Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:04:51
|
|
|
|
Paštetka
|
Vprašanje za tiste, ki ste skupaj več kot 7 let. Kakšna je navada, ritual pri vas ob odhodu enega partnerja npr. zjutraj v službo, v trgovino, kaj pa vem... pač nekam, torej, ko ne gresta skupaj, ampak eden pač nekam gre oz. ko prideto prideta ponovno skupaj. Ali se vsakokrat poljubita, ali pač rečeta adijo. Torej zjutraj, ko greste v službo, ko pridete iz službe 2., 3. ko greste v trgovino, 4. ko greste zvečer npr. s kolegio na kafe, 5. ko pridete domov.... Upam, da me razumete, kaj hočem povedati. Koliko je to za vas normalno oz. kaj je za vas normalno
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:10:15
|
|
|
|
ksenija12
|
Midva imava to navado, ja:)
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer sva skupaj "komaj" 4 leta in pol, pa bom vseeno odgovorila. 1. v službo: DA 2. iz službe: DA 3. v trgovino: ponavadi DA 4. zvečer ven: DA 5. prihod domou: odvisno ob kateri uri pride Pade pa tut vmes ko smo doma kak lupček tako mimogrede .
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:13:16
|
|
|
|
uwaga
|
Pri nas so poljubi na dnevnem redu. Čim gre kdo skozi vrata razdeli poljube otrokoma, partnerju. Tudi za dobro jutro in lahko noč se poljubiva. Ni govora da naredi premik ne da bi me poljubil in povedal da me ima rad. Isto velja zame. Aja skupaj sva pa 15 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej zjutraj, ko greste v službo, ko pridete iz službe 2., 3. ko greste v trgovino, 4. ko greste zvečer npr. s kolegio na kafe, 5. ko pridete domov.... to je zame pretiravanje ko pride iz šihta, potala vsakmu enga lupčka, tamal ga poslini, tamala se zmrduje, jst sm še najbolj vesela...zjutri ko gre, še spim, pa pravi da če mi da lubčka neki godrnjam drgač za vsak drek ( nese smeti v kanto, grem po mleko v klet itd.) se pa res neki blazno ne poslavljama in kušujem sej res nikol ne veš kdaj te kaj utrofi, ampak resno računam, da ko nese smeti, da bo v minuti nazaj
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:15:34
|
|
|
|
lukec
|
Ja, imava tako navado, pravzaprav se poljubljamo vsi trije za dobro jutro, za lahko noč, za nasvidenje ... Skupaj sva 15 let, trije smo pa 4 leta in pol . No, če kdo nese smeti ven, se pa res ekstra ne poslavljava. Pa vsak dan si poveva, da se imava rada, to poveva tudi sinu, večkrat ...
< Sporočilo je popravil lukec -- 10.7.2009 21:17:41 >
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:20:31
|
|
|
|
matkica
|
ja imamo to navado.Skupaj sva 12 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:31:27
|
|
|
|
Aja1
|
1. v službo: DA 2. iz službe: DA 3. v trgovino: NE Da je ponavadi takrat, ko se potem dalj časa ne vidiva oz. ko se vidiva po večih urah. Za 15 minut, ko kdo skoči v trgovino (ali kaj podobnega) pa ne.
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:32:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Večinoma se poljubiva ob vsakem prihodu/odhodu. Za smeti nest pa ne . Za roke se tudi še drživa, če ni treba držat otrok ali letat za njimi (žal redko). Skupaj sva 11 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi zdi, da si nikoli nisva dala poljubčka ob prihodu, ob odhodu pa,... ampak zdaj ne več. (svoje poljubčke dajem otročkoma, kadar se mi zazdi, da jih potrebujeta, ali pa kar tako, da jima pokažem, da ju imam rada,... zanj pa mi je zmanjkalo poljubčkov (mi jih pa on še vedno vneto daje ) saj vem, s poljubčki bi morala negovati tudi najin odnos,... )
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:43:19
|
|
|
|
zmajaz
|
Za v službo ne, ker oba delava doma. Drugače pa nimava "pravila", da bi to obvezno moralo biti, kako pač pride - včasih ja, drugič pač ne. Se mi zdi to lepa navada, vendar se pa tudi ne obremenjujeva toliko s tem, da bi obvezno moralo vsakič biti. Je pa tudi res, da sva redko ločena za več ur (iz zgoraj navedenega razloga, ker oba delava doma). Skupaj sva pa 8 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:46:19
|
|
|
|
lutka
|
Ja seveda imava to navado. Po 18 letih si še vedno dava lupčka, pa ne enega ampak tri
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:47:45
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ob odhodu ja, ob prihodu kakor kdaj. Pa za lahko noč vedno. Skupaj sva 11 let.
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 21:53:53
|
|
|
|
Spark
|
Zjutraj ko me odloži pred službo si dava lubčka in to je to. Za druge odhode se ne lubčkava oz redko si ga dava. Ko pa se vidiva, pa mogoče 1x na mesec, pa še to ni nujno. Meni je lepo, če si partnerja dasta lubčka ob odhodu, prihodu, ampak kar pozabiva oz. sva se tako navadila. Skupaj sva 13 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 10.7.2009 22:11:58
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Večinoma se poljubiva ob vsakem prihodu/odhodu. Za smeti nest pa ne . Za roke se tudi še drživa, če ni treba držat otrok ali letat za njimi (žal redko). Enako. Skupaj sva skoraj 14 let, od tega 9 poročena.
< Sporočilo je popravil nejcko -- 10.7.2009 22:12:14 >
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 2:12:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Midva imava to navado, ja:) Midva tudi, ja (skupaj sva šesto leto, sicer).
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 3:16:03
|
|
|
|
Majčka*
|
midva sva skupaj skoraj 8 let pa si še vedno talava lupčke...ko prideva skup, ko greva narazen.Zvečer se zmeri crkljava pred tv - jem,predno zaspiva si dava lupčka. Tudi pred drugimi si dava lupčka in se drživa za roke...in še vedno greva kdaj "vn"zganjat romantiko ala večerja ob svečah, sprehod sredi noči...mislim, da je treba odnos nenehno negovati, drugače postane hladen in kaj kmalu sploh ne veš da s kom živiš.Torej talajte poljubčke, ko je le priložnost
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 6:43:24
|
|
|
|
mojamura
|
midva se lubčkava ob odhodu ali prihodu občasno, kadar nisva na bojni nogi
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 7:05:57
|
|
|
|
Tanchy
|
Mislim, da so poljubčki precej povezani z našim odraščanjem - jaz mojega še vedno (kmalu bova skupaj 10 let) navajam na poljubčke, vendar gre kar težko, ker on tega ni videl/doživel pri starših. Jaz sem tega navajena od mojih dveh - zjutraj odhod/popoldan prihod poljubček. Zdaj imam vsaj pomoč pri navajanju, saj vozi v vrtec in se moramo lupčkat . Najprej sinček, pol pa še mami pa oči, drugač pa mali očka kar opomni - še mamici lupčka . Take so moje izkušnje, je pa pri vsakomur različno.
< Sporočilo je popravil Tanchy -- 11.7.2009 7:07:10 >
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 7:56:37
|
|
|
|
bumerang
|
Adijo mu pa res ne rečem, bi ga rada še kdaj videla. Sicer pa tako kot Jančika.
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 7:56:43
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Ja, imava tako navado, pravzaprav se poljubljamo vsi trije za dobro jutro, za lahko noč, za nasvidenje ... Skupaj sva 15 let, trije smo pa 4 leta in pol . No, če kdo nese smeti ven, se pa res ekstra ne poslavljava. Pa vsak dan si poveva, da se imava rada, to poveva tudi sinu, večkrat ... Tako je pri nas, le da sva sva skupaj 12 let in imava hčerko. Če je ona zraven in si dava lupčka, takoj prileti zraven ' še jaz, še jaz'...nimava se midva kaj sama lupčkat Verjamem v to, da če se v zakonu oz. zvezi nočeš oddaljit, morata ohranit dotik.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 8:22:47
|
|
|
|
Marogica
|
Midva se v vseh našteti primerih poljubiva, razen v primeru, ko nekdo "skoči" po eno stvar v trgovino, po otroka v vrtec/šolo in je takoj nazaj, se včasih ne...pač odvisno od situacije. Bom rekla, da v večini primerov pač ja. Pa tudi za roke se drživa, če smo zunaj, sicer ne vedno, ker zaradi otrok ni vedno mogoče. Ko pa sva sama, hodiva tudi objeta. Zopet odvisno od situacije. Bi rekla nekakako tako: v osnovi se. Skupaj sva pa 9 let.
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 8:38:34
|
|
|
|
Primoza
|
da.
|
|
|
DojenjeagnesDo kdaj ste oziroma nameravate dojiti?Do štirih mesecev starosti. (
20%)
Do šestih mesecev starosti. (
18%)
Do enega leta. (
47%)
Do dveh let. (
11%)
Do treh let. (
2%)
Več kot tri leta. (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!