
|
|
|
ada2
|
ne grem se več bolj kidam več je snega, grem rajši zdaj kuhat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?