marjanaj -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (4.3.2010 19:56:35)
|
evo mene, samo malo sem sla na potep na svez zrak [sm=smiley36.gif] pa sem sele zdaj prisla domov [sm=smiley36.gif] to je pa vec kot odlična novička za nax in taia! [sm=bravo.gif] Me heppy! [sm=bravo.gif] torej, ce povzamem za jutri, se najprej vidimo v Zvezdi ob 12h, pridruzita se nam tudi bcljka in cojka (da se ne bos zdej ven izvlekla, ker imas potem samo še skok do fužin), ki nas nato obe zapustita. Če uspe tudi taniki, gre mogoce lahko potem s cojko ali bcljko do zaloske? [sm=zmeden.gif] Me pa gremo v Merkur, Bauhaus,... potem bo tudi krti odpeketala domov kuhat, midve neka_noč pa greva lahko jest, če ti še ne bo prepozno [sm=smiley36.gif], v Kratochfillu imajo božanski pohan sir z odlčnim pomfrijem in dobiš dva kosa! Tukaj imajo res najboljšega. Lahko pa greva v Mercuriusa, kamo jaz hodim med službo na kosila, kjer se dobro je in imajo tudi cool menuje [sm=smiley36.gif] ok, sem že zabluzila, mi kar sline tečejo [sm=smiley36.gif] MaliMišek, danes sem šla čez Benetton v Emporiumu in so res hlace full znizane in imajo kar izbiro. Pejdi tja pogledat. bcljka kam si sla na 3D?
|
|
|
|