|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
15.2.2010 15:17:42   
Anonimen
dopust- midva nimava pojma kaj bova. Do zdej sva vedno hodila septembra v daljne kraje, zdej bo pa to nemogoče in ne veva kam bova šla, ker Hr enostavno ne marava.

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
nax - jst ko bom velka in bogata bom itak živela v Grčiji!! Se že učim grščino (OK, letos pogosto špricam ure, sam lani sm bla pa zlo pridna!!)

krtkova kdaj pa boš velka? pa bogata? da vem kdaj planiram pol dopust spet v Grčijiuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.2.2010 15:19:19   
mkbk
nax moj G je tud porodničar v Postojni in sm hotla ta prvič tud tam rodit, pa se mu pol ni izšlo (jst sm hotla drgač v vodi). Dela pa v ZD Idrija in sem ful zadovoljna z njim. Do njega sem pa prišla prek ene frndice. Sm jih mela tle v LJ ene par, pa je blo v glavnem tko da so me poteral ven iz  ordinacije po hitrem postopku. tale tle mi pa clo pusti da ga kej vprašam in si vzame cajt, da mi odgovori pa vse tak...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.2.2010 15:19:45   
krtkova
nax - še čakam na ta čas.user posted image  ti bom pa sporočila, ne skrbi.

pejta v grčijo namesto na hrvaško!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.2.2010 15:21:13   
Anonimen
mkbk kaj si pol v Lj rodila? Jaz že skoz govorim, da bom v Postojni imela EA, so nam pa zadnjič povedal tud mal o porodu v vodi in sem se tud kar navdušila. Moj mi je takoj začel, da kaj če bi raj to namest EA. 

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.2.2010 15:21:38   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

nax moj G je tud porodničar v Postojni in sm hotla ta prvič tud tam rodit, pa se mu pol ni izšlo (jst sm hotla drgač v vodi). Dela pa v ZD Idrija in sem ful zadovoljna z njim. Do njega sem pa prišla prek ene frndice. Sm jih mela tle v LJ ene par, pa je blo v glavnem tko da so me poteral ven iz  ordinacije po hitrem postopku. tale tle mi pa clo pusti da ga kej vprašam in si vzame cajt, da mi odgovori pa vse tak...user posted image

mkbk ima namreč veeeeeeliko vprašanj in je mogla najdt enga, k se mu jo je dal poslušat. user posted image user posted image user posted image

PS: mkbk  - če me boš danes zvečer user posted image , bom imela to srečo, da se bom že nahajla v ZD Fužine, kjer me bodo lahko hitro oskrbeli!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.2.2010 15:22:31   
krtkova
opažam, da se mi že fuzla"!!!

komaj čakam, da grem dam, oz. da se dobim s frendico, ker sva bili zmenjeni, da čim zvem na UZ spol otroka, da greva v HM neki kupit!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.2.2010 15:23:32   
Anonimen
pejta v grčijo namesto na hrvaško!!!!

Sej pomoje bova nekam šla, sam mi je tok grozno vlačit otroka na avion, čeprov je to mejhna razdalja, ni tok panike. Imata pa drugač tast in tašča prikolico na Hr, sam midva res ne marava Hr (slaba izkušnja). Sva pa prvo mislila, da bi najela kak apartma na naši obali od maja do septembra in bi bila jaz skoz dol.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.2.2010 15:24:11   
mkbk
ja v LJ sem ... k sm mela komplikacije.  Sam a veš v vodi vseen boli. Ma jst ne verjamem, da se bom zdaj odločla pa za EA. Sej ni blo tok hudo. Al sm pa pozabla.  mal te zadanejo, da je laži. men je blo hujš, k so me prpeljal na oddelek, pa niso mel več nič za jest (jst pa nazadnje jedla ob 12.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.2.2010 15:25:00   
pupa*81
mkbk ima namreč veeeeeeliko vprašanj in je mogla najdt enga, k se mu jo je dal poslušat. user posted image user posted image user posted image

sej najbrž se mora tudi ona pol pošteno potrudit da odgovore razume user posted image user posted image user posted image ah kok so fajn tej idrci, govorijo k da bi peli user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
15.2.2010 15:25:01   
Anonimen
komaj čakam, da grem dam, oz. da se dobim s frendico, ker sva bili zmenjeni, da čim zvem na UZ spol otroka, da greva v HM neki kupit!!

A tako. Zapravljat grešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.2.2010 15:25:13   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

[da bi najela kak apartma na naši obali od maja do septembra in bi bila jaz skoz dol.

men se zdi to odlična ideja, da lahko pridemo srake na obisk!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.2.2010 15:26:02   
krtkova

A tako. Zapravljat grešuser posted image user posted image user posted image

čist neki malenkostnega. Ta frendica je rekla, da mora Evita imeti drugo leto NUJNO roza puhovko!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.2.2010 15:27:09   
Anonimen
ja v LJ sem ... k sm mela komplikacije.  Sam a veš v vodi vseen boli. Ma jst ne verjamem, da se bom zdaj odločla pa za EA. Sej ni blo tok hudo. Al sm pa pozabla.  mal te zadanejo, da je laži. men je blo hujš, k so me prpeljal na oddelek, pa niso mel več nič za jest (jst pa nazadnje jedla ob 12.)

Jaz sem pa skor ziher za EA. Sem že skor opustila to idejo, pa mi je danes še ena kolegica razlagala kok je fajn. Ja to pa pravijo, da je dobr, da imaš kaj za prigriznit sabo, če zamudiš obrok.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.2.2010 15:28:20   
Anonimen

[da bi najela kak apartma na naši obali od maja do septembra in bi bila jaz skoz dol.

men se zdi to odlična ideja, da lahko pridemo srake na obisk!!!user posted image user posted image

Ja men je tud ideja dobra, sam cene mi niso všeč.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.2.2010 15:28:44   
krtkova
Ja to pa pravijo, da je dobr, da imaš kaj za prigriznit sabo, če zamudiš obrok.

to je zelo zelo zelo pomembna informacija. Dobr, da ste mi to povedale!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.2.2010 15:29:37   
mkbk
ampak nam so pa v MŠ rekli da je avion čist kul prevozno sredstvo za dojenčke user posted image  kam bi pa šla nax?

Joj, mene moj nekam pelje zdej preden še rodim, pa nimava pojma, kam bi šla za ene 3-4 dni... a ma kera kakšno krasno idejo? user posted image

Krtkova - dons ti pa res bodičke rastejo user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.2.2010 15:29:51   
Anonimen
čist neki malenkostnega. Ta frendica je rekla, da mora Evita imeti drugo leto NUJNO roza puhovko!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a ne bom jaz izbrala nobene roza stvari za Evitouser posted image pa glej, da ne boš preveč zapravila, v ponedeljek nas čaka šopinguser posted image al kako bi temu me rekleuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.2.2010 15:30:55   
mkbk

Ja to pa pravijo, da je dobr, da imaš kaj za prigriznit sabo, če zamudiš obrok.

to je zelo zelo zelo pomembna informacija. Dobr, da ste mi to povedale!!!user posted image

ja veš kok grozn, več kt  10 ur nism jedla, vmes nečlovečki napori, pol mi pa rečejo, da lahko dobim kakšen kreker...no moj mi je prnesu Twix, jst bi pa vse dala za kakšen šnicl...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.2.2010 15:32:01   
mkbk
v ponedeljek nas čaka šopinguser posted image al kako bi temu me rekleuser posted image

joj kok bi šla zravn  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.2.2010 15:32:17   
krtkova
mkbk - me mal razganja, a ne?
midva bova šla na Rab za veliko noč.
za kaj toplejšega in bolj oddaljenega žal trenutno ni denarja. user posted image

nax - ne ne, ne skrbi, danes samo neki malenkostnega. Sam veš tud v pondelk ne bom pretiravala,ker me mami pelje v Udine na big shopping (na njen raćun - bistven podatek). Ampak lahko pa boš tudi ti za Evito neki roza zbrala!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.2.2010 15:32:53   
krtkova
joj kok bi šla zravn  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

zakaj že ti ne moreš zraven????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
15.2.2010 15:33:19   
Anonimen
ampak nam so pa v MŠ rekli da je avion čist kul prevozno sredstvo za dojenčke user posted image  kam bi pa šla nax?

Joj, mene moj nekam pelje zdej preden še rodim, pa nimava pojma, kam bi šla za ene 3-4 dni... a ma kera kakšno krasno idejo? user posted image

avion- joj kaj pa vem kok je kul no. Odvisno kok daleč letiš. Sem sedela na letalu 12h v eno smer in se revček sploh ni mogel pomirit, sam jokal je. Pravijo pa da mu moraš dat nujno pri pristanku in vzletu dudo, ker ga pritisk matra.
Ja jaz bi šla spet kam daleč, jaz sem nora na turkizno morje. Ful bi šla še 1x na Maldive, se prov vidim tam na pesku z malčkom, samo je predaleč. Jaz imam še preveč destinacij v glavi kam vse bi še šla.

mkbk a tuki v Sloveniji kam al kam ven?

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
15.2.2010 15:33:35   
bcljka
a pice ne morš naročit v porodnišnico???!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
15.2.2010 15:38:24   
Anonimen
nax - ne ne, ne skrbi, danes samo neki malenkostnega. Sam veš tud v pondelk ne bom pretiravala,ker me mami pelje v Udine na big shopping (na njen raćun - bistven podatek). Ampak lahko pa boš tudi ti za Evito neki roza zbrala!!!

krtkova tud jaz ne bom v ponedeljek velik nakupila, ker nimam niti kam dat. Grem pa firbcat. Pa glede na to, da bo neka_noč kupila vso kozmetiko, bom vidla kaj je ok.

mkbk kaj ti ne greš na sraka šoping?

bcljka kaj se hecaš s picouser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.2.2010 15:38:58   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

a pice ne morš naročit v porodnišnico???!

u, dobra ideja... a misliš da se res da?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......