|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 13.7.2009 15:15:33
|
|
|
|
ronja
|
Ali se vsakokrat poljubita, ali pač rečeta adijo. Če se da, se. Če pa ravno dojim, sem pod tušem, brišem tamali ritko,... pa je on že v čevljih, pa se tudi zgodi, da je samo adijo. Ko pride iz skužbe isto - si dava lupčka, če se le da. Za krajše odsotnosti (na košarko on, na plavanje jaz, v trgovino) pa navadno ja, ni pa nujno: če malidve spita, potem jasno da ja, saj se lahko pospremiva do vrat. Če ne, navadno ne. Če nese samo smeti dol ali gre v klet, ga zato ne kušujem - no, mogoče ga kasneje, pa gre na ta račun , ampak nekaj ekstra poslavljam se pa res ne takrat od njega. Skratka, v glavnem ja, če pa je drugi slučajno ravno globoko v nečem, pa ga ne motiš samo zato, da te bo cmoknil in se pač kušneva čez 5 min. ko je prilika, recimo. Aja, skup sva dobrih 10 let in smo 4je (kolikor vem nobenih polovic ali desetin). zjutri ko gre, še spim Blagor ti, mi smo že vsi 4je dolgo pokonci (pa ne gre pozno v službo)... zanj pa mi je zmanjkalo poljubčkov Kako to misliš? Večinoma se poljubiva ob vsakem prihodu/odhodu. Za smeti nest pa neuser posted image . Za roke se tudi še drživa, če ni treba držat otrok ali letat za njimi (žal redko). Podpišem. Jaz sem zelo slaba za poljubljanje ( razen ce sem sigurna, da bo sledilo kaj konkretnejsega ). potem ga poljubiš samo ob prihodih ali kako? Zelo pa pogrešam držanje za roke in pogovore, ne da bi kdo vmes vletel z zahtevo po večerji, igrački,... Ankica, midva sva ugotovila, da je za to idealen avto (če imaš otroke, ki še ne govorijo in ki včasih v avtu zaspijo). Edinikrat, da se lahko v miru 1 uro pogovarjava, je, kadar gremo kam na izlet. Sem se ravnokar spomnila, ko sva ravno govorila po telefonu. No, mi2 si "dava" ljubčka tudi vedno, ko nehava govoriti po telefonu (cmokneva v telefon Enako. Potem pa me sprašujejo, če sem s tamalo govorila, da ji lupčke pošiljam... Sicer pa to, koliko lupčkov si dajeta, za moje pojme nič ne pove o dejanskem odnosu. Se strinjam. Čeprav sva bila midva tista, ki so ju v družbi postrani gledali zaradi "neprimernega" obnašanja ... Pa sva še vedno skup, z dvema čižotoma...
|
|
|