|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
19.10.2009 9:49:43   
Anonimen
Dobro juro punce!

Joj no sam par dni me ni gor, pa vam spet ne sledim.

nincy29- a pol si zadovoljna s tem pasom? Ker jaz sem ga tud že gledala, da bi ga kupila pa sem bila mal skeptična.
kepica83- maš pa že velik buši, sam je pa res ful ful lep. Pa čestitke za brcikeuser posted image Jaz bi jih tud tok rada že začutila.

aprilski hrošček- super za fantkauser posted image , glede kg se pa sploh ne sekiraj kok si jih gor dobila. Bojo šle že 1x dol.

mojca- joj tale tvoja tašča. Jaz na tvojem mestu bi ji kaj rekla, sploh pa mislim, da bi take zadeve mogel urediti tvoj dragi, saj je njegova mama. Upam, da se stvar uredi in ji kar postavi meje, drugače boš imela skoz probleme. O kok sem vesela, da sva midva na svojem. Se mi zdi, da se nekateri res preveč vtikajo.

Punce a se katera že maže po bušiju? Jaz ne vem katero kremo kupit.

Sva pa bila včeraj v H&M in sem gledala bodije za tamalga/tamalo pa mi prov nič ni bilo ful všeč. Sem bila kar razočarana. Dejte mi tiste k ste že mamice povedat kok št nej sploh kupim. Gledala sem št 50, samo pol sem gruntala da kaj bo če se otrok rodi z 51,52?

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
19.10.2009 9:52:53   
NATAŠA35
iiii kaki lepi bušiji...

nincy29 vidim, da si kupila pas za nosečnice, lepo, pa še simpatična si user posted image user posted image user posted image

evo javljam se vam po dolgem času...v petek sem imela NS in je vse ok oz. tveganje je malo (1,7) user posted image user posted image user posted image ..user posted image bije 164, vsi organi so na mestu, nogice in rokice razvite, zrasli smo (dobila dve meri, pa ne vem katera je pravauser posted image ena je 6.9 druga pa 11.9) meni nič jasno...zdaj čakam še na krvni test, bo bolj povedal...dobila dve slikiciuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
19.10.2009 9:54:16   
nincy29
jaz sem ful zadovoljna s pasom.do zdaj sem pozimi zmeraj ledvični pas nosila ker sem imela probleme z ledvicami.in letos sem se za tega odločila ker ledvični se ne širi s trebuščkom ta pa se.pa še če mi bo potem pomagal ko bo buši večji glede drže itd. bo super.je res vreden svojega denarja.zdaj imam buši vedno na toplem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
19.10.2009 10:01:54   
NATAŠA35
nax05 glede oblačilc 50 št, je vedno za prve dni...najbolje je, da če je otrok malo večji kupiš št 56, pa potem zavihaš če bo preveliko...

nincy kje si ga pa kupila?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
19.10.2009 10:04:24   
Chi_Pita
waw še en buši ... user posted image  user posted image user posted image kako je lepi.

jaz bi tudi dala slikico gor, a imam vse slikice na mobiju, pa mi na rač. neki bluetooth ne dela user posted image ... ve katera kaj moram naredit?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
19.10.2009 10:12:12   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

nincy kje si ga pa kupila?

tuki sem ga kupla.sem ga naročila v četrek zvečer ob 22h in sem ga v soboto zjutraj že dobila.
http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.10.2009 10:23:41   
nejanejc
Iiiiiiiiiiiiiiii, lep buši res :) Moreste se prjavit za miss busi hitro :)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
19.10.2009 10:26:07   
nejanejc
Ja pas je tudi ful fajn videt, lepo

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
19.10.2009 10:53:18   
pupa*81
heeej!

no končno se po dolgem času spet oglašam, je bil prejšnji teden kar pester pa ni blo časa niti forum brat tako da sem kar rabila da sem vse čvekice prebrala user posted image

super za vse preglede, nuhalne, pa seveda dobrodošle nove user posted image

kostanja smo se najedli user posted image , čez vikend smo se napohajali, sedaj pa začenjam nov teden v pričakovanju pregleda popoldne, se že tako veselim! user posted image

nincy29 super pas!

nax05 jst tudi ene pametne hlače iščem pa ni nč! bo treba še malo raziskat ponudbouser posted image

ja o nekaterih taščah pa ni za zgubljat besed! prej k ji dopoveš da je to tvoj otrok bolš je, sej je kruto sam najbrž je treba že k je otroček še čist mali postavit meje user posted image no bomo vidli kako bo z našo po porodu, do sedaj lahko samo trkam, ima pa včasih kake čudne izjave user posted image

no punce, uživajte z bušiji!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
19.10.2009 11:04:37   
BELA BUČA
Chi_Pita, baje leži na hrbtu in ima nogice narazen, kaže oba podplata, kaj pa je vmes, pa ne vem. user posted image

Tudi pri nas je hladno in pas za buškota bo najbrž res treba hitro naročit.

Proti večeru sem mi zdi, če mirujem, da se bejbi že melo premika. user posted image  Jutri bo 16 tednov.

Upam, da je to to.

Iz LAVIE v Mb mi je mami prinesla črne hlače. Zelo so mi všeč, pa še 50 % so ble znižane (na 24 eur).

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
19.10.2009 11:21:48   
aprilasemtu
BELA BUČA sicer nisem ekspert (in je 50% možnosti, da se motimuser posted image ), ampak se mi zdi, da vidim lulčka.

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
19.10.2009 11:29:33   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: BELA BUČA

Chi_Pita, baje leži na hrbtu in ima nogice narazen, kaže oba podplata, kaj pa je vmes, pa ne vem. user posted image

Ah daj, a res user posted image ... imam čisto podobno slikico pa na njej moj kaže hrbet in ritko ... zdaj mi ni pa nič jasno user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
19.10.2009 11:50:11   
Chi_Pita
Ole, mi je uspelo dodat slikice user posted image ... če katera hoče pogledati v moj album ...
sam so bol take slabe, ker je slikano z mobijem user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
19.10.2009 11:52:56   
Anonimen
nincy29 sem zgleda prej spregledala tvoj buši. Ma kok je lep. Bravo mamiuser posted image Vidm, da se vam že kar lepo poznajo bušiji. Jaz sem v 14. tednu pa se mi še nič ne vid, razen zvečer sem ko balon.

Nataša35 hvala za nasvet, bom potem raje mal večjo št vzela.

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
19.10.2009 12:32:56   
nincy29
hvala za pohvaleuser posted image
chi_pita tebi se tudi že mal poznauser posted image user posted image maš lep buši auser posted image
alo še ostale zdej..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
19.10.2009 12:39:19   
Chi_Pita
hm nincy to je bilo takrat slikano zjutraj veš in v 15.tednu user posted image ... in zdaj sem v 17.tednu ... verjemi, da se mi zdaj dosti bolj pozna user posted image , sam nimam še nobene slikice narejene ...

Pupe, jaz moram delat, pa se mi tako ne da, pol pa še v Lj šibat ... ah kako se mi ne da user posted image
Uživajte user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 12:49:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
19.10.2009 18:11:45   
ela24
Pozdravljene sonosečke!

Vidim, da ste bile pridne ćez vikenduser posted image  Jaz sem še kar prehlajena, tako da se mi nič ni dalo.
Glede dogodivščin s taščami... Jaz sem zadnjič moji v kontekstu omenila, kako mi gre na živce ko babice dajejo potuho (one variante, ja kaj pa ti to mama gnjavi, pridi k meni pikec moj), ker ona dela z drugimi vnuki ravno to.Pa je samo nekaj mutla. Ampak jaz sem to tako očitno jezno govorila, da je morala skužituser posted image  Prav vesela sem da ne živimo skupaj, čeprav nismo ful daleč oddaljeni in ona še vedno upa, da si bo sinko premislo. Samo dokler ima mene, ima na izbiro mamica ali jazuser posted image
Slikice... Super, same lepe mamice in lepi trebuščkiuser posted image  Čeprav se meni zdi, da je moj občutno večji od videnegauser posted image  Samo tisti postopek, ki ste ga zadnjič opisale glede nalaganja slikic, se mi je zdel tako zelo kompliciran...user posted image
Čez vikend sem bila v Toysu. Nisem še očitno v tisti fazi, ko bi me mikalo nakupovanje. Prav čudno pri meni. Pravzaprav še nisem čisto nič kupila. vidim, da ene že kupujete kompletkeuser posted image  Saj ko me bo zgrablo, pa se ne bom mogla ustavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
19.10.2009 18:48:38   
ela24
http://www.mamasandpapas.com/

Zanima me, tiste ki ste bolj vešče s tem, kako bi kaj naročila iz te strani? In kako je s poštnino in carino? ful imajo lepe stvari, samo se ne znajdemuser posted image  No, zelo vesela bom pomoći.
Zdaj pa me kislina pečeuser posted image  Še ima katere probleme s tem?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
19.10.2009 20:03:08   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj počnete?

Jaz sem že večerjo pojedla!

Danes sem se bolj slabo počutila preden sem šla v službo sem se mogla dvakrat ulešt in dvignit noge gor!

Lep bušu nincy!

Jaz bom zdaj mojega dala v album!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
19.10.2009 20:35:34   
*m*o*j*c*a*
oooo lepi bušiji!!user posted image user posted image user posted image

ja no tiste, ki pričakujete prvega otroka in ki boste živele pri taščah - svetujem vam, da takoj postavite meje, ker js sem zaje....!user posted image res je boljš prva zamera pa bo pol vsem jasn kaj lahk pa kaj ne..škoda ker se ne da časa nazaj zasukat..user posted image user posted image bi blo mal drugač..vem pa da bi blo čist drgač tut, če bi živela s svojo mamico, oziroma s svojimi starši..mami je full v redu..je še full mlada (41), pa me je mela zlo zgodi in se mi zdi da me čist razume..pove svoje mnenje, in če se men ne zdi tk, ne bo gnjavila še naprej..user posted image npr. če reče nej dam mali kapo gor, če grem ven, pa če se men zdi, da ni treba, ji to povem, pa ne bo več sitnarila, da nej to storim in bla bla, ker tašča, če bi ji rekla, da se mi zdi, da ni treba kape, bi šla, jo sama vzela pa ji dala mali na glavo..user posted image js ne vem no..
ma dost o teh taščah, nekatere še mate šanse, za čimboljše odnose, tk da že v začetku v akcijo!!user posted image
mene to vse itak tk jezi da...me je prou strah, kaj bo ko bo drugo dete..user posted image
pa sej ko na lotu zadanem, pa res grem..user posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
20.10.2009 7:50:44   
sandra187
zivjo,

cisto nova sem tukaj... pricakujem prvega otrocka, rok imam 18.4.2010. odkrivam forume in ugotavljam, da sem cisto out of space. opazam, da vecina ze nekaj kupujete in ste fajn nastudirani o zadevi. no, po mojem meni se ni cisto jasno, kaj se dogaja - ce sem cisto iskrena...

na nuhalni sem bila, vsi pregledi so naceloma ok, spola se ne vem, drugace imam zagate z genitalnim herpesom, ampak ginekologinja pravi, da ne bo nic hudega, ker se mi itak dostikrat ponavlja in ima moje telo ze razvite ... problem imam le s tezo. se je katera zredila 8 kg v prvih 3 mesecih??? no, jaz sem se. eni pravijo, da je to normalno, eni da ni... ginekologinja mi grozi z nekimi predavanji o diabetesu, ampak kaj naj naredim, ce mi kruli po zelodcu stalno :( mislim pa, da v nosecnosti naj ne bi hujsali, ali?

toliko zaenkrat...

lep dan

vedno se bo našlo malo morje tistih, ki vedo več in bolje, ampak klinc, naj si naredijo svoje otroke, ni res?!

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
20.10.2009 9:22:17   
Venera
Pozdravljene user posted image !
Da se spet malo javim. Tu in tam vas spermljam, ampak moram reči, da ste kar prehitre zame!user posted image user posted image . V prvi nosečnosti sem jaz tudi več visela na forumu, zdaj pa nekako čas več ne dopušča!

V glavnem, NS je zanami in je vse OK!user posted image Dr. je celo rekla, da bi naj bil user posted image , ampak, da še ni čisto sigurno. Ona je videla, da nekaj štrli, medtem ko midva z možem nisva videla ničesar!user posted image user posted image user posted image
No, če bo fantek, bomo imeli parček, kar nas zelo veseli!

PDP ima zdaj potrjen na 18.4.2010.

Za novega člana še nismo nič kupili, me še ne mika. Mislim, da bomo pričeli po novem letu, saj do aprila je še daleč user posted image user posted image Pa tudio zdaj imajo v ponudbi bolj zimske zadeve, mi pa bomo verjetno potrebovali že kar poletne. Glede na to, kar se zadnja leta dogaja z vremenomuser posted image .

Tako drage moje sotrpinke, lepo bodite, lepo božajte svoje trebuščke in UŽIVAJTE!

(odgovor članu sandra187)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
20.10.2009 9:33:31   
nejanejc
dober dan vsem :)

jst sem pa prvic mela "izbruh" herpesa pred mesecem in pol. Tko, da nevem kaj mi bojo dajali zdej. Grem danes do zdravnice, da mi da navodila.  Sicer so mi ze na urgenci povedali, da se da tudi preventivno ene tablete jemat, bomo vidli.

drugace me spet neki maternica boli, baje se siri... se mi zdi mal dalec 1.12. za pregled, ampak bo hitr tle se mi zdi.... sploh ko bo potovanje vmes

lepo se mejte  :)

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
20.10.2009 10:23:10   
mamika25
Mrzel pozdravček tudi od mene. Ta teden sem doma (koristim ure:), pa mal počivam... Vidim, da ste pridne, da pridno pišete,... čestiitke za preglede.
Aprilski hrošček bravo za user posted image !
Kepica83 in Nincy29 lepe slikce in lepa trebuščkauser posted image !!
Mogoče tudi meni uspe gor dat kkšno slikco, da vidte mojga "trebuha".user posted image  Sm že precej okrogla.
Jutri imam pregled. Po 4 tednih že komaj čakam, ker sem že nekaj časa vsa živčna in nestrpna, ker se bojim da je kaj narobe, ker ga nič ne čutim, čeprav se mi jutr začne že 18 teden. Je pa res, da sem po cele dni na nogah, počivam ful malo in mogoče zato.
Da ma komentiram tisto (ali bo deček ali deklica), bi lahko rekla, da pri meni ne drži. Pri tamali sem jedla ful sadja in kumarc, pa ni bil fant. Teža mi ni tolk narastla (meja normale), ne vem... no, edino kitajska tabela mi je prav napovedala spol, in zdaj mi tudi kaže na fanta, kakor mi je rekla tudi na NS.

Oblekic in opreme ne kupujem še, ker se mi zdi malo prezgodaj, veliko bo še časa. Večina opreme pa bomo porabli od tamale, saj je bilo večina stvari čist novih.

Aja, bila pa sem včeraj v Celovcu v C&A, pa morem rečt da imajo veliko izbiro hlač za user posted image  kakor pri nas. Sicer sem si ene že kupila, ma sem si pol včeri še ene. Tako da ene imam na naramnice druge pa so take obične- res se mi ulegajo.user posted image  Tudi za male imajo veliko...
Tiste ki sprašujete kakšne številke kupovat za bejbije, 50 je skor mal mim, ker.... lahko se rodi otrok večji od 50 (nobena redkost), pa rajš mal zavihaš rokavčke ali hlačnice, pa tko je, ne vem vse je treba prilagodit letnemu času v katerega bo otrok rojen, zdaj vse prodajajo bolj toplo zimsko, za nas najbolj pride v poštev kkšne majčke na preklop, pa pajacki in to, ... vse ostalo pa potem po potrebi, ker....iz izkušenj povem, da je dojenčka po rostvu najlaže obleči v kkšne "pajkice ali žabice" ne pa mu žez glavo vleči kkšne nerodne oblekce, pa komplicirane za oblečt... dojenčki kdaj pa kdaj tut bruhajo.... pa je najbolš kej enostavnega ali rabljenega za začetek. Tiste ki imate že otroke se boste najbrž strinajele z mano.

Kako kaže z majčkami? Nas bo 50? Upam, da se še katera odloči.

No, toliko, uživajte v tem turobnem vremenu. Naredite si lep dan:)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?