katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vixen Hvala za čestitke! Ni fotomontaža, ni. En tak mali pozer je, če je buden. Ampak je sonček, veliko spi in pridno je ( , dojenje je steklo, ). Čisto nenaporen otroček je. Joka samo, kadar ima vetrove. V porodnišnici so mu dodajali malo Aptamila, ker je že lačen ven prišel , jaz pa sem dobila malo bolj konkretno mleka šele tretji dan; po flaški ga je tako eksal, da nič čudnega, da ga je potem malo napenjalo. Ja, biti doma je zakon. V porodnišnici nimaš nič miru; pa najhujši niti niso bili naši sončki, ampak vsake 5 minut nekdo uleti v sobo. Od 8h do 15h se zvrstijo: ena, ki pobere ta star čaj, snažilka, ki pobere smeti, sestre za nego otrok, tiste, ki prinesejo zajtrk, dve viziti (otroška in ženska), ena, ki pride vprašat, če bo kdo mleko, sestra, ki pride ženskam merit temperaturo, ena, ki prinese kosilo, spet sestre za nego otrok, ki so stari šele en dan, sestra, ki pride preverit sluh otrokom, ki so stari dva dni, ena, ki pride po otroke za UZ kolkov, snažilka, ki pomije po tleh, pa še vsaj ena ali dve, ki prideta po smeti. Pa ziher sem še kaj pozabila. Potem imaš tri ure obiskov, pa jovo na novo do večera (do 22h). In potem se vse umiri... Za pet minut, ko začne jokat kakšen od otročkov. Sej ne rečem - je fino, da imaš na dosegu gumba ves čas koga, ko te skrbi ena od milijon stvari, ampak tri dni je bilo ravno prav; še en dan noter bi me pa fental. pod tole se pa podpisem - točn tko je, meni sicer dopodanski dzubus dobro del, ker je hitro dan minil - zvecer se mi je pa vlekel cas ful, meni so bli se te trije dni prevec ... hb za dobre cimre moja suzi ne spi, mene pa glava ze boli k bi tok sla spat...jo mam v lezalniku in upam da bo zaspala - no vsaj moj lepo drnjoha
|