Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 14:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova se še nič ne dogaja. Sicer pa vidim, da amelie trenutno bere našo temo pa nej sama komentira sam se res ne dogaja prov zlooo velik. Ste take kot pri junijčicah; samo o otroških zadevah. Kar je sicer čist ok, nič ne rečem, sam smejite se pa nič ne, tko kot naše ne. Ej, srake smo pač srake, ne more biti vsaka sraka!! Sej pravim, da je trenutno samo amelie komentirala. Mi pa ni jasno zakaj ni tuki nič napisala, če je prejle brala. Ok nema veze. Sem jaz čudna. Ja krtkova nič smeha ni. Nikol.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 14:53:48
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 dejte ga srat no babe kdo zdej?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 14:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 dejte ga srat no babe kdo zdej? Tole sem pa spregledala. Kdo ga serje? A me?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 14:57:12
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 dejte ga srat no babe kdo zdej? Tole sem pa spregledala. Kdo ga serje? A me? jst tud ne razumem. Pupa - povej, razsvetli našo nevednost. nax - po mojem misli naju!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 14:58:32
|
|
|
|
mkbk
|
kaj srat, krtkova je zdraharca...ona zdele tok uživa. Čeprov neki ti pa povem krti, zaprisežena ljubljančanka kokr si. Jes bi bla pa rajš primorka. Mislm lej kakšn jajc od vremena mamo že par mescov. Al pa gorenka. Vse bi blo boljš. Pa k bi bla ljubljana vsaj kej od mesta, pa je obično selo. 5 štacun, dogaja pa itak nikjer nč (razn če maš srečo tko kt jo maš ti pa ti rata kdaj kje fajn žurirat) .Saj jo imam sicer čisto rada. Zelo, pravzaprav. Ampak samo zato ker sem od tle.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 14:59:29
|
|
|
|
mkbk
|
Ej, nax, zakaj ti v Postojno hodiš v MŠ (no sej sm sam ferbčna, jst mam G v f****** Idriji)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst tud ne razumem. Pupa - povej, razsvetli našo nevednost. nax - po mojem misli naju!! Ja tud jaz tako mislim. sam ne vem kaj sva narobe rekle mkbk a bi ti naju s krtkovo rada mal napeljala na drugo temo s tem kako bi bilo fajn živet na morju
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:00:41
|
|
|
|
krtkova
|
no, sej sm vedla. Zdej bom pa jst obdolžena zdraharstva. Pa zdej pa res nism nič nardila, noooooooooo!!! no way, ne grem iz Ljubljane. Če pa že, grem pa samo v Grčijo!! Tam sije sonce več kot na primorskem ali gorenjskem!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:01:27
|
|
|
|
pupa*81
|
vse po vrsti kdo je kaj kje reku... k na tržnci na vasi najbrž bi mogla tud k aprilčicam napisat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Ej, nax, zakaj ti v Postojno hodiš v MŠ (no sej sm sam ferbčna, jst mam G v f****** Idriji) Lumpa ona bi se zanalašč neki druzga pogovarjala Čak zakaj ga maš pa ti v Idriji? Jaz hodim v POstojno, ker imam tam ginekologa in ker mislim tam rodit in je najbolj če hodiš v tisto MŠ kjer boš rodil.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:02:47
|
|
|
|
pupa*81
|
ja na primorskem se pa lahko hvalijo s soncem sam k je burja jeseni so pa mel 2 mesca tako meglo da je še v lj ni
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 vse po vrsti kdo je kaj kje reku... k na tržnci na vasi najbrž bi mogla tud k aprilčicam napisat Ok zdej pa jaz res ne razumem. A sem res tok blond? Nkdo se neki pritožuje, da zraven hudička in pol sem jaz kriva k samo omenim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova no, sej sm vedla. Zdej bom pa jst obdolžena zdraharstva. Pa zdej pa res nism nič nardila, noooooooooo!!! krtkova ne sekiraj se. Jaz sem vsega kriva
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:04:37
|
|
|
|
krtkova
|
pupa - ti si čist brez spoštovanja do starejših!! (končno enkrat meni v prid, da sm med najstarejšimi tuki!!) jst nism nič rekla, in da veste; od zdej naprej bom čist tih (oz. ne bom več nič pisala!)
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:05:33
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova no, sej sm vedla. Zdej bom pa jst obdolžena zdraharstva. Pa zdej pa res nism nič nardila, noooooooooo!!! krtkova ne sekiraj se. Jaz sem vsega kriva po mojem sva pa kr obe. Pa mogoče še Cojko v to potlačiva!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:05:56
|
|
|
|
mkbk
|
ah dej no krti, ne joči.. mi bo še hudo may I joint you ? V Grčiji? bova dale tamalima imena Andromeda pa Evridika, al pa kej tazga...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:06:03
|
|
|
|
pupa*81
|
pa sej to ni nate letelooo noooo, je blo na splošno mišljeno... sej pravim da bi mogla drgam napisat dejte srake se pomirt no hormoni pa te fore - pr meni da ne bo spet kjera alergije fasala
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 15.2.2010 15:07:26 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok dejmo menjat temo. jaz sem sam hotla povedat da se mi je neumno kle neki z nekom pregovarjat na forumu, ampak hkrati pa ne prenesem ljudi, ki ..... se bom zadržala raj zase. In ja tud jaz bi se takoj preselila na morje. sam tam pa burja mori.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:07:42
|
|
|
|
krtkova
|
pupa, mkbk - , saj vesta da se šalim!! ja, Mkbk, z veseljem te vzamem s seboj!!!! Moja dva bosta pa Herkules in Evropa. Kok kul!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova no, sej sm vedla. Zdej bom pa jst obdolžena zdraharstva. Pa zdej pa res nism nič nardila, noooooooooo!!! krtkova ne sekiraj se. Jaz sem vsega kriva po mojem sva pa kr obe. Pa mogoče še Cojko v to potlačiva!!! jo je treba branit, zato sem ji pa napisala v opozorilo kako nekateri stvari jemljejo resno. cojkič še ti si obtožena, te potunkava zraven.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:09:18
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 In ja tud jaz bi se takoj preselila na morje. sam tam pa burja mori. pejt z nami v Grčijo, tam jo je zihr manj!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:10:05
|
|
|
|
pupa*81
|
pupa - ti si čist brez spoštovanja do starejših!! ja jst sm totalen ignorant btw. morje? kako boste dopustovale letos midva sv zmeri taborila, zdej pa ne vem kako bi to izvedla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 In ja tud jaz bi se takoj preselila na morje. sam tam pa burja mori. pejt z nami v Grčijo, tam jo je zihr manj!! Si se odločila da se seliš tja zarad grške večerje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:12:50
|
|
|
|
krtkova
|
dopust; midva sva tud vedno taborila, zdej pa nočeva moriti sosedov z nočnim jokom otroka in sva dobila v najem od prijateljice prikolico na Krku za zadnjih 14 dni avgusta, septembra bova šla pa mogoče v Poreč v sindikalno prikolico od mojega!! komaj čakam!! nax - jst ko bom velka in bogata bom itak živela v Grčiji!! Se že učim grščino (OK, letos pogosto špricam ure, sam lani sm bla pa zlo pridna!!)
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 15:15:46
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 btw. morje? kako boste dopustovale letos midva sv zmeri taborila, zdej pa ne vem kako bi to izvedla jst bom odgovarjala samo na "normalne" teme... mamo HB vikend na morju in gremo dol za cel avgust... julija bi blo še prekmal, pa morjo bit tud ta stari kej dol taborjenje pa zna bit mal težko z novorojenčkom, čeprou pomoje če se dobr zoorganiziraš te tud to da...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......