|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
11.8.2009 8:53:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali user posted image
Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik user posted image . Pa ne da opažam neke znake user posted image

Dini - kako je v novi službi?

Pa ostale klepetulje, kako ste?

Dobrodošle nazaj vse dopustnice.

te znake sem jaz imela in evo test je pokazal user posted image ...danes bi je mogla dobit, pa je ni, pa mi je kar čudno, da je ni user posted image user posted image

Te znake imam jaz pri PMS, tako da... :)

Drugače pa pri meni še vedno nič novega. M še vedno ni, izcedek pa se pojavi 3-4x dnevno. Ah ja.... :(

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
11.8.2009 9:16:00   
Tiki55
Prišla točno kot urca...user posted image No, so se mi vsaj cikli uredili.

Čestitke novima nosečkamauser posted image in user posted image vsem nečakajočim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.8.2009 9:21:26   
dini
Ojla, služba-nism še čist začela, enkrat šele, začetni uvod.user posted image
Tiki55user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.8.2009 9:31:03   
barvar
Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala user posted image . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem user posted image . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca user posted image .
Vsem, ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.8.2009 9:33:11   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.8.2009 9:39:29   
soncek_25
Jutro punce!
Čestitke vsem user posted image . avgust se je veliko lepše začeluser posted image
Čestitke tudi tebi brvar in držim pesti, da bo + čez 2 dni že močnejšiuser posted image
dej mi prosim samo povej, kateri krog klomifena je bil to zate? a se mi zdi, da sem nekje prebrala, da prejšnji mesec nisi reagirala. Pa še to...imaš mogoče kakšne znake?
No, jaz sem tudi prejšnji ciklus še jemala klomifen in mi je M zamujala vsaj 1 teden, torej, nisem reagirala na klomifen (vsaj jaz si tko predstavljam). Ta mesec pa sem bila brez kemije in sem s testi celo ulovila vrh Lh, torej sem skor verjetno imela "svojo" ovulacijo (popravte me, če sem kje usekala mimo:) V glavnem me že malo črviči v trebuhu, M pa naj bi dobila v soboto, bomo videli... (aja, pa nimam razen rahlega pritiska spodaj nobenih znakov, prsi nič občutljive, zato se mi zdi da spet ne bo nič ta mesec:(:(:(

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.8.2009 10:00:18   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Jutro! Da še tu poročam. Danes zjutraj sem zagledala user posted image . Sicer je bolj rahel, ampak nič čudnega saj sem spet prehitevala z lulanjem user posted image . Ga ponovim čez dva dni, pa da vidimo pri čem smo. Sem prav dobre volje, upam, da tokrat speljem srečno do konca user posted image .
Vsem, ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.8.2009 10:16:12   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Prišla točno kot urca...user posted image No, so se mi vsaj cikli uredili.

Čestitke novima nosečkamauser posted image in user posted image vsem nečakajočim!

ah tiki...user posted image  sej ne vem kaj ti nej rečem user posted image
ena pozitivna stvar pa je ja, da so se ti vsaj ciklusi uredili..

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.8.2009 10:20:53   
Anonimen

Oooo iskrene čestitke!!! user posted image

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
11.8.2009 11:18:44   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali user posted image
Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik user posted image . Pa ne da opažam neke znake user posted image

Dini - kako je v novi službi?

Pa ostale klepetulje, kako ste?

Dobrodošle nazaj vse dopustnice.

tudi jaz imam še 1 teden do d dneva user posted image user posted image
jaz imam joškice napete..povečano no..po modrčku takoj vidim..bolijo me ne..
beli tok sem učiri dobila..ne veliko ampak neki je..
boli me pa v spodnjem delu že 3 dni...
aja pa še fuul mozoljčkov sem dobila :S
ampak na znake se niti malo ne zanašam ker lahko psiha svoje ponaredi :)

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 11.8.2009 11:28:41 >

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.8.2009 12:08:34   
barvar
Najprej hvala vsem za čestitke. Jaz bom čisto sigurna šele v četrtek.
To je bil moj 3.ciklus klomifena po SS. Prvi ciklus nisem reagirala, dobila user posted image na 31.dan. Drugi ciklus reagirala, user posted image točno na 28.dan, ta mesec sem imela bolj pozno O, sem videla po testih in pa po izcedkih.
Zdaj nekih znakov nimam, razen belega toka(imam skoz občutek, da imam nekaj mokro med nogami), pa kar naprej sem na WCju, vse ostalo pa bi lahko bili znaki bližajoče user posted image . Torej špikanje v trebuhu, pabolečine v križu,...
Zdaj pa gremo punce, da bo še kak user posted image /user posted image v prihodnjih dneh user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.8.2009 12:28:17   
NATAŠA35
BARVAR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena srečka user posted image

tiki55user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.8.2009 12:29:51   
Chi_Pita
barvar user posted image  user posted image  user posted image čestitke ...

jaz sem prišla malo pokukat in vam zaželet čimbolj roza avgust ... punce dobro ste začele mesec user posted image

juppiii ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.8.2009 12:31:22   
NATAŠA35
mislim, da bo to najbolj roza obarvan mesecuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.8.2009 12:43:51   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mislim, da bo to najbolj roza obarvan mesecuser posted image

ja začelo se je fanj user posted image user posted image
upam da tudi mi user posted image ugledamo user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.8.2009 12:46:43   
NATAŠA35
nincy29 držim pesti, da ugledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.8.2009 13:14:03   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image za user posted image aliuser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.8.2009 13:20:31   
nincy29
hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.8.2009 14:16:52   
mojca345

BRAVO.....sam ziher je še počakat par dni in test ponovit...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.8.2009 15:12:57   
MiniMiska
čestitke, barvar, upam, da tudi drugi test potrdi nosečnost!

Jaz pa sem danes na toaletnem papirju opazila roza flekec, samo en in mini, najbrž vgnezditvena krvavitev al kaj? Ker je cca 6 dni pred M oziroma dnevom, ko bi lahko ugledala user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.8.2009 15:22:55   
isabeaux
minimiška...tole je pa res lahko vgnezditevuser posted image  

chipita kako si ti...pa user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.8.2009 15:51:49   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

minimiška...tole je pa res lahko vgnezditevuser posted image  

chipita kako si ti...pa user posted image user posted image

Oi ... sem rekla pokukam preden zaključim z delom ... user posted image ...
Verjela ali ne me daje neka popoldanska slabost ... ne user posted image , bi pa bilo boljše če bi ... vsak dan popoldne me zgrabi grozna utrujenost in še ta kislina (ko bi temu lahko rekla zgaga) me čisto izčrpuje ... drugače smo pa super ... čakam na pregled - 25.8 user posted image ...
sem pa danes stopila v 7. teden oz. dopolnila 6 tednov! user posted image juppii ...  user posted image

Kako pa kaj tebi kaže? Se nam pridružiš? user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.8.2009 19:05:54   
isabeaux
user posted image ooo...lepo user posted image user posted image  chipitauser posted image

Pr men pa ...Joj ne vem...jaz imam sedaj klomifen 1. krog...oz. sem jedla od 3 - 7 dne po pol tabletke...potem 6. 8. je bil o test + zjutraj...in zvečer me je ful pikal desni jajčnik....pa seveda sva bila z mojim pridna...sedaj pa čakamo...in upam da je ratalo in da so s kl. moja jajčeca bolj zrela....

mi je rekla g. da zato kl. ker ji niso jasni vsi moji zgodnji ss - i in da so verjetno jajčeca nekvalitetna...

Bomo pa sedaj videli...čeprav upam zelo...ker me joškice nič ne bolijo...prej so me po hsc operaciji vsak ciklus od o naprej...upamo...upamo...user posted image

Veš kaj...jaz sem za zgago jedla vanilijev sladoled...pa mi je ful pomagal...al pa pij donat...po malih požirkih...

In kdaj imaš pregled? Pa uz...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.8.2009 22:36:44   
LUNA83
Ojla punce... najprej čestitke novi nosečki,...

moje tečke še ni,.. nevem ali naj jutri delam test ali pa še jutri počakam,.. prej me je spodaj bolelo kot da bo vsak čas prišla,.. nje pa na srečo ni! Se mi je pa nekaj zgodilo,..moj dragi je skuhal super duper večerjo,..meni pa se je uprla in mi je postalo slabo in nisem mogla nič pojest,... pa tak čuden okus imam v ustih,... nevem lahko bo jutri prišla tečka pa se mi je zato zgodilo,...lahko pa,..user posted image .

Verjetno me bo premamlo in bom šla jutri po test,.. nevem... joojjj

Čakamo +

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.8.2009 0:32:03   
piule
ŽIVJO PUNCE,KAKO STE KAJ?ČESTITKE VSEM NOSECKAM,,,,JAZ VERJETNO NEBOM TA MESEC NIC PRIDELALA,KER JE MOJ  MORAL NUJNO NA SLUŽBENO POTOVANJE,,,TAKO DA NEBO NIČ,EDIN CE K SOSEDU GREMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MA JA,VAM BOM PA DRUŽBO V 2 KROGU SEPTEMBRA DELALAuser posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?