Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (5.3.2010 9:58:13)
|
Guten Morgen punce. Nimam nic kaj dosti casa, ker ce ne bova sla pocasi od doma, ne bova nikoli do Maribora prisla. Od kje zdaj spet sneg?!? [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Pa se na "saj veste kateri" temi sem mogla razcistit dolocene stvari, ker me je uboga amelie obtozila, da namigujem na seksualni odnos z njenimi psmi. Wtf?!? Ni niti pomislila, da sem mogoce imela kdaj kasno sluzbo, ki bi imela veze z ministrom za kmetijstvo, veterinarsko upravo in bogimi kuzki. Tako, da petrca, da se ne bos ustrasila, da me to ful pali in sem te zato sprasevala. Jaz se za pse se vedno zanimam zgolj zato, ker so mi lepi. Ah ja, mens sana in corpore sano [sm=jezicek.gif] Pa niti ne bom vec zgubljala besed o tisti temi, ker mi nobena dekompresija na svetu ne bo pomagala, da se pomirim. Samo kadit bom zacela nazaj. Pa se zadnjic mi je marjanaj kazala neke brosurice o tem kako je dobro ne kaditi. Pa bo slo vso njeno dobro delo v franze [sm=smiley36.gif] Krtkova in Cojka, hvala za smse, ampak sem tako pozno prisla domov, da potem niti nisem vec gledala. No, sem pa vsaj dobro spala. Mogoce sem bila utrujena od vsega pasjega dihanja. O moj bog, spet smo pri psih. Se razumemo kaj hocem povedati?!? Dihanje po pasje med popadki ob koncu prve porodne dobe. Đizus, jaz si ne bom vec nic upala napisati [sm=zmeden.gif] Upam, da ste vse ok in da se boste imele lepo danes. Jaz sem source of darkness pa se bom danes zato umaknila [sm=jezicek.gif] Aja, Cojka, spomni me, da ti o baby shower povem, ce te se zanima. Saj to ze itak ves, da sem v ameriki zivela in imam polno (nepomembnih) informacij o teh stvareh. Je pa res all american to. Ena moja sosolka iz amerike ima rok 1 maja in je ravno zadnjic dala slikice od baby shower na fb. So se ograli igrico "How big is mommy?" Nein danke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Lepo lepo se imejte pa se vidimo drug teden! [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|