majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, bo minilo! z masažo trebuščka si že poskusila? (saj, verjetno si,... uživajo, če z usti "poprdevaš" po njihovih trebuščkih!) in pa masaža stopal,... spodbuja prebavo! če imaš biogaia kapljice, priporočam, da jih ukineš vsaj za kakšen dan, da vidiš, če je kaj drugače (Urbana so zapirale, ko sem jih ukinila, je bilo vse ok) poskusi z čajčkom: janež odpira, kumina zapira, kamilica pomirja (vse v minimalnih količinah, dodaš tisto, kar otroček potrebuje). Ja, masiram ga zdaj res ob vsaki priliki, s tem da mu bolj paše prej, kot pa potem ko ga napenja. Pa 'poprdevanje' mu je tudi bolj všeč prej. Ko ga napenja mu v bistvu še najbolj koristi da mu damo nogice na trebuh. Aja, pa 'kolo' voziva ko je na previjalni, mu je tudi všeč. Sem pa sedaj veliko bolj striktna glede kupčkov in (sicer z muko, ker me boli rama) ga nosim če ga ne podre tudi 20 minut. Danes zjutraj je bilo veliko boljše, je dobil še ene kapljice tako da zdaj oba z očitom spita. Je oči danes kar doma (ga je mami prepričala - sej ne da rabi velik ), ker grem pol itak h G, pa bi tako in tako prišel domov. Aja, čajčka mu dajem pa komarčkovega od hippa (vem da je sladek, ampak...) pa imam eno mešanico iz ene zeliščne kmetije pri nas, pa naredim ful blagega, in sicer kumina, triplat, komarček in kamilice. Ga pijem jaz pa še njemu dam. Zdaj pa po dolgem času jem belo kavo s kruhom in uživam v miru. Aja, katrinka, ful dobro ime ste izbrale za starševski čvek.
|