|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
9.8.2009 19:27:10   
samantka
Pozdravljene!
Pa sem le pripotovala z dopusta, pa da vidimo, če dopust na to kaj vpliva user posted image ! Sporočam vam, da bo moj dan D tam nekje 27. 8., pa upamo da bosta user posted image .

Čestitam mojci in nataši!!!

Se slišimo!!!

Čimveč pluskov!!!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.8.2009 20:27:26   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla S*! user posted image
Jaz grem pa danes na U2! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da si uživala. Pa ne pozabi poročat kako je bilo. Mi gremo v ponedeljek ob 11h.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.8.2009 22:25:37   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

Dobro jutro vsem skupaj, včeraj sem delala test FS in pokazal močniuser posted image , ker še vedno nisem verjela da je to res, sem ga danes zjutraj ponovila še 1X, in zopet user posted image . V ponedeljek imam še krvnega, tako da bo za ziher. Sem pa fuul vesela, da kar skoz cmeram. Po 3letih in pol končno je tudi za naju posijalo sonce. Bila sva pa 1. na IVF ET.
Upam da tudi ve čimprej zagledate user posted image ter navijam za vsako posebej.

BAVO, BRAVO !!!user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.8.2009 22:26:02   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mojca user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi včeraj delala test  FS (nisem mogla počakat, me je firbec matral) in to popoldan tako da se je pokazal rahel user posted image . test bom ponovila še enkrat ali jutri ali v ponedeljek

BRAVO, BRAVO !!!user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.8.2009 23:22:08   
Kliki
Punce kako ste kaj sem vas malo prišla pogledat se bolj zadržujem na sosednjih temah. Pri nas je vse postarem in še vedno upam na user posted image . Zdaj so ravno dnevi O in sva z mojim user posted image  zelo pridna in mogoče pa ta mesec celo rata.
Dela v službi je pa tudi polno tako da se s tem a bo ratalo ali ne sploh ne obremenjujem.

Lepo bodite in navijam da bo čim več user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.8.2009 7:48:27   
NATAŠA35
jutro vsem...danes sem še 1x naredila test z jutranjim urinom in je pokazal bolj močno (kot zadnjič)user posted image ...tako da sem res user posted image ...

hvala vam vsem...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.8.2009 8:24:32   
LUNA83
uauuuu Nataša35 suuuuperrrr!! Kako sem vesela zate!!!user posted image user posted image user posted image Zdaj pa uživaj,.. ti boš to že lepo znala, pazi svojo pikico in poročaj nam kako si,...

Danes je moj dan D,.. zaenkrat tečke še ni,..upam, da je tudi ne bo,.

Čakamo +

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.8.2009 8:29:39   
NATAŠA35
hvala luna83...držim pesti, da ne pride user posted image in bova skupaj preživeleuser posted image ...

haha, ja jaz bom že znala, ker mi je to 4-ta nosečnost, vseeno me je pa strah, sploh kako povedat v službiuser posted image user posted image , me bodo ganjali...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.8.2009 8:37:49   
majalina
Jeeeeeeeeeeeeee!!! Čestitam!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.8.2009 8:40:42   
dini
Jutro čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.8.2009 8:45:02   
NATAŠA35
hvala vam user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.8.2009 8:58:44   
Anonimen
Oooo čestitke novim user posted image !!!!

Pri meni pa takole: v soboto hočem narediti test pa dobim ravno takrat malce krvavega izcedka. Sem rekla "aha, bo prišla čez kakšno uro", ker se mi vedno takoj vlije. No in potem do danes zjutraj popolnoma nič (niti izcedka več), danes pa spet malce izcedka. Tako, da bomo videli kdaj misli končno priti!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
10.8.2009 9:07:23   
Bam Bam
Iskrene čestitke nosečkam !!!
Želim vam magične user posted image  trebuščkaste trenutke.
Naj nosečnost poteka BP in lepo božajte svoje pikice!

Mi gremo pa v nove boje, novim zmagam naproti. Je pricurljala in prikapljala v vsej svoji veličini user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.8.2009 9:58:51   
dini
Kje ste?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 289
10.8.2009 11:51:11   
Inčika
Ojla punce!

Evo ... mi se po hitrem splavčki vračamo po pol leta v borbo. V miru smo se preselili, si nabavili kužka, da ni preveč dolgčas, se vrnili iz dopusta zdaj pa ponovno upamo na user posted image user posted image  

Vsem želim čimprejšen plusek, držim pesti user posted image user posted image user posted image in čestitam novim srečkam nosečkam user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.8.2009 12:42:42   
mica77
Živjo punce!

Jaz sem danes zopet ponovila test BC mini in nič.... hmmm le kaj bi to bilo? Pa imam tes kar redne menstruacije. No bomo vidl kaj še prinese današnji dan...

Pozdrav vsem in stiskam pesti za vse nas

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.8.2009 13:09:13   
isabeaux
 Živjo punce...smo nazaj z dopusta....

čestitke vsem novim user posted image  bravo punce... user posted image user posted image user posted image

No mi pa smo po klomifenu imeli o 5 dni po zadnji tabletki...tdaj pa upamo da pa je kaj ratalo....

čeprav glede na to da je bila o prej. ..... mi lahko S* datum spremeniš na seznamčku...ker sedaj glede na to da je bila o 6. 8. je ne pričakujem nekje 23. 8. user posted image  pa bomo videli..če je kemija kaj pomagala....hmmm...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.8.2009 13:36:20   
sonček85
mojca976 in natasa35 čestitam za user posted image !!!lepo user posted image vama želim.
dini.super za službo.In kako je delat
za vse ostale pa z Aleksom navijava

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.8.2009 15:46:08   
mojca976
No,pa da poročam. Bila sem na krvnem, od samega čakanja sem skor skup padla, nakar mi sestra reče, da bom zibala. Jaz pa v jok. Imam pa beta hormona 1343. Kva to pomeni? UZ pa čez 14 dni. Vsem ostalim pa čimveč user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.8.2009 16:32:36   
sonce81
Mojca in Natasa - user posted image user posted image user posted image srečno srečno srečno !!!
Barvar - držim pesti..

Jaz bom mogla do testa počakat še 13 dni...tako da 23.8. bo dan D...jojojojj..kdo bo čakal do takrat...pomojem bom skoz tle gor visela user posted image ...

uživajte!!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.8.2009 16:51:54   
MiniMiska
Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali user posted image
Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik user posted image . Pa ne da opažam neke znake user posted image

Dini - kako je v novi službi?

Pa ostale klepetulje, kako ste?

Dobrodošle nazaj vse dopustnice.

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.8.2009 19:57:22   
niky31
user posted image user posted image user posted image ,

Bravo prve, Mojca976 in nataša35. user posted image user posted image user posted image user posted image .
Želim vam brezkrbno in lepo nosečnost.user posted image user posted image user posted image

Midva sva pa šla obiskat štorklje v Ptuj, sedaj pričakujeva midva njihov obisk.user posted image user posted image .

Lepo bi bilo. Ta mesecdelam vsebrez testov,bomovidli kako bo šlo.

Izogibajte se stresom punce, tudi tiste ki ste noseče, mislim da je stres v veliko primerih kriv za neuspeh pri poskusu zanositve in za s. splave.
Zato čimbolj veselo in pozitivno naprej.

VSEM VELIKO SREČE IN VELIKO user posted image user posted image .

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.8.2009 5:47:06   
CJ
...evo CJ se javlja...žal z nobenimi novicami...ni tečke...zaenkrat...MOJCA 345...sem se vzdržala...danes pa res delam test...se itak javim tukaj gor...kaj pričakujem? nimam pojma...je kot vsak mesec, nobenih posebnosti...torej se tipkamo proti večeru... LUNA83 hvala, da si se spomnila na nasuser posted image ...

lep dan vsemuser posted image ... CJ

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.8.2009 7:58:35   
LUNA83
oJ,..no da sem vam še jaz javim,.. moje tečke še ni,.. mislim pa da bo prišla ker se mi je nožnica full posušila,..slab znak...Boli me nič,..simptomov ni,.. bomo videli,..

Čakamo +

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.8.2009 8:26:05   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Hej punce. Jest mam še en teden do dneva D, pa v bistvu tudi že komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali user posted image
Ker tako veliko belega toka res še nisem imela, no danes me "za nagrado" še trebuh boli pa joške na dotik user posted image . Pa ne da opažam neke znake user posted image

Dini - kako je v novi službi?

Pa ostale klepetulje, kako ste?

Dobrodošle nazaj vse dopustnice.

te znake sem jaz imela in evo test je pokazal user posted image ...danes bi je mogla dobit, pa je ni, pa mi je kar čudno, da je ni user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?