Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 8:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik . Pa ne da opažam neke znake Dini - kako je v novi službi? Pa ostale klepetulje, kako ste? Dobrodošle nazaj vse dopustnice. te znake sem jaz imela in evo test je pokazal ...danes bi je mogla dobit, pa je ni, pa mi je kar čudno, da je ni Te znake imam jaz pri PMS, tako da... :) Drugače pa pri meni še vedno nič novega. M še vedno ni, izcedek pa se pojavi 3-4x dnevno. Ah ja.... :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 9:16:00
|
|
|
|
Tiki55
|
Prišla točno kot urca... No, so se mi vsaj cikli uredili. Čestitke novima nosečkama in vsem nečakajočim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 9:21:26
|
|
|
|
dini
|
Ojla, služba-nism še čist začela, enkrat šele, začetni uvod. Tiki55
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 9:31:03
|
|
|
|
barvar
|
Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca . Vsem, ki še čakate pa .
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 9:33:11
|
|
|
|
dini
|
čestitke
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 9:39:29
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro punce! Čestitke vsem . avgust se je veliko lepše začel Čestitke tudi tebi brvar in držim pesti, da bo + čez 2 dni že močnejši dej mi prosim samo povej, kateri krog klomifena je bil to zate? a se mi zdi, da sem nekje prebrala, da prejšnji mesec nisi reagirala. Pa še to...imaš mogoče kakšne znake? No, jaz sem tudi prejšnji ciklus še jemala klomifen in mi je M zamujala vsaj 1 teden, torej, nisem reagirala na klomifen (vsaj jaz si tko predstavljam). Ta mesec pa sem bila brez kemije in sem s testi celo ulovila vrh Lh, torej sem skor verjetno imela "svojo" ovulacijo (popravte me, če sem kje usekala mimo:) V glavnem me že malo črviči v trebuhu, M pa naj bi dobila v soboto, bomo videli... (aja, pa nimam razen rahlega pritiska spodaj nobenih znakov, prsi nič občutljive, zato se mi zdi da spet ne bo nič ta mesec:(:(:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 10:00:18
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvar Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca . Vsem, ki še čakate pa . Čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 10:16:12
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Prišla točno kot urca... No, so se mi vsaj cikli uredili. Čestitke novima nosečkama in vsem nečakajočim! ah tiki... sej ne vem kaj ti nej rečem ena pozitivna stvar pa je ja, da so se ti vsaj ciklusi uredili..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 10:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvar Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca . Vsem, ki še čakate pa . Oooo iskrene čestitke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 11:18:44
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik . Pa ne da opažam neke znake Dini - kako je v novi službi? Pa ostale klepetulje, kako ste? Dobrodošle nazaj vse dopustnice. tudi jaz imam še 1 teden do d dneva jaz imam joškice napete..povečano no..po modrčku takoj vidim..bolijo me ne.. beli tok sem učiri dobila..ne veliko ampak neki je.. boli me pa v spodnjem delu že 3 dni... aja pa še fuul mozoljčkov sem dobila :S ampak na znake se niti malo ne zanašam ker lahko psiha svoje ponaredi :)
< Sporočilo je popravil nincy29 -- 11.8.2009 11:28:41 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 12:08:34
|
|
|
|
barvar
|
Najprej hvala vsem za čestitke. Jaz bom čisto sigurna šele v četrtek. To je bil moj 3.ciklus klomifena po SS. Prvi ciklus nisem reagirala, dobila na 31.dan. Drugi ciklus reagirala, točno na 28.dan, ta mesec sem imela bolj pozno O, sem videla po testih in pa po izcedkih. Zdaj nekih znakov nimam, razen belega toka(imam skoz občutek, da imam nekaj mokro med nogami), pa kar naprej sem na WCju, vse ostalo pa bi lahko bili znaki bližajoče . Torej špikanje v trebuhu, pabolečine v križu,... Zdaj pa gremo punce, da bo še kak / v prihodnjih dneh .
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 12:28:17
|
|
|
|
NATAŠA35
|
BARVAR še ena srečka tiki55 v nove boje
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 12:29:51
|
|
|
|
Chi_Pita
|
barvar čestitke ... jaz sem prišla malo pokukat in vam zaželet čimbolj roza avgust ... punce dobro ste začele mesec juppiii ...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 12:31:22
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mislim, da bo to najbolj roza obarvan mesec
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 12:43:51
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 mislim, da bo to najbolj roza obarvan mesec ja začelo se je fanj upam da tudi mi ugledamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 12:46:43
|
|
|
|
NATAŠA35
|
nincy29 držim pesti, da ugledaš
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 13:14:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvar Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca . Vsem, ki še čakate pa . za ali
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 13:20:31
|
|
|
|
nincy29
|
hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 14:16:52
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvar Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca . Vsem, ki še čakate pa . BRAVO.....sam ziher je še počakat par dni in test ponovit...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 15:12:57
|
|
|
|
MiniMiska
|
čestitke, barvar, upam, da tudi drugi test potrdi nosečnost! Jaz pa sem danes na toaletnem papirju opazila roza flekec, samo en in mini, najbrž vgnezditvena krvavitev al kaj? Ker je cca 6 dni pred M oziroma dnevom, ko bi lahko ugledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 15:22:55
|
|
|
|
isabeaux
|
minimiška...tole je pa res lahko vgnezditev chipita kako si ti...pa
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 15:51:49
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux minimiška...tole je pa res lahko vgnezditev chipita kako si ti...pa Oi ... sem rekla pokukam preden zaključim z delom ... ... Verjela ali ne me daje neka popoldanska slabost ... ne , bi pa bilo boljše če bi ... vsak dan popoldne me zgrabi grozna utrujenost in še ta kislina (ko bi temu lahko rekla zgaga) me čisto izčrpuje ... drugače smo pa super ... čakam na pregled - 25.8 ... sem pa danes stopila v 7. teden oz. dopolnila 6 tednov! juppii ... Kako pa kaj tebi kaže? Se nam pridružiš?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 19:05:54
|
|
|
|
isabeaux
|
ooo...lepo chipita Pr men pa ...Joj ne vem...jaz imam sedaj klomifen 1. krog...oz. sem jedla od 3 - 7 dne po pol tabletke...potem 6. 8. je bil o test + zjutraj...in zvečer me je ful pikal desni jajčnik....pa seveda sva bila z mojim pridna...sedaj pa čakamo...in upam da je ratalo in da so s kl. moja jajčeca bolj zrela.... mi je rekla g. da zato kl. ker ji niso jasni vsi moji zgodnji ss - i in da so verjetno jajčeca nekvalitetna... Bomo pa sedaj videli...čeprav upam zelo...ker me joškice nič ne bolijo...prej so me po hsc operaciji vsak ciklus od o naprej...upamo...upamo... Veš kaj...jaz sem za zgago jedla vanilijev sladoled...pa mi je ful pomagal...al pa pij donat...po malih požirkih... In kdaj imaš pregled? Pa uz...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 22:36:44
|
|
|
|
LUNA83
|
Ojla punce... najprej čestitke novi nosečki,... moje tečke še ni,.. nevem ali naj jutri delam test ali pa še jutri počakam,.. prej me je spodaj bolelo kot da bo vsak čas prišla,.. nje pa na srečo ni! Se mi je pa nekaj zgodilo,..moj dragi je skuhal super duper večerjo,..meni pa se je uprla in mi je postalo slabo in nisem mogla nič pojest,... pa tak čuden okus imam v ustih,... nevem lahko bo jutri prišla tečka pa se mi je zato zgodilo,...lahko pa,.. . Verjetno me bo premamlo in bom šla jutri po test,.. nevem... joojjj
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 0:32:03
|
|
|
|
piule
|
ŽIVJO PUNCE,KAKO STE KAJ?ČESTITKE VSEM NOSECKAM,,,,JAZ VERJETNO NEBOM TA MESEC NIC PRIDELALA,KER JE MOJ MORAL NUJNO NA SLUŽBENO POTOVANJE,,,TAKO DA NEBO NIČ,EDIN CE K SOSEDU GREM MA JA,VAM BOM PA DRUŽBO V 2 KROGU SEPTEMBRA DELALA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?