|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poljub ob odhodu, prihodu
13.7.2009 22:06:09   
gita10
Meni ni do lubčkanja - po pravici povedano mi nikoli ni bilo ampak je bil on kar vztrajen in me je vedno poljubil ko je prišel in odšel jaz se pa ne znajdem v tej situaciji sploh ne v družbi. Tako, da sem se sedaj že kar navadla in mu nastavim lice, da bi se pa sama spomnila, da ga poljubim je pa samo takrat, ko naredim kakšno neumnost, ki vem, da mu ne bo všeč. 

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 23:42:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
14.7.2009 8:40:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zelo pa pogrešam držanje za roke in pogovore, ne da bi kdo vmes vletel z zahtevo po večerji, igrački,...

Ankica, midva sva ugotovila, da je za to idealen avto (če imaš otroke, ki še ne govorijo in ki včasih v avtu zaspijo). Edinikrat, da se lahko v miru 1 uro pogovarjava, je, kadar gremo kam na izlet.

user posted image user posted image user posted image  E, to odpade. Imamo eno triltnico, ki se ji jezik med vožnjo razveže. Je tudi luštno, klepetati z njo.

Z možkom pa izkoristiva tisto urico med njegovim kosilom v službi, pridem večkrat do njega in lahko klepetava po mili volji. Ali pa ko je starejša na počitnicah pri babi.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
14.7.2009 21:15:25   
hrchy
vcasih ja vcasih ne.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
15.7.2009 1:12:27   
ronja
Tako, da sem se sedaj že kar navadla in mu nastavim lice

lice???user posted image Da me poljubi na lice, vem, da se zafrkava... da bi pa to resno naredil pa... ne vem, meni je pa to čudnouser posted image

Z možkom pa izkoristiva tisto urico med njegovim kosilom v službi, pridem večkrat do njega in lahko klepetava po mili volji.

blagor vama, najini službi sta par km narazen, midva pa zagrizena biciklista... še en do drugega ne bi prišla v času malice... no, se pa prek g-ja kaj tipkava,to je tudi nekaj, hehe.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 80
15.7.2009 15:08:15   
Kepica83
midva sicer nisva tako dolgo skupaj kot večina je pa pri nama tako:
poljub obvezno za dobro jutro. Če gre on delat preden jaz vstanem še me pride 1x poljubit in takrat odide skozi vrata. Pri meni je enako. prav tako si dava lupčka če gre kateri od naju v trgovino, v klet, po pošto.... Prav tako si dajeva lupčka pri zajtrku pri kosilu, pri večerji ko si rečeva dober tek. Tudi če sva kje zunaj na kosilu si rečeva dober tek in obvezno lupček. Nevem midva se res ogromno lupčkama. Če jaz kdaj pozabim že pride moj in reče nič lupčkov mi več ne daješ user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 81
17.7.2009 14:58:29   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ob odhodu ja, ob prihodu kakor kdaj. Pa za lahko noč vedno.

Isto. Skupaj sva pa 6 let in pol.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 82
18.7.2009 11:03:57   
Teya*D.
Midva tudi dava lupčka ko se gre v službo, za trgovino pa kakor kdaj...ne vedno. Si pa rečeva adijo čisto vedno.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 83
18.7.2009 22:46:57   
nu_tella
Vedno ob odhodu (ni važno kolko dolga bo odsotnost) in prihodu. Načeloma sem pobudnica lupčka jaz. Moj se nardi kolk mu je težko skoz se lupčkat in me raje za ritouser posted image prime user posted image  Jao tipi user posted image

Če je pa kej fouš, da sem jaz doma in mora on v službo...takrat mi pa z veseljem prtisne lubčka, da me kao lahko zbudi user posted image

Mi je pa full pomembno, da si dava lubčka pred odhodom, tudi če sva kej hudo skregana.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 84
22.7.2009 12:30:05   
biba77
Kar pogosto: pri prihodu, odhodu, vmes, ko grema drug mimo drugega; če gre kateri za nekaj časa v dol ali gor iz nadstropja, kjer smo bili; ko gre kateri spat... isto velja tudi za bauca. Še po telefonu. In, ni nam hudo pri tem. user posted image  

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 85
23.7.2009 14:25:39   
Poka
user posted image  Gnjavi mi s temi ljubčki za vsako stvar. Me tud zjutraj zbudi, ko gre v službo, ker se stiska k men. Blagor men. Navada je od tašče, ki pač poljublja vse povprek, tud mene. Ko se vmes en teden ne vidimo, kot da se nikol več ne bomo... No sej, moram priznat, da je lepa navada, ki je pa jaz nekak ne prenesem - z izjemo seveda mojega partnerja, kjer mi je všeč do neke meje. Ko pride domov, ko gre kam, obvezno... Ko grem v trgovino tudi velikokrat. Najhuj je pa to, ker sva z mojim na nek način poslovna partnerja in sva šla v Lj vsak na svoj sestanek in sem jaz odpeljala avto, medtem ko se je on dobil z enim od naših partnerjev, s katerim se še ne poznava in me je poljubil pred nmjim... user posted image  Po mojem to namreč zbija avtoriteto, sploh ker je to naš zunanji sodelavec, s katerim se še do takrat nisva poznala in bo tako rekoč meni podrejen, v tistem trenutku in naglici se pa pač ni dalo razložit in je na hitro sklepal in prijazno pripomnil kako je fajn ko grem mal po nakupih po LJ... In izpadla sem plehka p...

Drugače je pa tako - ne maram polljubljanja in voščil za rojstne dneve in razne  dogodke, razen v pobliki kartic, sms... Niti, da kdo men vošči niti da jaz komu - lepo se mi zid, ampak sem vedno v zadregi. Ko jaz komu čestitam, namreč nikol ne vem, kaj naj mu rečem user posted image  J.. ga, čustvena inteligenca je pri men na minimum...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 86
24.7.2009 11:21:49   
Žaži
Ko naju prime se poljubčkava, da bi se pa vsakič ko kdo kam gre pa ne, se mi zdi, da bi to tako sčasoma postala samo rutina, nekaj kar pač moraš narediti, se pa za tem cmokom že zdavnaj nebi več nič pomenjivega in žgečkljivega skrivalouser posted image . Še sploh po tem, ko se je fajn za kosilo čebule nabutal in bi potem meni lupčke talal, ker gre v službouser posted image .
Raje ga vsake toliko "napadem" kar tako in ga pošteno zažvalim, tako da mu podplate gor obrne in ima nekaj od tega, kot pa 10 cmokov mimogrede na dan.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 87
24.7.2009 11:53:38   
summer410
vsako jutro, ko gre v službo in obvezno ,ko pride domovuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 88
24.7.2009 12:31:18   
Lilita
Po 7 letih

1. v službo: DA
2. iz službe: DA
3. v trgovino: NE
4. zvečer ven: DA

Tudi vmes pade kak poljubček, za rokce pa se zdaj, ko že tamala fajn hodi, držimo vsi trije user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
27.7.2009 18:45:09   
Matejčika
7 let sva skupaj, in vedno ko gre v službo, pride domov, ko gre kam, dobim lupčka. Za roke se tudi drživa, pa tudi drugače se zelo rada lupčkava, ne samo ko gre in pride.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Lilita)
Neposredna povezava do sporočila: 90
27.7.2009 19:41:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Vprašanje za tiste, ki ste skupaj več kot 7 let.

Kakšna je navada, ritual pri vas ob odhodu enega partnerja npr. zjutraj v službo, v trgovino, kaj pa vem... pač nekam, torej, ko ne gresta skupaj, ampak eden pač nekam gre oz. ko prideto prideta ponovno skupaj.

Ali se vsakokrat poljubita, ali pač rečeta adijo.

Torej zjutraj, ko greste v službo, ko pridete iz službe 2., 3. ko greste v trgovino, 4. ko greste zvečer npr. s kolegio na kafe, 5. ko pridete domov....

Upam, da me razumete, kaj hočem povedati. Koliko je to za vas normalno oz. kaj je za vas normalno

Men brez poljubov ni žvet. Se tok rada lupčkam, da je men zmer normaln se lupčkat, tud v nenormalnih situacijah. Sem nepoboljšljiva lupčkarca. user posted image

< Sporočilo je popravil Repka -- 27.7.2009 19:42:23 >

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
28.7.2009 7:33:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

vsako jutro, ko gre v službo in obvezno ,ko pride domovuser posted image

se podpišem...zjutraj ko gre v službo in ko pride domov...pa tudi popoldne in zvečer še kakšen pade user posted image
Sva pa skupaj ...10 let bo...user posted image ...in 4 leta poročena user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 92
28.7.2009 8:38:07   
Anonimen
Ko greva v službo in ko prideva domov obvezno. Včasih pa še vmes, silom prilike. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
29.7.2009 12:54:31   
sasa78

Skupaj sva 14 let:

1. v službo: DA ponavadi ne sam enga user posted image user posted image user posted image
2. iz službe: DA si vedno vzame čas da nas pozdravi - pa tud kakšno rožico prinese
3. v trgovino: ponavadi DA - če ne gremo skup
4. zvečer ven: DA
5. prihod domou: odvisno ob kateri uri pride - lahko je potem tud kaj več user posted image user posted image user posted image  (in obratno tud)

Pade pa tut vmes ko smo doma kak lupček tako mimogrede user posted image .

S tem da otrokom jih za odhod in prihod dava tud lupčke in jima poveva da ju imava zelo rada. Posledica tega je, da nama otroci pol tud dajo lupčka za lahko noč in se stisnejo in povejo da naju majo tud oni radi. Pa sej veste kako gre to

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
29.7.2009 13:47:06   
Arwenko
Torej midva sva skupaj 7 let in nekaj, ravno po veliki in globoki krizi, no pa vseeno, zjutraj pred službo in ko pridema domov si dava lubčka, ostalo vmes niti ne in si tudi prej nisma, razen res izjemoma če je bilo kaj posebnega. Zvečer pred spanjem pa tako-tako, včasih ja, včasih ne, odvisno, ampak tudi prej je bilo nekako tako. Je pa res, da je nekoliko pred krizo in prvi mesec po njej bila stvar na nuli, tako da mi je zdaj čisto kul, ker pač počasi gradiva nazaj. :)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 95
29.7.2009 17:12:48   
vanilla
Arwenko, sem brala tvojo zgodbo na drugi temi.... Upam, da vama gre dobro in vama uspe!!! Držim pesti!

No, midva sva skupaj skoraj pet let od tega eno leto poročena. Poljub obvezno zjutraj preden gremo v službo, ko pride iz službe, zvečer tik pred spanjem, če gre v trgovino tudi..... Pa vmes čez dan se znava objet in si dat lubčka kar tako. Sicer kakšen dan bolj, kakšen dan manj.... Ampak to ob prihodu, odhodu in pred spanjem pa obvezno. Pa tut za roke se drživa, ko greva kje po mestu, tudi zdaj, ko voziček porivava user posted image ... Sicer se ravno zaradi tega več ne drživa toliko za roke, ker nekako vsak z eno roko dostkrat drživa voziček in sva tako "povezana" user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME ZA OTROKA
Branka Teržan

VAŠ PARTNER SI ŽELI, DA IMA OTROK - SIN IME PO NJEMU. KAJ STRORITE?

S TEGA NE BO NIČ (62%)

ODVISNO OD NJEGOVEGA IMENA (19%)

ZAKAJ PA NE? (19%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!