marjanaj -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (28.2.2010 21:45:43)
|
Aglaia ja bravo za novi domek [sm=bravo.gif] A se disi po svezem? Najboljs da pridemo cim prej malo na obisk, dokler še ni nič umazano, da ti ne bo treba pol pucat [sm=smiley36.gif]. Ej taščico pa malo na hladna tla postavi. Se je čisto navdila, da te ima pod kontrolo, a ne? [sm=smiley2.gif] Če ji boš preveč popustila, bo potem, ko boš doma z [sm=duda.gif] skoz hotela pri tebi viset [sm=smiley29.gif] Zdej pa ti sam reč, pa pridemo k teb! [sm=bravo.gif] krtkova in MM jutri lepo pozdravita nax, jaz imam na žalost zobarja ob 18h, drugace bi se vama sigurno pridruzila potem po MŠ. Sej bi z veseljem špricala tegale mojga zobarja, ampak ker greva skupaj z mojim [sm=love.gif] in on je še večji zajec, kar se tiče zobarjev, kot sem jaz, morava drug drugega spodbujat [sm=smiley36.gif]. Tako ali tako naj bi imela samo redni preventivni pregled, ker je ze vec kot 1 leto, kar sva bila nazadnje pri njemu. Je pa zobar faca, tako da vsaj nekaj. Pa tut navajen je že, da če mi ne pokaže inekcije, ne odprem ust [sm=smiley36.gif]. katrinka pazi se in ne pretiravaj. Zato pa imas [sm=love.gif] da zdaj kaj naredi namesto tebe. Joj kolk je lahko bit pameten drugim, ko pa vem, da sem v bistvu jaz ista. [sm=smiley29.gif] Raje sama kaj naredim, preden se spravim dragemu razlagat, kaj bi rada da naredi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|