Teja K
|
Dannnnnnnnnnnn ljubljančanke! Jaz ta vikend uživam v hotelu mama, sicer s statistiko v naročju, ampak nič druga pa ne rabim počet... Cojka -frizure nove še ni. Nekako ni nikol pravi dan za to, sem hotela včeraj po pregledu it pa se mi potem ni dalo, ker sem bila tako navdušena , mi je moja G naredila UZ, če prav ga tokrat naj ne bi, ampak sem videla srčka kako bije, je nogice in rokice okrog sebe metalo in sem bila čistoooooooooo razsnežena, imam spet novo fotko, na kateri se lepo vidi NS - sem povedala G da nisem šla na NS, pa mi je kar ona naredila . sicer nima licence, ampak je rekla, da je važno da se vidi svetlina (pa sem prihranila od 60 do 100€, kar bom nabenila za boljši voziček ). Včeraj sem kasneje še šla v Mamito v Mariboru in sem dobila kavbojke nosečniške za 25€ - naj bi imele napako, ampak jaz je nisem našla hihihihi... sicer so v tej trgovini cene tako navite, da sem že skoraj šla ven, ampak potem sem zagledala te kavbojek in potem sem zagledala še voziček, ki mislim, da bo moj postal , ampak prosim, ne me vprašta katere znamke je, ker sem pozabila... je pa kobinacija zelene, z vsemi prilogami (sedež, zaščita proti dežju, košara,... - razen torbe) in je trokolsenik, cena pa je 520€ in upam, da bo še kaj znižan drugo leto, ker bo star model ... Uhhh sem se razpisala... Neka_noč, glej ne sekiraj se, vsakemu se lahko kdaj zgodi da kakšno novico presliši noooo , me pa strašno moti, da se sestre drznejo tako obnašat in se zdirat na obiskovalce... gre tudi na lep način povedat , madona ti zdravniki in te sestre, kaj si drznejo vse... v drugih službah pa moraš biti prijazen, nasmejena,... - res me to jezi... No lepo bodite! Grem dalje hotel Mama uživat
|