matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Gloria je pa slabo. Dobivala je preveč močno hrano, zdravnike sva na to ves čas opozarjala, ampak opozarjanja niso padla na plodna tla. Mala se je zvijala v krčih 3 dni, hrano so zamenjali včeraj popoldan, ampak prepozno, danes je vse šlo na slabše; začela je bljuvati, dobila je trd trebuh, odvajala ni več normalno, potem pa panika...dobila je ful dozo antibiotikov, umetno hrano, vse to dobiva preko kanile v glavici. Pripelješ jim zdravega otroka, čez 6 dni pa naredijo bolanega. Malo sem danes zaropotala kdaj jih bo pamet srečala, da so jim otroci že umirali in nimajo ravno dobrega slovesa v medijih in pri ljudeh, pa sem nazaj dobila kaj se grem in, da bo to šlo v zapisnik. Boli me đoko za zapisnik, jaz otroka nisem takega tja pripeljala, opozarjala sem, pa sem bila nevedna mama, ki dela paniko. Pa,daj! Bošček mali! Pa kaj se te grejo toti tam? Pa naj dajo na zapisnik,ti pa Večer pokliči,pa daj noter v cajtnge,pa Svet,pa POP TV....Jebo jih bog!? Na zapisnik dali,idioti! Pa še tožit jih idi!Mater! Joj,sem že slabe volje postala,ko to berem,glej!