|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
27.7.2009 19:51:39   
Anonimen
toliko čvekate o rojevanju in porodih, da boste vse tri šle rodit po vrsti ali čeznjo!
vsekakor vam želim čim hitrejši in čim manj boleči porod!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
27.7.2009 20:55:16   
Anonimen
Upam da bomo šle mimo vrste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
27.7.2009 21:11:13   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER
plodovnica - kako naj vem, če mi je odtekla, ko sem nogami tko potim, da je itak vse mokro?user posted image user posted image

ta je pa dobra user posted image  user posted image  

živa25 luštne slikce user posted image  user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.7.2009 21:11:47   
Blueeyes
majana79 in ana** kje se vidve potepata... nobenga glasu od vaju???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.7.2009 21:16:52   
majana79
O blue, lih te iščem na msnju...

Ma jst se z Juretom preganjam cele dneve user posted image Smo mel tako pester vikend, da je groza... Danes sva bla tut spet doma, ga ful napenja, je bil že ves znerviran, ker se je zbujal na 20 minut. Pa po dolgem času se mi je zbudil ponoči ob pol 2. Vsaj na sprehodu je prej spal, tako da je prinesel notr za nazaj.

Sploh ne vem zakaj je kar naenkrat tako slabše s tem napenjanjem...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.7.2009 22:50:40   
Anonimen
majana, bo minilo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
z masažo trebuščka si že poskusila? (saj, verjetno si,... uživajo, če z usti "poprdevaš" po njihovih trebuščkih!) in pa masaža stopal,... spodbuja prebavo!
če imaš biogaia kapljice, priporočam, da jih ukineš vsaj za kakšen dan, da vidiš, če je kaj drugače (Urbana so zapirale, ko sem jih ukinila, je bilo vse ok)
poskusi z čajčkom: janež odpira, kumina zapira, kamilica pomirja (vse v minimalnih količinah, dodaš tisto, kar otroček potrebuje).

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
28.7.2009 8:09:45   
katrinka
dobro jutrouser posted image

majana79 - tudi mojo suzi napenja, zacelo se je ze v petek, vceri je bil pa obup, si je moj zvecer kavo skuhu da bo celo noč dezuru, no mala je bla tok utrujena da je zaspala ob 21ih, ob enih jo je previl in dal takoj nazaj spat ker se niti zbudila ni, pol ob treh sem jo podojila in spala do pol sestih, in se je napenjanje spet začelo - a mi je uspelo jo pomirit da zdele v lezalniku zadovoljno spiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

katrinka - očitn je moja tko trmasta ko mama..ampak nekaj me pa čud - nabija pa še vedno ko pri norcih - sej je tvoja bla tud do konca žvahna...al med popadki dajo mir? k obojga pa res nam zdržalauser posted image

meni je moja brcala cel dan normalno, celo med zacetnimi popadki je brcala - tisto da se na koncu umirijo - v mojem primeru ni veljalo, je pa res da se ne bi rodila, ce ne bi mi voda odteklauser posted image

vim - torej ti bodo na pdp sprozili - no se malo pa bo, pa bo dete julijskouser posted image

ziva - ti kr med julijke pridi - sej na koncu boste ti, pa vim in boomer cimre v p - enkrat sm to ze napisala pa sem sebe se dala zravn - ups...sem prehitelauser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.7.2009 8:35:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

majana, bo minilo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
z masažo trebuščka si že poskusila? (saj, verjetno si,... uživajo, če z usti "poprdevaš" po njihovih trebuščkih!) in pa masaža stopal,... spodbuja prebavo!
če imaš biogaia kapljice, priporočam, da jih ukineš vsaj za kakšen dan, da vidiš, če je kaj drugače (Urbana so zapirale, ko sem jih ukinila, je bilo vse ok)
poskusi z čajčkom: janež odpira, kumina zapira, kamilica pomirja (vse v minimalnih količinah, dodaš tisto, kar otroček potrebuje).

Ja, masiram ga zdaj res ob vsaki priliki, s tem da mu bolj paše prej, kot pa potem ko ga napenja. Pa 'poprdevanje' mu je tudi bolj všeč prej. Ko ga napenja mu v bistvu še najbolj koristi da mu damo nogice na trebuh. Aja, pa 'kolo' voziva ko je na previjalni, mu je tudi všeč. Sem pa sedaj veliko bolj striktna glede kupčkov in (sicer z muko, ker me boli rama) ga nosim če ga ne podre tudi 20 minut. Danes zjutraj je bilo veliko boljše, je dobil še ene kapljice tako da zdaj oba z očitom spita. Je oči danes kar doma (ga je mami prepričala user posted image - sej ne da rabi velik user posted image ), ker grem pol itak h G, pa bi tako in tako prišel domov.

Aja, čajčka mu dajem pa komarčkovega od hippa (vem da je sladek, ampak...) pa imam eno mešanico iz ene zeliščne kmetije pri nas, pa naredim ful blagega, in sicer kumina, triplat, komarček in kamilice. Ga pijem jaz pa še njemu dam.
Zdaj pa po dolgem času jem belo kavo s kruhom in uživam v miru. user posted image

Aja, katrinka, ful dobro ime ste izbrale za starševski čvek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.7.2009 8:36:18   
majana79
katrinka, upam da Suzi kmalu nehalo napenjat. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.7.2009 12:00:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

katrinka, upam da Suzi kmalu nehalo napenjat. user posted image

ja dons je veliko veliko boljeuser posted image
prej se je tok pokakala kot se se ni - upam da ji bo zdaj boljeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.7.2009 12:22:10   
Anonimen
dan
jaz sm dans glih tok zmatrana k včer kot da sploh ne bi šla spat ponočuser posted image tamali je tud kr neki jokcast sam dedi pa dedi da bi se skoz s traktorjem vozu,jedu nič in pol še zanalašč kej polije pa smo tmuser posted image
jutr grem pa vodo dat tko da mam bus pa šele 12.30 tko da če bo ktera kej frej lahk pade kak sokecuser posted image
a Živček teb k je tok dolgčas da kr pospravljaš?user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
28.7.2009 12:27:16   
Anonimen
ja zgleda ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej razmišljam kaj naj za kosilo nardim, ker se mi ne da kuhat sam zase, pa nimam nobene družbe, da bi kej druzga spelala user posted image   Perila se mi pa danes ne da... Pa križ me že ubitačno boli od tega sesanja, pomivanja in mazanja,... Eno rundo perila sem vseeno oprala in obesla, zdej pa naj se samo posuši, ker mam slečeno postlo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
28.7.2009 12:34:37   
Anonimen
ja pa še zmer nisi povedala a bi prišla na sokec jutri al neuser posted image
no sej če ma ktera druga cajt tud lahk,sam tok da vem da ne bom kej druzga potem planiralauser posted image
glede križa pa no comment se ti lahk sam pridružim v klubu,trebuh mi lepo otrdeva,noge mi bodo pa vsak cajt odpadle
nč zdej grem pa pogledat za tamalim kva počne spodi k dedija pa babi tko okol prsta vrti da je kr jojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
28.7.2009 12:51:00   
Anonimen
Ja lahko, ampak nisem čist dobr dojela kdaj si misnla.... Jst sem sicer frej, ampak plan si pa morem nardit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
28.7.2009 13:14:27   
Anonimen
no tm okol 9 bom v centru že pa tm do pol 12 nekak k pol morm it na vevče da dobim bus za našo oddaljeno deželouser posted image tko da med 9 pa 11.30 ,lahk tud prej k vrjetn ne bom rabila 2 uri da se ululam v tist kozarček no vsaj upamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
28.7.2009 13:27:51   
Anonimen
Ja ni panike... Se zmenva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A se nama še kera pridruži? Kje se pa dobiva ob 9h?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
28.7.2009 14:13:39   
Anonimen
katrinka, kako pa ste naslovile forum?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
28.7.2009 14:21:11   
Anonimen
Živček a se dobive tm pri prešercu?tm se mislim ne bove mogle zgrešit potem bove pa vidle kam naju bodo nosovi potegniliuser posted image evo pa prek ZS-ja ti bom še cifro poslalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
28.7.2009 17:55:34   
katrinka

kateri forum imas v mislihuser posted image

ziva25 - oh kok si ti pridna - a te tvoj user posted image se kej hecauser posted image

vim - boomer - kako kazeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.7.2009 17:58:22   
Anonimen
Ja še heca ja, samo ga ignoriram.... Sem se odločla, da bom živela normalno in da se ne bom pustila popadkom, ki so sem pa tja user posted image user posted image user posted image   Pa da vidmo kdo bo koga user posted image user posted image user posted image

Larilu SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ob 9h na prešercu, pol pa naprej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
28.7.2009 18:08:50   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ja še heca ja, samo ga ignoriram.... Sem se odločla, da bom živela normalno in da se ne bom pustila popadkom, ki so sem pa tja user posted image user posted image user posted image   Pa da vidmo kdo bo koga user posted image user posted image user posted image

oh si me nasmejala - mas prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.7.2009 18:15:19   
Anonimen
Jah kaj pa nej user posted image user posted image user posted image   Če me on zeza, bom pa še jst mal njega... Se upiram z vsemi štirimi misli na bolečino, ipd. Me pa križ boli da je za popi.did user posted image user posted image user posted image   Sploh danes k sem sesala, pomivala in povrh vsega še mazala po tleh user posted image user posted image user posted image   K da mi še ni dost, da sem noseča, še samo sebe mučm user posted image user posted image user posted image   Švic mi je pa kr kapljal po nosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No cote sem si pa za drugič pustila... Se mi danes ni dal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kej Suzi? Je bolje, k se je pokakala? Kako pa ti? Šivi ok?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
28.7.2009 18:18:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

kateri forum imas v mislihuser posted image

majana je omenila naslov za starševski čvek, verjetno je mislila na julijke:)

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
28.7.2009 18:31:51   
andmoj
Pozdravček!!

Samo na hitro se javim, da smo od nedelje doma, ko bo pa kaj več časa, pa ko pridem k sebi napišem kaj več.

Lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.7.2009 18:52:38   
Anonimen
andmoj, lepo se rihtajte!user posted image

(odgovor članu andmoj)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?