Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 8:38:44
|
|
|
|
nuala
|
Jaz sem zelo slaba za poljubljanje ( razen ce sem sigurna, da bo sledilo kaj konkretnejsega ). Pri odhodih / prihodih se ne poljubljava, razen ce gre kdo kam za dalj casa.
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:05:22
|
|
|
|
blaža
|
Zjutraj, včasih, ker gre on pred mano in jaz še spim. Če sem pa budna. ja. Ko pa pride iz službe, se zgrabiva in stisneva in dava ljubčka. Vsak dan, redno. Če grem v trgovino, ne. mi se zdi pa že pretirano, če bi se.
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:15:19
|
|
|
|
Čebel@
|
zjutraj ko gre on v službo jaz še spim,če sem pa budna pa sidava lupčka....pa potem kopride domov tudi......vmes so kakšni spontani,samo ne redno vsak dan .......za roke se tudi še drživa ampak zdaj je treba zraven še voziček vozit .........skupaj sva pa 6 let
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 11.7.2009 9:16:33 >
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Zjutraj, zvečer, vmes ene parkrat, po telefonu , objemi kar tako... še posebej zjutraj se počutim kot gola, če si ne dava lubčka. Nekaj mi manjka potem cel dan. Zelo pa pogrešam držanje za roke in pogovore, ne da bi kdo vmes vletel z zahtevo po večerji, igrački,... . Saj se še vedno, ko sva sama, ampak večinoma je potrebno letat za otrokom ali pa njo drživa za roke. Saj ne, da bi biloto slabo, le naju pogrešam. Teče 11. leto.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:26:54
|
|
|
|
tailor
|
skupaj 8 let.nič več poljubčkov razen otrokom.to sem jaz kriva ker sem tak karakter
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:32:57
|
|
|
|
Katy78
|
Midva sva skupaj 10 let, poročena sva 1 leto (jutri je obletnica ), pa so dnevi, ko si dava lupčke bolj pogosto in so dnevi, ko si jih dava manj pogosto, odvisno tudi od trenutnega razpoloženja. Priznam pa, da mi včasih manjkajo, takrat ga pa napadem, ali pa on mene, ker mu včasih tudi manjkajo. Sicer pa to, koliko lupčkov si dajeta, za moje pojme nič ne pove o dejanskem odnosu. Sploh tisto lupčkanje v javnosti je lahko zelo zavajajoče - moja dva prijatelja sta se slinila eden okoli drugega nonstop, tako da mi je bilo včasih že prav nerodno iti z njima kam ven. Nonstop sta rinila en v drugega in se lupčkala, po 1,5 leta pa sta se na zelo grd način ločila, ker je ona imela drugega. Pa ne posplošujem tole na vse, da me ne bo katera zavzeta lupčkarica napadla, povem pač svojo izkušnjo.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:43:22
|
|
|
|
Sonrisa
|
Ja.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:48:19
|
|
|
|
puncica
|
Skupaj sva 9 let od tega poročena 6 let vsako jutro ko grem v službo dam lubčka otrokoma in možu in jim povem da jih imam rada, isto je ko pridem domov, saj nočem brez slovesa od doma, še prehitro se lahko kaj zgodi tebi ali tvojim najbližnjim in ti je lahko potem pošteno žal. Ko sva skregana in tega najinega rituala ne naredim se počutim totalno bed in komaj čakam da pridem domov. Sploh pa če greva sama nekam, polubčkava svoje otročke do onemoglosti in se objemamo po moje kr predolgo
< Sporočilo je popravil puncica -- 11.7.2009 9:49:52 >
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:48:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Midva imava to navado, ja:) Midva tudi, ja (skupaj sva šesto leto, sicer). enako kot kerensa...
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 9:49:10
|
|
|
|
memole
|
Vsakič!
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 10:06:30
|
|
|
|
tikatonka
|
Obvezno vedno ko gre kdo od doma. Tudi z otrokom zjutraj preden grev v vrtec.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 10:55:20
|
|
|
|
muška
|
ne. nič več že dolgo ne. Delava skupaj, tak da ko gre en skoz vrata si ta drug globoko oddahne
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 11:27:21
|
|
|
|
diva 4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Midva se v vseh našteti primerih poljubiva, razen v primeru, ko nekdo "skoči" po eno stvar v trgovino, po otroka v vrtec/šolo in je takoj nazaj, se včasih ne...pač odvisno od situacije. Bom rekla, da v večini primerov pač ja. Pa tudi za roke se drživa, če smo zunaj, sicer ne vedno, ker zaradi otrok ni vedno mogoče. Ko pa sva sama, hodiva tudi objeta. Zopet odvisno od situacije. Bi rekla nekakako tako: v osnovi se. Dodajam podpis , skupaj sva pa 13 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 12:21:06
|
|
|
|
Mikica
|
Poljub ob vsakem prihodu ali odhodu... skupaj sva 14 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 12:22:19
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Midva se v vseh našteti primerih poljubiva, razen v primeru, ko nekdo "skoči" po eno stvar v trgovino, po otroka v vrtec/šolo in je takoj nazaj, se včasih ne...pač odvisno od situacije. Bom rekla, da v večini primerov pač ja. Pa tudi za roke se drživa, če smo zunaj, sicer ne vedno, ker zaradi otrok ni vedno mogoče. Ko pa sva sama, hodiva tudi objeta. Zopet odvisno od situacije. Bi rekla nekakako tako: v osnovi se. Dodajam podpis , skupaj sva pa 13 let. midva sva enaka...
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 13:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Izljubim vsakega, ki mi je drag, ce njemu ali njej to ni odvec.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 13:15:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Midva imava to navado, ja:) in to še po koliko letih skupnega življenja? midva isto..skupaj sva 15 let in je poljubček obvezen...ma ne vem,tako smo se navadli.. .. Mi pa ni preveč všeč,ko sem delala,pa je prišel k meni...in kar z navade hotel lupčka.......
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 13:37:08
|
|
|
|
NevenkaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz sem zelo slaba za poljubljanje ( razen ce sem sigurna, da bo sledilo kaj konkretnejsega ). Pri odhodih / prihodih se ne poljubljava, razen ce gre kdo kam za dalj casa. Pri nama je enako . Zgleda smo redka sorta. Nama je obema tako ok, se imava kljub temu rada. Je bilo pra v moji družini vedno veliko poljubljanja, v moževi pa praktično nič, še ob čestitanju ne. Pa so zelo povezana družina. Pravzaprav hecno. A ja, skupaj sva 9 let.
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 13:42:34
|
|
|
|
eva1
|
Midva tudi imava to navado..kot je jančika rekla, lih za smeti nest mu ga ne dam, ampak ko gre v službo, k pride dam, k greva spat...skupaj sva 11 let
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 13:55:01
|
|
|
|
barika
|
vedno ja, samo enga lupčka na usta, isto tamalemu. ni ritual, je pa navada, ki traja že dobrih 7 let.
< Sporočilo je popravil barika -- 11.7.2009 13:58:32 >
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 13:59:55
|
|
|
|
nejcko
|
Sem se ravnokar spomnila, ko sva ravno govorila po telefonu. No, mi2 si "dava" ljubčka tudi vedno, ko nehava govoriti po telefonu (cmokneva v telefon ) ... in ker je navada železna srajca, velikokrat tudi komu drugemu (npr. očetu, prijateljici ...) po končanem tel. pogovoru cmoknem v telefon ... ko se pa spomnim, kaj sem naredila, samo upam, da je tisti na drugi strani že prej prekinil, preden je slišal, kako kušujem slušalko
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 14:03:54
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Sem se ravnokar spomnila, ko sva ravno govorila po telefonu. No, mi2 si "dava" ljubčka tudi vedno, ko nehava govoriti po telefonu (cmokneva v telefon ) ... in ker je navada železna srajca, velikokrat tudi komu drugemu (npr. očetu, prijateljici ...) po končanem tel. pogovoru cmoknem v telefon ... ko se pa spomnim, kaj sem naredila, samo upam, da je tisti na drugi strani že prej prekinil, preden je slišal, kako kušujem slušalko jaz sem se zadnjič na e-mil podpisala sodelavcu, tako kot me mož kliče in zdaj samo čakam, kaj mi bo rekel . Sicer ni nič takšnega, pa vseeno...
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 14:17:06
|
|
|
|
maychi
|
Zjutraj pred službo vedno, tudi če drugi še spi. Ko pridema domov tudi obvezno, ni izgovora. Pa kdaj vmes pade kakšen za "kar tako".
|
|
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 14:18:45
|
|
|
|
koala
|
Midva sva par 12 let, poročena pet let, pa se še vedno ob odhodu/prihodu poljubiva, ravno tako za dobrojuto in lahkonoč. Za roke se drživa če ne loviva sina
|
|
RE: Poljub ob odhodu, prihodu 11.7.2009 14:41:18
|
|
|
|
Taddy78
|
Midva bova letos imela 8 let, pa je poljubček pri odhodu še vedno prisoten. Sploh ko grem v službo, ali pa če gre on na tekmo. Ko greva ven vsak zase tudi
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?