Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dopust- midva nimava pojma kaj bova. Do zdej sva vedno hodila septembra v daljne kraje, zdej bo pa to nemogoče in ne veva kam bova šla, ker Hr enostavno ne marava. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova nax - jst ko bom velka in bogata bom itak živela v Grčiji!! Se že učim grščino (OK, letos pogosto špricam ure, sam lani sm bla pa zlo pridna!!) krtkova kdaj pa boš velka? pa bogata? da vem kdaj planiram pol dopust spet v Grčiji
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:19:19
|
|
|
|
mkbk
|
nax moj G je tud porodničar v Postojni in sm hotla ta prvič tud tam rodit, pa se mu pol ni izšlo (jst sm hotla drgač v vodi). Dela pa v ZD Idrija in sem ful zadovoljna z njim. Do njega sem pa prišla prek ene frndice. Sm jih mela tle v LJ ene par, pa je blo v glavnem tko da so me poteral ven iz ordinacije po hitrem postopku. tale tle mi pa clo pusti da ga kej vprašam in si vzame cajt, da mi odgovori pa vse tak...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:19:45
|
|
|
|
krtkova
|
nax - še čakam na ta čas. ti bom pa sporočila, ne skrbi. pejta v grčijo namesto na hrvaško!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mkbk kaj si pol v Lj rodila? Jaz že skoz govorim, da bom v Postojni imela EA, so nam pa zadnjič povedal tud mal o porodu v vodi in sem se tud kar navdušila. Moj mi je takoj začel, da kaj če bi raj to namest EA.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:21:38
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk nax moj G je tud porodničar v Postojni in sm hotla ta prvič tud tam rodit, pa se mu pol ni izšlo (jst sm hotla drgač v vodi). Dela pa v ZD Idrija in sem ful zadovoljna z njim. Do njega sem pa prišla prek ene frndice. Sm jih mela tle v LJ ene par, pa je blo v glavnem tko da so me poteral ven iz ordinacije po hitrem postopku. tale tle mi pa clo pusti da ga kej vprašam in si vzame cajt, da mi odgovori pa vse tak... mkbk ima namreč veeeeeeliko vprašanj in je mogla najdt enga, k se mu jo je dal poslušat. PS: mkbk - če me boš danes zvečer , bom imela to srečo, da se bom že nahajla v ZD Fužine, kjer me bodo lahko hitro oskrbeli!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:22:31
|
|
|
|
krtkova
|
opažam, da se mi že fuzla"!!! komaj čakam, da grem dam, oz. da se dobim s frendico, ker sva bili zmenjeni, da čim zvem na UZ spol otroka, da greva v HM neki kupit!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova pejta v grčijo namesto na hrvaško!!!! Sej pomoje bova nekam šla, sam mi je tok grozno vlačit otroka na avion, čeprov je to mejhna razdalja, ni tok panike. Imata pa drugač tast in tašča prikolico na Hr, sam midva res ne marava Hr (slaba izkušnja). Sva pa prvo mislila, da bi najela kak apartma na naši obali od maja do septembra in bi bila jaz skoz dol.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:24:11
|
|
|
|
mkbk
|
ja v LJ sem ... k sm mela komplikacije. Sam a veš v vodi vseen boli. Ma jst ne verjamem, da se bom zdaj odločla pa za EA. Sej ni blo tok hudo. Al sm pa pozabla. mal te zadanejo, da je laži. men je blo hujš, k so me prpeljal na oddelek, pa niso mel več nič za jest (jst pa nazadnje jedla ob 12.)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:25:00
|
|
|
|
pupa*81
|
mkbk ima namreč veeeeeeliko vprašanj in je mogla najdt enga, k se mu jo je dal poslušat. user posted image user posted image user posted image sej najbrž se mora tudi ona pol pošteno potrudit da odgovore razume ah kok so fajn tej idrci, govorijo k da bi peli
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova komaj čakam, da grem dam, oz. da se dobim s frendico, ker sva bili zmenjeni, da čim zvem na UZ spol otroka, da greva v HM neki kupit!! A tako. Zapravljat greš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:25:13
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 [da bi najela kak apartma na naši obali od maja do septembra in bi bila jaz skoz dol. men se zdi to odlična ideja, da lahko pridemo srake na obisk!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:26:02
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova komaj čakam, da grem dam, oz. da se dobim s frendico, ker sva bili zmenjeni, da čim zvem na UZ spol otroka, da greva v HM neki kupit!! A tako. Zapravljat greš čist neki malenkostnega. Ta frendica je rekla, da mora Evita imeti drugo leto NUJNO roza puhovko!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ja v LJ sem ... k sm mela komplikacije. Sam a veš v vodi vseen boli. Ma jst ne verjamem, da se bom zdaj odločla pa za EA. Sej ni blo tok hudo. Al sm pa pozabla. mal te zadanejo, da je laži. men je blo hujš, k so me prpeljal na oddelek, pa niso mel več nič za jest (jst pa nazadnje jedla ob 12.) Jaz sem pa skor ziher za EA. Sem že skor opustila to idejo, pa mi je danes še ena kolegica razlagala kok je fajn. Ja to pa pravijo, da je dobr, da imaš kaj za prigriznit sabo, če zamudiš obrok.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 [da bi najela kak apartma na naši obali od maja do septembra in bi bila jaz skoz dol. men se zdi to odlična ideja, da lahko pridemo srake na obisk!!! Ja men je tud ideja dobra, sam cene mi niso všeč.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:28:44
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Ja to pa pravijo, da je dobr, da imaš kaj za prigriznit sabo, če zamudiš obrok. to je zelo zelo zelo pomembna informacija. Dobr, da ste mi to povedale!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:29:37
|
|
|
|
mkbk
|
ampak nam so pa v MŠ rekli da je avion čist kul prevozno sredstvo za dojenčke kam bi pa šla nax? Joj, mene moj nekam pelje zdej preden še rodim, pa nimava pojma, kam bi šla za ene 3-4 dni... a ma kera kakšno krasno idejo? Krtkova - dons ti pa res bodičke rastejo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova čist neki malenkostnega. Ta frendica je rekla, da mora Evita imeti drugo leto NUJNO roza puhovko!!! a ne bom jaz izbrala nobene roza stvari za Evito pa glej, da ne boš preveč zapravila, v ponedeljek nas čaka šoping al kako bi temu me rekle
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:30:55
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Ja to pa pravijo, da je dobr, da imaš kaj za prigriznit sabo, če zamudiš obrok. to je zelo zelo zelo pomembna informacija. Dobr, da ste mi to povedale!!! ja veš kok grozn, več kt 10 ur nism jedla, vmes nečlovečki napori, pol mi pa rečejo, da lahko dobim kakšen kreker...no moj mi je prnesu Twix, jst bi pa vse dala za kakšen šnicl...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:32:01
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 v ponedeljek nas čaka šoping al kako bi temu me rekle joj kok bi šla zravn
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:32:17
|
|
|
|
krtkova
|
mkbk - me mal razganja, a ne? midva bova šla na Rab za veliko noč. za kaj toplejšega in bolj oddaljenega žal trenutno ni denarja. nax - ne ne, ne skrbi, danes samo neki malenkostnega. Sam veš tud v pondelk ne bom pretiravala,ker me mami pelje v Udine na big shopping (na njen raćun - bistven podatek). Ampak lahko pa boš tudi ti za Evito neki roza zbrala!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:32:53
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk joj kok bi šla zravn zakaj že ti ne moreš zraven????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ampak nam so pa v MŠ rekli da je avion čist kul prevozno sredstvo za dojenčke kam bi pa šla nax? Joj, mene moj nekam pelje zdej preden še rodim, pa nimava pojma, kam bi šla za ene 3-4 dni... a ma kera kakšno krasno idejo? avion- joj kaj pa vem kok je kul no. Odvisno kok daleč letiš. Sem sedela na letalu 12h v eno smer in se revček sploh ni mogel pomirit, sam jokal je. Pravijo pa da mu moraš dat nujno pri pristanku in vzletu dudo, ker ga pritisk matra. Ja jaz bi šla spet kam daleč, jaz sem nora na turkizno morje. Ful bi šla še 1x na Maldive, se prov vidim tam na pesku z malčkom, samo je predaleč. Jaz imam še preveč destinacij v glavi kam vse bi še šla. mkbk a tuki v Sloveniji kam al kam ven?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:33:35
|
|
|
|
bcljka
|
a pice ne morš naročit v porodnišnico???!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova nax - ne ne, ne skrbi, danes samo neki malenkostnega. Sam veš tud v pondelk ne bom pretiravala,ker me mami pelje v Udine na big shopping (na njen raćun - bistven podatek). Ampak lahko pa boš tudi ti za Evito neki roza zbrala!!! krtkova tud jaz ne bom v ponedeljek velik nakupila, ker nimam niti kam dat. Grem pa firbcat. Pa glede na to, da bo neka_noč kupila vso kozmetiko, bom vidla kaj je ok. mkbk kaj ti ne greš na sraka šoping? bcljka kaj se hecaš s pico
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:38:58
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka a pice ne morš naročit v porodnišnico???! u, dobra ideja... a misliš da se res da?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......