Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (6.1.2010 22:46:40)
|
Aaaa, Pikapolonica nisem vidla tvojega posta prej!! Si bla danes? Jaz sem bila, ampak bom verjetno kar ob torkih in cetrtkih hodila, ker nas je blo 6 vceraj in mi je blo ful bolj fajn, kot danes v tej guzvi. Kera pa si ti? Edina, ki se je tako iz glave spomnim, da bi lahko imela prej rok, ker je imela malo vecji trebuscek (pa da je imela crne hlace) je imela tako vijolicno majcko pa bolj temno rjave lase, malo daljse. Si to ti? [sm=smiley36.gif] Sem pa slisala krtkova in mkbk, da vas je blo kar vec novih v ponedeljek. Pridne punce! Jutri mene zal ne bo, ker grem na kosarkarsko tekmo Olimpije. Pridem spet v petek. Potem pa se v torek in sredo, da vse obiske porabim. Potem bom imela pa po moje kaksen teden pavze preden vnovcim tascinih 18 obiskov. Da se malo odpocijem. Ceprav so mi ti trakovi vedno bolj vsec [sm=smiley1.gif] Cojka, sploh me ne hecaj s tem kako sem pridna s pilatesom! Hodim tako divje 2 tedna, ker bi mi drugace obiski zapadli. Ti pa si itak cist sportna. Ziher ze komaj cakas, da rodis, da bos z vozickom okrog jezera tekla, a ne? [sm=jezicek.gif] Pa pusti gor slikice, zakon so! Skoda, ker ni nobene z G. Da bi te zascitnisko za trebuscek drzal [sm=smiley1.gif] Ursa, koliko pa tvoj moz zaracuna za te nosecniske slike? Krtkova kako je film? Jaz bi ga ful sla gledat, ampak mi je nadsmesno, ker je Sherlock kar en fighter. Pa Watson. Kr neki. Samo se cakam, da pride en film ven, kjerbo Poirot reseval svet. Haha. Pa res so smesni ti vasi sefi, da so vam zaprli take strani. Sploh vam v marketingu. No ja, upam, da se bodo spametovali. Da bos lahko tudi na FB med sluzbenim casom azurna [sm=jezicek.gif] Spet sem pozabila kaj sem se hotela. Baby brain [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|