Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat danes naj bi sli tudi v arburetum ampak kasneje ker je krasno ker se sprehajas skoz po senci in ne obcutis vrocine...je pa neki umes prslo tko da gremo jutri tudi...katja jutri?? bomo poskusili zgodaj vstati:) a senčka je? potem ni panike, če pridemo malo kasneje,... smo iz zooja. Oskar bi kar še ostal tam, saj bi tudi jaz, a mi je ena joška premočila majico (na srečo sem lahko s sleepy wrapom zakrila) in sem že komad utrujena. vroče je! sem zjutraj zaroletala okna, tako da smo zdaj v prijetni senčki kar v stanovanju . Papua, na srečo je poletje, čim manj nase pa še naprej se fino rolaj! jaz bom začela spet drugo leto, ko se bom ponovno učila z Oskarjem mama11 čestitke za zeleno luč! ooo, Majch, kako luštna slikica! Blueeyes, ki nam kar pokaži svojo Gajo,... se mi zdi, da sem tudi jaz tista, ki skoz slika (in odkar obstaja shrani.si,...) Glede jogija pa se ne sekiraj, boš videla kakšen bo do tretjega leta! Dudica, a takšne so cene na naši obali? Grozno! Pikicapokica, jaz bi si upala, pa na Lošinju je še fajn zrak,... sicer smo se letos odločili za Istro (Umag) ravno zaradi Urbana, a zdaj ko vidim, da je z njim vse ok, bi si upala tudi do Lošinja! mi je malo žal, da nismo izbrali otoka, bomo pa drugo leto šli 2x! potujte ponoči, da boste že zjutraj ob 6h(?) na prvem trajektu (oz. pejte čez Krk in potem na Cres, se mi zdi, da je hitrejše) IZVIRNO SPOROČILO: baba84 drugače pa nekaj sem vas na hitro prebrala vidim, da ste pri dopustih... jaz bi tudi pa nič ne bo... pred hišo škaf pa noge not namakat Bi bilo smešno, če bi z otrokoma sedela pred blokom in namakala noge v škaf (predvsem zato ker imamo pred blokom parkirišče ) Urban zaspal na ležalniku,... zna biti za dolgo,... naj ga prestavim v košek ali ne? Oskar gleda risanko. obesit moram cunje in skuhati otroku kakšno kosilce,...
|