mama11 -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (14.8.2009 12:35:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: meduzica sem prebrala en članek, ki je objavljen nekje na forumu .. .. o spanju dojenčka in tem kako pomembno je otročička imeti v isti sobi .. pa še par idej je not. Če katero zanima: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929 no, zdaj se pa jaz slabo počutim, ker naša malčica ponoči spi v svoji sobi. In sama zaspi ob 7 potem pa je enkrat ob kakih štirih, petih in spi dalje. Zaradi malo prostora sva rekla, da bova probala, če bo lahko sama, pa je delovalo in je tako ostalo. Mam slabo vest, da se pa mi premalo cartamo...eh...[sm=zmeden.gif] Mah ja, lari fari. Vsak otrok je zgodba zase. Starejša je bila z nama do 7. meseca, ko smo po naključju (na dopustu, kjer prenosne posteljice nisva mogla stlačiti v spalnico in je zato spala v dnevni sobi) ugotovili, da se, če spi sama v sobi, ponoči ne zbuja. Skratka, izkazalo se je, da jo pri spanju motiva. Kdovekdaj bi že prespala noč, če bi midva to prej vedela. Mlajša je zdaj v košku pri nama (je 2-3x na noč in je tako pač lažje), ampak tudi nismo ves čas skupaj - ona zaspi med 20-21h, midva prideva spat med 23-24h, torej je ves ta čas sama v sobi. Skratka - če ti otrok tako lepo brez problema spi, nikar ne kompliciraj, ampak uživaj. Med spanjem pa cartanja res ne rabi - če bi ga že ne bi tako lepo spala.
|
|
|
|