matcar -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del (12.7.2009 21:39:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Gloria je pa slabo. Dobivala je preveč močno hrano, zdravnike sva na to ves čas opozarjala, ampak opozarjanja niso padla na plodna tla. Mala se je zvijala v krčih 3 dni, hrano so zamenjali včeraj popoldan, ampak prepozno, danes je vse šlo na slabše; začela je bljuvati, dobila je trd trebuh, odvajala ni več normalno, potem pa panika...dobila je ful dozo antibiotikov, umetno hrano, vse to dobiva preko kanile v glavici. Pripelješ jim zdravega otroka, čez 6 dni pa naredijo bolanega. Malo sem danes zaropotala kdaj jih bo pamet srečala, da so jim otroci že umirali in nimajo ravno dobrega slovesa v medijih in pri ljudeh, pa sem nazaj dobila kaj se grem in, da bo to šlo v zapisnik. Boli me đoko za zapisnik, jaz otroka nisem takega tja pripeljala, opozarjala sem, pa sem bila nevedna mama, ki dela paniko. Pa,daj! Bošček mali![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Pa kaj se te grejo toti tam? Pa naj dajo na zapisnik,ti pa Večer pokliči,pa daj noter v cajtnge,pa Svet,pa POP TV....Jebo jih bog!? Na zapisnik dali,idioti! Pa še tožit jih idi!Mater! Joj,sem že slabe volje postala,ko to berem,glej!
|
|
|
|