Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (5.1.2010 15:52:43)
|
Zivjo punce! Pridne ste, cveke. Jaz ne morem biti pri aprilcicah azurna pa se tu. Se mi zmesa [sm=zmeden.gif] Niti se ne spomnim o cem ste se vse pogovarjale. Za krtkovo vem, da je sprasevala za 3d. Kaliste in dr. Strah v Domzalah ni eno in isto. V Kaliste gre Cojka, ce se ne motim. Jaz sem bla pa najprej pri Strahovi narocena, ker mi je bla super prijazna na nuhalni, potem sem si pa premislila, ker je ena od aprilcic res ful priporocala Septum na Smartinski. In ze ko sem klicala so bli ful prijazni in je rekla, da stane 85 eur. Nic ni o 120 govorila. Sem pa narocena v ponedeljek in obljubim, da bom takoj porocala kako je blo in ce se splaca. Vse kar vem je, da traja eno uro in da lahko s sabo pripeljes 4 osebe. In da ti oni vse specejo na cd. Aja, takrat bom 25 tednov in 5 dni noseca, tako da mislim, da imas ti se cas da se prijavis na 3d. Drzim pa pesti, da bo nas piskotek pokazal spol. Jaz spat ne morem zaradi tega, ker ne vem [sm=jezicek.gif] Kako sta se imele z mkbk v Tanergiji? Sta me zignorirale na FB, ko sem vaju sprasevala [sm=smiley36.gif] Kdo pa vaju je imel? Stasa? Taka blond, nadprijazna. Ona je ful super, ampak je ne bo vec dolgo, ker gre v tujino studirat. Ob torkih in cetrtkih je pa ena druga. Polona se mi zdi. Tudi fajn. Kdaj gresta spet? Jaz grem po moje danes pa jutri pa v petek. Imam cist prevec teh vaj pa se bojim, da mi bodo propadle. Ni pa glih kar tako za stran metat teh 58 eur, a ne? Dobrodosle vse nove!! Tortice bodo kaj kmalu? Tako, da bosta lahko se Ursa in Zvezdici ostale. Da se bomo malo bolj spoznale. Poleti in jeseni bomo veliko skupaj [sm=jezicek.gif] Lep dan vam zelim! [sm=pujs.gif]
|
|
|
|