biba14 -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del (13.7.2009 21:50:03)
|
Ojla Jaz enostavno nimam časa,da bi kaj brala,kaj šele pisala...naš poba rabi veliko pozornosti-joka za vsako figo ( sam na žalost ima zelo zelo močan glas,tako da je vse skup bolj podobno dretju...oba z [sm=love.gif] sva na Lekadolih,ker naju obupno boli glava-res,glas ima ko 20letnik ,ne pa 16 dnevnik [sm=duda.gif][sm=smiley19.gif]). Joka pa za vse-če je lačen, polulan,če ga zebe, mu je vroče...pa še za en kup stvari,katere še nisva ugotovila kaj so...tako da se jok vleče po 1,2,3ure...ali pa še več. Dobil je tudi kup izpuščajčkov po obrazu,popek še zdaj ni suh..Je pa v tednu dni dobil 180g ( vsaj nekaj). Maks in dvojčici[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif] Gloria[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif] Kje je pa Elevitka-a že rojeva[sm=zmeden.gif] Nebo : ne se sekirat zaradi otekanja...boš videla,kok boš fajn lulala prve dni po porodu in domov prišla 20kg lažja[sm=smiley1.gif]. Jaz sem dala dol (odkar sem doma) že 1.5 kg, tako da so mi ostale še 4.5[sm=bravo.gif] Lepo se imejte[sm=sloncek.gif] Lepo se imeje
|
|
|
|