mamika25
|
Mrzel pozdravček tudi od mene. Ta teden sem doma (koristim ure:), pa mal počivam... Vidim, da ste pridne, da pridno pišete,... čestiitke za preglede. Aprilski hrošček bravo za ! Kepica83 in Nincy29 lepe slikce in lepa trebuščka !! Mogoče tudi meni uspe gor dat kkšno slikco, da vidte mojga "trebuha". Sm že precej okrogla. Jutri imam pregled. Po 4 tednih že komaj čakam, ker sem že nekaj časa vsa živčna in nestrpna, ker se bojim da je kaj narobe, ker ga nič ne čutim, čeprav se mi jutr začne že 18 teden. Je pa res, da sem po cele dni na nogah, počivam ful malo in mogoče zato. Da ma komentiram tisto (ali bo deček ali deklica), bi lahko rekla, da pri meni ne drži. Pri tamali sem jedla ful sadja in kumarc, pa ni bil fant. Teža mi ni tolk narastla (meja normale), ne vem... no, edino kitajska tabela mi je prav napovedala spol, in zdaj mi tudi kaže na fanta, kakor mi je rekla tudi na NS. Oblekic in opreme ne kupujem še, ker se mi zdi malo prezgodaj, veliko bo še časa. Večina opreme pa bomo porabli od tamale, saj je bilo večina stvari čist novih. Aja, bila pa sem včeraj v Celovcu v C&A, pa morem rečt da imajo veliko izbiro hlač za kakor pri nas. Sicer sem si ene že kupila, ma sem si pol včeri še ene. Tako da ene imam na naramnice druge pa so take obične- res se mi ulegajo. Tudi za male imajo veliko... Tiste ki sprašujete kakšne številke kupovat za bejbije, 50 je skor mal mim, ker.... lahko se rodi otrok večji od 50 (nobena redkost), pa rajš mal zavihaš rokavčke ali hlačnice, pa tko je, ne vem vse je treba prilagodit letnemu času v katerega bo otrok rojen, zdaj vse prodajajo bolj toplo zimsko, za nas najbolj pride v poštev kkšne majčke na preklop, pa pajacki in to, ... vse ostalo pa potem po potrebi, ker....iz izkušenj povem, da je dojenčka po rostvu najlaže obleči v kkšne "pajkice ali žabice" ne pa mu žez glavo vleči kkšne nerodne oblekce, pa komplicirane za oblečt... dojenčki kdaj pa kdaj tut bruhajo.... pa je najbolš kej enostavnega ali rabljenega za začetek. Tiste ki imate že otroke se boste najbrž strinajele z mano. Kako kaže z majčkami? Nas bo 50? Upam, da se še katera odloči. No, toliko, uživajte v tem turobnem vremenu. Naredite si lep dan:)
|