Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 21:52:13
|
|
|
|
majana79
|
Ja kr navadte se, pol ko pridejo ven je še hujše. Ej Živa, a maš vsaj cimre kul? Me smo ble takrat same 'pritiskarce' v eni sobi, smo se prou fajn ujele. Je bla pa tut ena ku jo je dete tako zafrkavalo. En dan pred mano je šla v porodno, pa še ni rodila, ko sva šla midva z Juretom domov (so jo nazaj na oddelk poslal po enem dnevu in je spet pršla v isto sobo, na isto postlo ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 13:38:40
|
|
|
|
andmoj
|
Ojla! Da se še jaz malo javim. V petek sem imela ctg. Sem bila full zadovoljna, ker sem bila po dolgem času takoj na vrsti in mi ni bilo treba čakati po 2-3 ure, kot je bilo zadnje čase. No, nekaj se nam končno dogaja, vsaj po tem, kar sem videla na ctg-ju, zdravnica pa je rekla, da se že počasi pripravlja. Jaz že komaj čakam, da rodim, no, moj dragi pa mislim, da nasploh komaj čaka. Brat je mel včeraj rojstni dan, pa je mislil, da se mu bo želja uresničila in da bomo držali našo že včeraj v naročju, ampak sem ga lepo potolažila, naj kar še malo počaka. Se pa nekaj pripravlja, da bo spet vroče. Zdaj pa šibam do konca skuhat kosilo. Aja, kmalu bi pozabila: naslednji pregled+ctg imam 17.07.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 15:05:07
|
|
|
|
vim
|
Danes pa ljubljančanke nismo prav zgovorne, a vse kuhamo kosilo. Joj jaz ga moram tudi pa se mi ne da, samo sem jaz na vrsti. Če je bila včeraj riba je danes dan špagetovov, hehhehe.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 15:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
dans sm jaz že skor vse živce zgubila s tamalim k pojma nimam al ga neki kuha al je pa v takem obdobju da je jok in to non stop enostavno zdele sm že tok izmučena k da bi ne vem kaj vse delala a nisem pa nič,no lažem sm kosil nardila pa se z vrelim oljem glih po trebuhu polila sm super ane mislim dans je tok fantastičen res tko da kej slabi se že ne more zgodit razen če tamala vn prleti nč grem zdej do konca pospravt dokler mam še mir k pol bo spet noro živček ti pa še kr vztraji 2 v 1
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 17:03:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka blue - no vidim da tvoj laptop ni v gnoju, moj racunalnik pa ne v potoku sam seznami so pa se vedn zmazek ljubljanskih nosečk nas pa res hecajo.. samo neki lažni alarmi živa25 maš ZS
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 18:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
joj majana.... meni bi se zmešalo, če me iz porodne še enkrat pošljejo gor... Cimre so pa tko tko... Niso kaj dosti zgovorne in dinamične, sicer pa so prijetne punce... Malo mi je dolgčas z njimi ampak bo že... Upam da me jutri domov spustijo... Ali pa da grem ponoči rodit. Sicer nevem kaj bom tukaj, ko se začne ta vročina
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 20:25:54
|
|
|
|
majana79
|
živa, kaj ti je pa zdravnica rekla? Meni je šlo to čakanje da se odločijo kaj bodo z mano najbolj na živce. Pa vsaj dan sem težila, da hočem domov. Upam da ti jutri povejo kaj in kako... Ti jih pa kar vprašej, ker vsaj naša je bla čist nezgovorna.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 20:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem kaj je rekla.... V petek sem jo nazadnje vidla, ko je rekla da grem v soboto domov, pa ni blo nič iz tega... Bomo vidli... Neki me špika danes, mogoče pa le ne bom šla ven
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 20:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni pa se čep ni odluščil,... sem se prej odprla. Sej menda ni pravilo, je pa predznak, da se je nekaj začelo dogajat... Moj čep pa ni bil rjavkast ampak je bil kot smrkelj... Menda je tako, če se odlušči nežno, da ne zakrvavi zraven To pa sem imela,... dooolg smrkelj; ampak kar nekaj tednov prej Sem naslednji teden imela pregled in me je v čakalnici nekaj začelo špikati, me je takoj poslala na ctg, tam pa nič,... so mi rekli, da še nekaj časa ne bo. To je bilo 20.4., rodila sem 11.5.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 20:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja kr navadte se, pol ko pridejo ven je še hujše. Samo prvih nekaj tednov,... majana, ne jih strašit!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 20:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andmoj Brat je mel včeraj rojstni dan, pa je mislil, da se mu bo želja uresničila in da bomo držali našo že včeraj v naročju, ampak sem ga lepo potolažila, naj kar še malo počaka. Moj oče je tudi mislil, da bo tako,... pa se je Urban rodil en dan kasneje. Mogoče bo pa danes kaj,...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 20:48:56
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Samo prvih nekaj tednov,... majana, ne jih strašit! Ah ne, sej sem se samo hecala. Prav fino je, ko pridejo ven, hudo je samo, ko jih kaj matra.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 21:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej glede čepa bomo vidli kako bo in kako ne.... Neki me špika v križu... no nevem v trtici Mislite da bo kej?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.7.2009 21:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Samo prvih nekaj tednov,... majana, ne jih strašit! Ah ne, sej sem se samo hecala. Prav fino je, ko pridejo ven, hudo je samo, ko jih kaj matra. (žal nas celo življenje nekaj špika,... ) se včasih spomnim na čas, ko sem bila noseča in ko sem čakala in čakala, da je prijokal iz trebuščka,... prav luštno ga je videti in vsaj vedeti, kako se ima in kakšen izgleda,... vsak mesec z otročkom je boljši! živa, tole špikanje pri tebi pa zna nekaj pomeniti,...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 8:29:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
samo da zaželim lepo dobro sončno in toplo jutro vsem ljubljančicam... mi smo za spremembo naspani... tuki vidim da se še nič ne dogaja, da se ni nobena še danes javila.. kje pa ste zaspanke??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 9:38:17
|
|
|
|
sinskaT
|
O Živa a ti bi že kar rodila? No saj važno, da bo vse ok - upam, da se ti danes kaj začne oz. da te spustijo vsaj domov. No naš je uradno čez rok, že zjutraj sms-i - pa kdaj boš, pa kaj misliš jao jao, naj jim bo, saj ne vedo kaj govorijo (ali niso rodili ali niso šli čez PDP). Ful hecno, prej so bili pa vsi pametni kako bom ja kaj prej rodila, 2. otrok pa tko, ja mu že tko paše a ne. Danes grem nardit eno oreng turo, pa zvečer mehiška hrana, keks pa ni vrag,d a se kaj ne začne Blue - hvala za koristne linke!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 9:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
evo frišne novičke z vizite... Sem še zapta, kljub špikanju v križu in trebuhu CTG-ja danes še nisem imela, tko da ko bo bom kej več vedla verjetno. Danes ostajam še tukaj, da bo dr. Tomažičeva pogledala moje cukre, pol bomo pa vidli kako in kaj. Je rekla zdravnica, da bi se jutri zmenili za domov... Upam da me jutri res usliši pol
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 9:55:35
|
|
|
|
BOOMER
|
oj bejbe! Sam da se mal javim. Vidim da smo Ljubljančanke mal manj zgovorne Jah kaj češ, mene moja not vsakič tepe, ko se zicnem za računalnik Tko da pri nas po moje do avgusta ne bo nič hehe. Čestitke vsem svežim mamicam pa pogumnicam, ki vam je že materinstvo že laufa! Blue - super ta seznam za prvo pomoč živa25 - še 3tedne noge skup sej še malo, glavn pa je, da je mali ok. prepovedan izhod za nosečke do konca tedna (bo +30 - itak zaključmo sprehod po 2minutah )
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 10:05:42
|
|
|
|
eee35
|
Ojla, vsem ...boomer, mogoče bi bile ljubljančanke bolj zgvorne, če bi prej ugotovile, da obstaja forum ˝ljubljanske nosečke˝ . Meni je uspelo v 36 tednu . Upam, da ostale ste bolj pri stvari! živa25:, ti pa si naša avgustovka, se mi zdi ? Drži se še teh par tednov!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 10:48:25
|
|
|
|
vim
|
Eee35 bolje opaziti zdaj kot nikoli, a ni tako. Dobrodošla, še 1 mesec praviš. Drži se. Jaz sem sicer julijka ampak nič ne kaže da bo julija ali pa še 16 dni, me pa že vse tišči.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 10:50:10
|
|
|
|
vim
|
Živa saj bo zdrži še malo. Jaz imam pa v četrtek spet merjenje cukra, hudiča spet mi baje preveč niha. In bomo spet pili .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 11:02:28
|
|
|
|
ledenka
|
kako smo kaj? naju vročina ne moti, v vozičku je hladno, mami pa mora itak kile zgubljat
< Sporočilo je popravil ledenka -- 13.7.2009 11:03:43 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 11:22:19
|
|
|
|
BOOMER
|
PUNCE JAVLJAM V IMENU KATRINKE: "To pa je zato k sm govorila da bom zadnja rodila - ob 2.56 je na svet prijokala nepricakovano najina princeska Suzana Vanesa, tehta 2910g in velika je 50cm, obe sva uredu." Čestitke bejbi, po vsem slabem skupaj pa uživejte in se crkljate! Ful lepo tkole presenečenje...jest sm čist mehka, moj pa tud, sem mu kuj javla...aaaaaaaaaaaaah vim - kaj a midve bova do konca štrajkale al kaj? Včeri sem popoldan pestvala 7kilsko lepotico pa ni blo dodatnega špikanja al pa kej objava na rodili smo - a je kera že to delala, a lahk to ke pošle pliz? Al mi pa pove bom jaz..Thx expecting (still) - a veeeeeeery long wait it will be!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 13.7.2009 11:32:05
|
|
|
|
majana79
|
O madonca, to pa je presenečenje! Čestitke družinici. No, če hoče katera rodit, naj se preseli, tako kot se je katrinka. To je sigurno od vsega miganja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?