Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 12:35:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika v bistvu mi je vseeno kdaj prideta, sem dopoldne doma oba dneva pol pa bi se midve oglasili jutri dopoldan, tam okol pol desetih...odvisno kako bomva vstali pa kako se b0ova spravli...ker si Maruša ful vzame čas
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 16:25:34
|
|
|
|
ada2
|
ok, se vidimo
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 17:23:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 17:24:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 17:56:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, se vidimo zmenjeno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 19:53:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 20:15:38
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 škrlatinka... simptomi: visoka vročina, glavobol, bolečine v trebuhu, lahko tudi driska in bruhanje, boleče grlo, težko požiranje, drugi ali tretji dan hrapav izpuščaj po prsnem košu, trebuhu, podpazduhami, jezik je bolj živo rdeč pa bela obloga se naredi na njem, lička so živo rdeča, po štirih, petih dnevih se izpuščaj začne manjšati in bledeti, kasneje se lahko začne luščiti koža na dlaneh in podplatih. aja, pa ponavlja se lahko, tak, da upam, da sploh ne dobite. trezika v bistvu mi je vseeno kdaj prideta, sem dopoldne doma oba dneva Lani je začela bruhat, v 15 minutah 2x, upam samo da ni to to, seveda jo boli tudi trebušček, vročinr nima driska, še bruhanje vedno bolj sem na trnih trenutno sicer spi, upam, na čim bolj mirno noč za Lano
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 21:08:02
|
|
|
|
pondelak
|
Joj kolko je bolančkov,pa viroz.še jaz sem jo fasala,danes sem že bolše.se bruhala,pa dristala...joj moja pikica pa je glivice dobila...nimam pojma kak,ma sor v ustih pa izpuščaje po ritki,ju3 morem vse razkužit...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 21:12:57
|
|
|
|
pondelak
|
Tatly mam tvojo cifro samo očitno ne prave...kartico pa so v knjižnico poslali,tak da jo zaj mam ja...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 21:18:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.2.2010 21:28:05
|
|
|
|
pondelak
|
Aja pa morem tjašo pohvalit,da končno več ne plazi po trebuščku, ampak gre po vseh štireh...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.2.2010 10:11:57
|
|
|
|
tatly
|
evo moja pikica je sšet bruhala-tokrat samo slino...kaj je to?????meni je tudi blo celo noc hudo pondelak-zs
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 14:56:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.2.2010 15:16:02
|
|
|
|
*monchy*
|
tak pa smo tudi mi virozni! zvečer ob pol 10h je bruhal, pol sem mu dala koza mleko in mu je očitno kislino tlko razdražlo da je revček spet bruhal in pol do pol treh itak ni mel več kaj bruhat tak da so šle same sline še 3x vun. in sse danes vjutro zlije iz njega.. tako drisko je mel. sem takoj klicala kolariča in mammo strogo dieto zaradi driske. no do 2h ni bruhal nič ampak ker je tak prosil mleko prej ko je šel spat in evo ga spet bruhanje. sploh ne vem kak mu naj ne dam mleka.. pa kak dolgo traja to prokl.... bruhanje? tak se mi bošček smili da ne vem kaj mu bi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.2.2010 21:02:17
|
|
|
|
pondelak
|
Joj ti naši bolančki...jaz sem pa tjaši včeraj zvečer dala žličko gela proti soru,pa je takoj ko ga je pojedla bruhala,da je blo joj,sem mislila da se je preveč najedla,ker more vzet po jedi,pa da je bla to kaplja čez rob.potem pa ji danes zjutraj spet dam, pa spet,v trenutku kak je dol pojedla gel,je začela bruhat.očito ji ta gel ne odgovarja...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.2.2010 21:04:43
|
|
|
|
pondelak
|
Malo še dobrih novic,prehlad se ji izboljšuje...ne teče več tak iz noseka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.2.2010 21:39:34
|
|
|
|
Barbara111
|
Čer! Pri nas sta imela oba eno dnevno virozo.Jaz pa se upadam od prejšnje srede z svojim prvim novim zobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2dni pred svojim rojstnim dnevom sem ga zgubila zdaj pa mi delajo novega.Nasaditev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toliko moram plačat pa še čakat tak dolgo na njega.TO NAŠE ZDRAVSTVO JE ZA EN,........................
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.2.2010 11:37:21
|
|
|
|
*monchy*
|
tudi mi smo za odtenek bolši!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.2.2010 16:10:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* tudi mi smo za odtenek bolši! super da boste čimprej popolnoma zdravi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.2.2010 16:11:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak Malo še dobrih novic,prehlad se ji izboljšuje...ne teče več tak iz noseka bravo tudi za Tjašo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.2.2010 20:55:55
|
|
|
|
ada2
|
za vse bolančke, upam, da jih je dovolj... mi pa gremo jutri v kino , bomo sprobali novi avto in sicer tako, da ga bomo napolnili do fula, ker gredo zraven še moja sestra, nečakinja in nečak... no, miha bo pa pri babci ostal , v nedeljo pa imamo naročeno varuško za zvečer, pa greva mi2 v šotor, ker od mojega brat praznuje RD, pa je povabil no, pač izkoriščam dopust
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.2.2010 8:40:44
|
|
|
|
ada2
|
alo zaspanke pokonci, zunaj je spet sneg, hitro na sani
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2010 9:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2010 9:32:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.2.2010 13:42:20
|
|
|
|
pondelak
|
En snežen pozdrav še od mene...še uro pa pol pa gotova smena,tak se mi več neda...kak so dečica?hvala za pikapoke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?