Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (22.2.2010 11:59:54)
|
Zivjo punce. Jaz sem se vedno pri tasci. Aaaaaaa!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Zdaj je sla na pedikuro pa sem hitro skocila na internet, ker drugace skoz zraven stoji in mi tecnari. Jutri pridejo montirat kuhinjo in jo bodo v sredo koncali, takrat pridejo pa se omare in postelja in kavc in potem se res seliva. Al se bom pa locila! Spet [sm=jezicek.gif] Krtkova, ko si mi sms poslala, me je skoraj kap. Telepatija. Sem sanjala o tebi in R (ker sem zadnjic vajine slikice gledala. Ful sta lustna. Nadlustna!). Sem sanjala, da sta rekla, da se bosta porocila. In da je bil R cist solzen. Kr neki [sm=zmeden.gif] V glavnem, jaz danes definitivno pridem! Ampak zdaj mi ni nic vec jasno. A gremo v soping al na tortice? No, jaz morem definitivno v dm vsaj po flasko pa dudo pa plenicke pa bombazne krpice. Bom sla kar tja, ker imam tiste bone, da to porabim pa mir. Vse ostalo pa bom v zacetku marca nakupovala, ker za nase dete se vedno nic nimam. Obleke in posteljico imam obljubljeno, kar pa sva midva kupila pa so nalepke za v sobo. Krasna starsa sva [sm=smiley36.gif] Upam, da se moj maternicni vrat ne bo odlocil biti samosvoj in se odpirat preden mu je to dovoljeno po pdp! [sm=jezicek.gif] Pupa in nax, zelim vama da se spocijeta. Drugega vama tako ne preostane [sm=smiley1.gif] Ne vem kaj ste vse se govorile. O babicah. Jaz imam eno v Prlekiji in eno v Prekmurju. Obe sta stari in zabavni in se sovrazita, ker sta se moja mati in oce locila. Bedarija. Sta pa obe ostali vdovi istega leta (4 mesece razlike) in zdaj tekmujeta kera je bolj boga. Prekmurska ful dobro kuha in je skrta. Za diplomo mi je dala 14 (ja, 14!!) centov [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Prleska je pa unbelivable samosvoja ampak ful radodarna, ceprav nima veliko. Pa smesna je, ker govori, da je zdaj spet samska, ker je dedi umrl (no, po njenih besedah je ze 2 leti v piskru (zari) [sm=smiley36.gif] Ampak vidim, da nas ima kar nekaj korenine v Prekmurju. Ma ja, saj je itak 3/4 ljubljane priseljene. Mogoce smo pa se v sorodu [sm=jezicek.gif] Bcljka, si se kaj pozanimala glede cen akupuntkture? Ursa, si kaj izvedela o Zimski? Pa Zvezdici pa Pikapolonica. Kako so punce? V nizkem startu? Jaz sem imela vceraj se natanko 2 meseca. Zdaj pa ne vem ce je to dosti al ne. No, to, da nimam se niti ene tetra plenice po moje ni dober znak.
|
|
|
|