mama11 -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (14.8.2009 8:58:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz moram še sporočiti, da bo šel Oskar v vrtec = se s tem zmanjšajo ali povečajo???? . . . nepremočljiva prevleka za posteljo... kje dobim??? sem se odločila, da bom Oskarju kmalu ukinila nočno plenico pa se moram pripraviti... Žal zmanjšajo... ker država nekaj doplačuje za stroške vrtca, potem ti pa pri dokladih vzamejo... tudi mene še čaka to žalostno opravilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nepremočljivo prevleko so vsaj pred 2 leti imeli v BC. Jaz sem jih takrat sicer kupila v Arielu... so bile svinjsko drage - ena 17 evrov. Vrtec pa... ko se vrnemo z dopusta, gre začetek septembra v vrtec tudi Tamara. Že zdaj vem, da mi bo hudo za umret... še posebej, ker sem doma. Po moje bi mi bilo lažje, če bi bila v službi... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, kaj bi ve naredile na mojem mestu?Situacija je tkole- Hani sem prejšnji teden začela pred jutranjim obrokom dodajati AR Aptamil. Po njem se mi je zdelo, da mogoče manj poliva in tudi nekaj malega je pridobila na teži. Potem sem pa izvedela za datum na gastro in so mi vsi rekli, med drugim tudi pediatrinja včeraj, naj ga ukinem, da bo slika na pregledu realna. Tako ga zdej cel teden nisem dajala in je včeraj blazno polivala, prou grozno je blo. In teža zdej kr miruje oz. se mogoče premakne za 10 gramov v 2 dneh. Zdej sm pa v dilemi- a naj ji ga spet začnem dajat, ker gremo še na morje, da mi ne bi tam hujšala?Ne vem kaj naj naredim?Kako bi se ve odločile? Če je po enem tednu ful polivala samo včeraj, še ni hudega. Vzemi škatlo s seboj, pa boš videla. Se grem zrihtat, grem plačat komunalni prispevek... in sem kar živčna, ker moram toliko denarja dati, za nič... vodovod je bil plačan s samoprispevkom, kanalizacije ni, javno razsvetljena cesta je pa 100 m stran... adijo 7000 evrov grrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|