Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (1.3.2010 11:12:52)
|
Zivjo punce! Hvala vsem za cestitke ob vselitvi! Super sem spala in ko sem se zbudila je bil tak soncek, da sem bila prav srecna. Imava pa ful velika okna v dnevni in kuhinji in ko sem zjutraj prisla me je skoraj kap kako slabo so pomita. Cist so flekasta. No, ko pridete na obisk, dobi vsaka eno okno za pomit [sm=jezicek.gif] Sem vam rekla, da se bom zdaj bolj pogosto javljala. Ampak ce bo pa prepogosto pa spet nic ne bom naredila. Danes bom sprobala nov pralni stroj, da potem lahko stvari za knedeljcka zacnem prati. In kupovati [sm=smiley36.gif] Za Nax se strinjam, da ji posljemo telegram,. Meni je vseeno kaksen je in kaj je zraven. Vesela bo v vsakem primeru! [sm=bravo.gif] Neka noc, jaz sem jutri ob 12 v porodnisnici LJ, ker imam dekompresijo. Kje (in kdaj) si pa ti? Bi sla na kavo v Storkljo? Mojo stevilko imas, tako da se komot zmeniva, ce bos imela cas. Cojka in Marjana, kdaj pa imata vidve dekompresijo? Ful se veselim MS danes! Mi imamo ob 6 zvecer 2 tedna. Cojka in Sasa, vidve imata pa dopoldan, a ne? Kaj pa Krtkova in MM? Kako pa imata vidve? Krti, a si na bolniski? Aja, se glede avtov, meni so ti "dostavni" ful grdi, ampak sem pa slisala, da so v redu za druzine glih zaradi drsnih vrat. Pa prtljaznike imajo velike pa poceni so. Ampak na zivce mi gre, da mi ga mati vsiljuje. Ah, celo nosecnost se ze pregovarjam z njo in ostalimi. Mogoce res hocejo samo pomagati, ampak ne maram tega, da mi vsi vsiljujejo svoje mnjenje. Pa vozicke. Pa knjige. Pa otroske sobe. Pa ... [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Haha, kako sem jaz neumna. Sama sebe sem sposobna v slabo voljo spraviti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Grem na kavo pa neumita okna gledat. To bo se veselo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|