|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poljub ob odhodu, prihodu
11.7.2009 8:38:44   
nuala
Jaz sem zelo slaba za poljubljanje ( razen ce sem sigurna, da bo sledilo kaj konkretnejsega ).
Pri odhodih / prihodih se ne poljubljava, razen ce gre kdo kam za dalj casa.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.7.2009 9:05:22   
blaža
Zjutraj, včasih, ker gre on pred mano in jaz še spim. Če sem pa budna. ja.

Ko pa pride iz službe, se zgrabiva in stisneva in dava ljubčka.user posted image Vsak dan, redno.user posted image

Če grem v trgovino, ne. mi se zdi pa že pretirano, če bi se.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.7.2009 9:15:19   
Čebel@
zjutraj ko gre on v službo jaz še spim,če sem pa budna pa sidava lupčka....pa potem kopride domov tudi......vmes so kakšni spontani,samo ne redno vsak dan .......za roke se tudi še drživa ampak zdaj je treba zraven še voziček vozituser posted image user posted image .........skupaj sva pa 6 let

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 11.7.2009 9:16:33 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.7.2009 9:21:17   
Anonimen
Zjutraj, zvečer, vmes ene parkrat, po telefonu user posted image , objemi kar tako... še posebej zjutraj se počutim kot gola, če si ne dava lubčka. Nekaj mi manjka potem cel dan.

Zelo pa pogrešam držanje za roke in pogovore, ne da bi kdo vmes vletel z zahtevo po večerji, igrački,... user posted image . Saj se še vedno, ko sva sama, ampak večinoma je potrebno letat za otrokom ali pa njo drživa za roke. Saj ne, da bi biloto slabo, le naju pogrešam.

Teče 11. leto.

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
11.7.2009 9:26:54   
tailor
skupaj 8 let.nič več poljubčkov razen otrokom.to sem jaz kriva ker sem tak karakter

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.7.2009 9:32:57   
Katy78
Midva sva skupaj 10 let, poročena sva 1 leto (jutri je obletnica user posted image ), pa so dnevi, ko si dava lupčke bolj pogosto in so dnevi, ko si jih dava manj pogosto, odvisno tudi od trenutnega razpoloženja. Priznam pa, da mi včasih manjkajo, takrat ga pa napadem, ali pa on mene, ker mu včasih tudi manjkajo. user posted image  Sicer pa to, koliko lupčkov si dajeta, za moje pojme nič ne pove o dejanskem odnosu. Sploh tisto lupčkanje v javnosti je lahko zelo zavajajoče - moja dva prijatelja sta se slinila eden okoli drugega nonstop, tako da mi je bilo včasih že prav nerodno iti z njima kam ven. Nonstop sta rinila en v drugega in se lupčkala, po 1,5 leta pa sta se na zelo grd način ločila, ker je ona imela drugega. Pa ne posplošujem tole na vse, da me ne bo katera zavzeta lupčkarica napadla, povem pač svojo izkušnjo.

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.7.2009 9:43:22   
Sonrisa
Ja.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.7.2009 9:48:19   
puncica
Skupaj sva 9 let od tega poročena 6 let vsako jutro ko grem v službo dam lubčka otrokoma in možu in jim povem da jih imam rada, isto je ko pridem domov, saj nočem brez slovesa od doma, še prehitro se lahko kaj zgodi tebi ali tvojim najbližnjim in ti je lahko potem pošteno žal. Ko sva skregana in tega najinega rituala ne naredim se počutim totalno bed in komaj čakam da pridem domov.

Sploh pa če greva sama nekam, polubčkava svoje otročke do onemoglosti in se objemamo po moje kr predolgo user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 11.7.2009 9:49:52 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.7.2009 9:48:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12
Midva imava to navado, ja:)

Midva tudi, ja (skupaj sva šesto leto, sicer).

enako kot kerensa...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.7.2009 9:49:10   
memole
Vsakič!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.7.2009 10:06:30   
tikatonka
Obvezno vedno ko gre kdo od doma. Tudi z otrokom zjutraj preden grev v vrtec.user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.7.2009 10:55:20   
muška
ne. nič več že dolgo ne. Delava skupaj, tak da ko gre en skoz vrata si ta drug globoko oddahne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.7.2009 11:27:21   
diva 4
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Midva se v vseh našteti primerih poljubiva, razen v primeru, ko nekdo "skoči" po eno stvar v trgovino, po otroka v vrtec/šolo in je takoj nazaj, se včasih ne...pač odvisno od situacije. Bom rekla, da v večini primerov pač ja.

Pa tudi za roke se drživa, če smo zunaj, sicer ne vedno, ker zaradi otrok ni vedno mogoče. Ko pa sva sama, hodiva tudi objeta. Zopet odvisno od situacije.

Bi rekla nekakako tako: v osnovi se.

Dodajam podpis , skupaj sva pa 13 let.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.7.2009 12:21:06   
Mikica
Poljub ob vsakem prihodu ali odhodu... skupaj sva 14 let.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.7.2009 12:22:19   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Midva se v vseh našteti primerih poljubiva, razen v primeru, ko nekdo "skoči" po eno stvar v trgovino, po otroka v vrtec/šolo in je takoj nazaj, se včasih ne...pač odvisno od situacije. Bom rekla, da v večini primerov pač ja.

Pa tudi za roke se drživa, če smo zunaj, sicer ne vedno, ker zaradi otrok ni vedno mogoče. Ko pa sva sama, hodiva tudi objeta. Zopet odvisno od situacije.

Bi rekla nekakako tako: v osnovi se.

Dodajam podpis , skupaj sva pa 13 let.

midva sva enaka...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.7.2009 13:00:09   
Anonimen
Izljubim vsakega, ki mi je drag, ce njemu ali njej to ni odvec.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
11.7.2009 13:15:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

Midva imava to navado, ja:)

in to še po koliko letih skupnega življenja?

midva isto..skupaj sva 15 let in je poljubček obvezen...ma ne vem,tako smo se navadli..user posted image ..
Mi pa ni preveč všeč,ko sem delala,pa je prišel k meni...in kar z navade hotel lupčka.......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.7.2009 13:37:08   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Jaz sem zelo slaba za poljubljanje ( razen ce sem sigurna, da bo sledilo kaj konkretnejsega ).
Pri odhodih / prihodih se ne poljubljava, razen ce gre kdo kam za dalj casa.

Pri nama je enakouser posted image . Zgleda smo redka sorta. Nama je obema tako ok, se imava kljub temu rada.
Je bilo pra v moji družini vedno veliko poljubljanja, v moževi pa praktično nič, še ob čestitanju ne. Pa so zelo povezana družina. Pravzaprav hecno.
A ja, skupaj sva 9 let.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.7.2009 13:42:34   
eva1
Midva tudi imava to navado..kot je jančika rekla, lih za smeti nest mu ga ne dam, ampak ko gre v službo, k pride dam, k greva spat...skupaj sva 11 let

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.7.2009 13:55:01   
barika

vedno ja, samo enga lupčka na usta, isto tamalemu.
ni ritual, je pa navada, ki traja že dobrih 7 let.

< Sporočilo je popravil barika -- 11.7.2009 13:58:32 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.7.2009 13:59:55   
nejcko
Sem se ravnokar spomnila, ko sva ravno govorila po telefonu. No, mi2 si "dava" ljubčka tudi vedno, ko nehava govoriti po telefonu (cmokneva v telefonuser posted image ) ... in ker je navada železna srajca, velikokrat tudi komu drugemu (npr. očetu, prijateljici ...) po končanem tel. pogovoru cmoknem v telefon ... ko se pa spomnim, kaj sem naredila, samo upam, da je tisti na drugi strani že prej prekinil, preden je slišal, kako kušujem slušalkouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.7.2009 14:03:54   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Sem se ravnokar spomnila, ko sva ravno govorila po telefonu. No, mi2 si "dava" ljubčka tudi vedno, ko nehava govoriti po telefonu (cmokneva v telefonuser posted image ) ... in ker je navada železna srajca, velikokrat tudi komu drugemu (npr. očetu, prijateljici ...) po končanem tel. pogovoru cmoknem v telefon ... ko se pa spomnim, kaj sem naredila, samo upam, da je tisti na drugi strani že prej prekinil, preden je slišal, kako kušujem slušalkouser posted image

jaz sem se zadnjič na e-mil podpisala sodelavcu, tako kot me mož kliče in zdaj samo čakam, kaj mi bo rekeluser posted image . Sicer ni nič takšnega, pa vseeno...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.7.2009 14:17:06   
maychi
Zjutraj pred službo vedno, tudi če drugi še spi. Ko pridema domov tudi obvezno, ni izgovora.
Pa kdaj vmes pade kakšen za "kar tako". 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.7.2009 14:18:45   
koala
Midva sva par 12 let, poročena pet let, pa se še vedno ob odhodu/prihodu poljubiva, ravno tako za dobrojuto in lahkonoč. Za roke se drživa če ne loviva sinauser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.7.2009 14:41:18   
Taddy78
Midva bova letos imela 8 let, pa je poljubček pri odhodu še vedno prisoten. Sploh ko grem v službo, ali pa če gre on na tekmo. Ko  greva ven vsak zase tudi user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?