marjanaj -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (22.2.2010 23:48:12)
|
Pa srake no, sem vam rekla, da se ne prevec razpisat, ker cel dan ne bom nic na netu, pa evo ti ga na! Dobim dvojno dozo [sm=smiley36.gif] Sem malo zamudila v Zvezdo, pa nisem slisala cojkino zgodbo o dezniku in babici [sm=smiley19.gif] Mi jo bos pa drugic povedala. Moram rect, da je blo v šopingu full fajn. Jaz sem malo goljufala, ker sem imela dopoldne full casa in sem potem sla kar sama ze nekaj nabavljat [sm=smiley9.gif] tako, da sem bila potem bolj prišepetovalka [sm=smiley36.gif] kot pa da sem zapravljala. Smo bile pa kar pridne, a ne? Potem sem pa odvila se na pico v City Park, kjer me je cakal moj [sm=love.gif], sej ne, da sem bila ze po tortici sita, ampak, nikoli ni dovolj hranjenja [sm=smiley36.gif] Drugace pa moram povedat, da lahko spet na veliko jem, ker me je danes moj G pohvalil, ker sem se v zadnjem mesecu zredila samo za 1 kg [sm=bravo.gif]. Tako da sem zdaj na +11 kg. Pa prvic sem zvedela koliko smo kaj tezki: 2200 g in premer glavice je 88 mm. Baje je to nekej v povprecju, kar se mi zdi odlicno [sm=bravo.gif] Sem cisto vesela [sm=bravo.gif] krtkova daj, ce gres v ponedeljek v MŠ, a mi lahko prineses en seznam predavanj? Oziroma, ne vem, ce bom sploh se v sluzbi v ponedeljek, ker moram se dopust porabit, pa bom najbrz samo se ta teden v sluzbi [sm=zmeden.gif] Mah, pojma nimam... [sm=smiley13.gif] Se slisiva, pa ce ti ga uspe skenirat in mi ga na mail poslat, bi bilo pa sploh odlicno. V glavnem, ker so bila v februarju ena predavanja ob 14:30 in ena so odpadla, bi sla rada v marcu se nekaj poslusat. Pa se, razen v zivo, tega seznama ne da nikjer dobit... Zdej bom pa poiskala te seznamcke, ki jih imam in ti jih na mail poslala. Pa se cene, ki so malo ze updatane [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|