Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 9.8.2009 19:27:10
|
|
|
|
samantka
|
Pozdravljene! Pa sem le pripotovala z dopusta, pa da vidimo, če dopust na to kaj vpliva ! Sporočam vam, da bo moj dan D tam nekje 27. 8., pa upamo da bosta . Čestitam mojci in nataši!!! Se slišimo!!! Čimveč pluskov!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 9.8.2009 20:27:26
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla S*! Jaz grem pa danes na U2! Upam da si uživala. Pa ne pozabi poročat kako je bilo. Mi gremo v ponedeljek ob 11h.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 9.8.2009 22:25:37
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Dobro jutro vsem skupaj, včeraj sem delala test FS in pokazal močni , ker še vedno nisem verjela da je to res, sem ga danes zjutraj ponovila še 1X, in zopet . V ponedeljek imam še krvnega, tako da bo za ziher. Sem pa fuul vesela, da kar skoz cmeram. Po 3letih in pol končno je tudi za naju posijalo sonce. Bila sva pa 1. na IVF ET. Upam da tudi ve čimprej zagledate ter navijam za vsako posebej. BAVO, BRAVO !!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 9.8.2009 22:26:02
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 mojca jaz sem tudi včeraj delala test FS (nisem mogla počakat, me je firbec matral) in to popoldan tako da se je pokazal rahel . test bom ponovila še enkrat ali jutri ali v ponedeljek BRAVO, BRAVO !!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 9.8.2009 23:22:08
|
|
|
|
Kliki
|
Punce kako ste kaj sem vas malo prišla pogledat se bolj zadržujem na sosednjih temah. Pri nas je vse postarem in še vedno upam na . Zdaj so ravno dnevi O in sva z mojim zelo pridna in mogoče pa ta mesec celo rata. Dela v službi je pa tudi polno tako da se s tem a bo ratalo ali ne sploh ne obremenjujem. Lepo bodite in navijam da bo čim več .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 7:48:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jutro vsem...danes sem še 1x naredila test z jutranjim urinom in je pokazal bolj močno (kot zadnjič) ...tako da sem res ... hvala vam vsem...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 8:24:32
|
|
|
|
LUNA83
|
uauuuu Nataša35 suuuuperrrr!! Kako sem vesela zate!!! Zdaj pa uživaj,.. ti boš to že lepo znala, pazi svojo pikico in poročaj nam kako si,... Danes je moj dan D,.. zaenkrat tečke še ni,..upam, da je tudi ne bo,.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 8:29:39
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hvala luna83...držim pesti, da ne pride in bova skupaj preživele ... haha, ja jaz bom že znala, ker mi je to 4-ta nosečnost, vseeno me je pa strah, sploh kako povedat v službi , me bodo ganjali...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 8:37:49
|
|
|
|
majalina
|
Jeeeeeeeeeeeeee!!! Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 8:40:42
|
|
|
|
dini
|
Jutro čestitke novim nosečkam
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 8:45:02
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hvala vam
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 8:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo čestitke novim !!!! Pri meni pa takole: v soboto hočem narediti test pa dobim ravno takrat malce krvavega izcedka. Sem rekla "aha, bo prišla čez kakšno uro", ker se mi vedno takoj vlije. No in potem do danes zjutraj popolnoma nič (niti izcedka več), danes pa spet malce izcedka. Tako, da bomo videli kdaj misli končno priti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 9:07:23
|
|
|
|
Bam Bam
|
Iskrene čestitke nosečkam !!! Želim vam magične trebuščkaste trenutke. Naj nosečnost poteka BP in lepo božajte svoje pikice! Mi gremo pa v nove boje, novim zmagam naproti. Je pricurljala in prikapljala v vsej svoji veličini
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 9:58:51
|
|
|
|
dini
|
Kje ste?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 11:51:11
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla punce! Evo ... mi se po hitrem splavčki vračamo po pol leta v borbo. V miru smo se preselili, si nabavili kužka, da ni preveč dolgčas, se vrnili iz dopusta zdaj pa ponovno upamo na Vsem želim čimprejšen plusek, držim pesti in čestitam novim srečkam nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 12:42:42
|
|
|
|
mica77
|
Živjo punce! Jaz sem danes zopet ponovila test BC mini in nič.... hmmm le kaj bi to bilo? Pa imam tes kar redne menstruacije. No bomo vidl kaj še prinese današnji dan... Pozdrav vsem in stiskam pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 13:09:13
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce...smo nazaj z dopusta.... čestitke vsem novim bravo punce... No mi pa smo po klomifenu imeli o 5 dni po zadnji tabletki...tdaj pa upamo da pa je kaj ratalo.... čeprav glede na to da je bila o prej. ..... mi lahko S* datum spremeniš na seznamčku...ker sedaj glede na to da je bila o 6. 8. je ne pričakujem nekje 23. 8. pa bomo videli..če je kemija kaj pomagala....hmmm...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 13:36:20
|
|
|
|
sonček85
|
mojca976 in natasa35 čestitam za !!!lepo vama želim. dini.super za službo.In kako je delat za vse ostale pa z Aleksom navijava
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 15:46:08
|
|
|
|
mojca976
|
No,pa da poročam. Bila sem na krvnem, od samega čakanja sem skor skup padla, nakar mi sestra reče, da bom zibala. Jaz pa v jok. Imam pa beta hormona 1343. Kva to pomeni? UZ pa čez 14 dni. Vsem ostalim pa čimveč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 16:32:36
|
|
|
|
sonce81
|
Mojca in Natasa - srečno srečno srečno !!! Barvar - držim pesti.. Jaz bom mogla do testa počakat še 13 dni...tako da 23.8. bo dan D...jojojojj..kdo bo čakal do takrat...pomojem bom skoz tle gor visela ... uživajte!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 16:51:54
|
|
|
|
MiniMiska
|
Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik . Pa ne da opažam neke znake Dini - kako je v novi službi? Pa ostale klepetulje, kako ste? Dobrodošle nazaj vse dopustnice.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 10.8.2009 19:57:22
|
|
|
|
niky31
|
, Bravo prve, Mojca976 in nataša35. . Želim vam brezkrbno in lepo nosečnost. Midva sva pa šla obiskat štorklje v Ptuj, sedaj pričakujeva midva njihov obisk. . Lepo bi bilo. Ta mesecdelam vsebrez testov,bomovidli kako bo šlo. Izogibajte se stresom punce, tudi tiste ki ste noseče, mislim da je stres v veliko primerih kriv za neuspeh pri poskusu zanositve in za s. splave. Zato čimbolj veselo in pozitivno naprej. VSEM VELIKO SREČE IN VELIKO .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 5:47:06
|
|
|
|
CJ
|
...evo CJ se javlja...žal z nobenimi novicami...ni tečke...zaenkrat...MOJCA 345...sem se vzdržala...danes pa res delam test...se itak javim tukaj gor...kaj pričakujem? nimam pojma...je kot vsak mesec, nobenih posebnosti...torej se tipkamo proti večeru... LUNA83 hvala, da si se spomnila na nas ... lep dan vsem ... CJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 7:58:35
|
|
|
|
LUNA83
|
oJ,..no da sem vam še jaz javim,.. moje tečke še ni,.. mislim pa da bo prišla ker se mi je nožnica full posušila,..slab znak...Boli me nič,..simptomov ni,.. bomo videli,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 11.8.2009 8:26:05
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik . Pa ne da opažam neke znake Dini - kako je v novi službi? Pa ostale klepetulje, kako ste? Dobrodošle nazaj vse dopustnice. te znake sem jaz imela in evo test je pokazal ...danes bi je mogla dobit, pa je ni, pa mi je kar čudno, da je ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?